Maite Salord

Escriptora

Setmana vertiginosa

Setmana vertiginosa: visita del cònsol de França; cap a Barcelona a presentar el I Congrés de Més per Menorca; concert -magnífic, extraordinari- de la Capella Davídica, l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca, Joan Pons i Maria Camps a la Sagrada Família; de retorn a Menorca, visita a les zones més afectades pels caps de fibló; plenari del Consell; dinar amb el director de la representació de la Comissió Europea a les Illes; dia de feina a Palma; Junta de Batles; inauguració de l’exposició -imprescindible!- de Pasqual Calbó; inauguració de la Fira de Turisme d’Alaior i ponència sobre la feina que es fa des de la Fundació Foment del Turisme de Menorca; reunions de feina diverses i sobre temes de futur, importants per a Menorca…

I, entremig, Més per Menorca surt del Govern de les Illes a causa d’una sèrie de contractes -presumptament irregulars- adjudicats al cap de campanya de Més per Mallorca. Només vull afegir, al que s’ha dit fins ara, que, mentre la justícia fa el seu camí, així com sabem assumir responsabilitats, sabrem defensar-nos d’injúries i calumnies, com ja hem hagut de fer aquesta setmana. I, sobretot, que continuam fent feina, amb més ganes que mai, per tirar endavant un projecte, el de Més per Menorca, que estic convençuda que és imprescindible per a la nostra illa.

Les crisis serveixen -haurien de servir!- per reflexionar, per millorar, per posar en comú diferents punts de vista. Per créixer, en definitiva. Per constatar que, més enllà de diferents perspectives insulars ben lícites, les estimes personals es mantenen intactes. I, també, per sentir l’estaló de tanta gent que, moltes vegades des de la distància, ens anima a continuar treballant com fins ara; i, a la vegada, per ser agraïts amb tots aquells que, durant aquests mesos al Govern, han dedicat tots els seus esforços a superar les dificultats per dur a terme una bona gestió. Gràcies a tots.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari