Maite Salord

Escriptora

Desitjos i propòsits

Salut, felicitat, nova novel·la, bons resultats electorals, manco mòbil, temps per fer panets amb sobrassada, viatjar, riure molt, agafar-me les coses amb filosofia, no rosegar-me les ungles, anar a caminar cada dia, trobar-me més sovint amb les amistats, llegir tots els llibres que tenc pendents,  tornar a gaudir de  “copa, lliga i champions” blaugrana, amor, conversar amb els fills, no estressar-me, aprendre a dir que no,  un spa de tant en tant, acceptar que el meu fill ja no em vulgui donar la mà quan anam pel carrer, passar de la gent dolenta, deixar ben lligats un parell de temes importants per a Ciutadella, saber què diu exactament la “Llei Sinde” i poder opinar del tema sense dir disbarats, apuntar-me a sessions d’estiraments musculars, no saltar-me el sopar, ser un poc més dissimulada i controlar les carotes que pos quan una cosa no m’agrada, no donar importància a coses que no en tenen, caminar més a poc a poc, ser encara més cansada amb els meus  fills, recordar festes i aniversaris de la família, cuidar-me una mica més, ser més agraïda, no donar tant de menjar al moix que després el veterinari em renya…

12 comentaris a “Desitjos i propòsits”

 1. xec vallori Escrit el 02 gen. 2011 a les 18:15

  sembla la llista del diskont de llarga que és, potser hauràs d’escurçar-la i així et serà més fàcil de cumplir-la

 2. Santiago Benejam Torres Escrit el 02 gen. 2011 a les 18:49

  Esper haver-te donat una mica de llum amb lo de la “Llei Sinde” i pensa que ens va quedar pendent el tema del programari lliure. Si ho pots fer tot durant l’any haurem de posar-te una medalla.

 3. Nom Necessari Escrit el 02 gen. 2011 a les 19:35

  Un temps els Manaments eren 10 (“los 10 Madamientos”) …Ara són molts i alguns els hi diuen “desitjos i propòsits”, encara n’hi ha també qui s’escriuen en imperatiu.
  .
  Hauríem de reconèixer que molts polítics d’avui es semblen els capellans d’ahir, però m’agrada aquesta similitud com m’agraden els “sermons” d’en Bosco Faner.
  .
  No canviïs mai Maite, quan siguis consellera no facis com el governant aquell que, enganyant-se a sí mateix va dir: “El poder no me hará cambiar”.

  .
  Ai si el “propòsit” de tots només fos aquell de “Viu i deixa viure”…

 4. Maite Salord Escrit el 02 gen. 2011 a les 19:56

  La llista és llarga però ho he d’intentar! I, per cert, a diferència dels 10 manaments, Nom Necessari, jo no dic als altres què han de fer: m’ho dic a mi mateixa, que és bastant diferent. Respecte al “poder”, si ja no he canviat, no crec que ho faci!

 5. Tolo Escrit el 02 gen. 2011 a les 20:52

  Bons pròposits, i estic segur que aconseguiràs el que vols, ànims i salut per a tots,

 6. itziar Escrit el 02 gen. 2011 a les 23:45

  Maite, s’spa de s’hotel Port Ciutadella és bastant recomanable per passar un capvespre diferent i de relax. no és publicitat, és recomanació. Feliç any nou!

 7. Baldritxa Escrit el 03 gen. 2011 a les 9:29

  Molt bona sa darrera, a ca meua tothom es pensa que no ha menjat i sempre l’omplim com un porcellet (i així li va). Es meu propòsit serà no encendre un xigarret sense voler a prop d’una escola, d’un parc, dins d’un bar (horror)…

 8. silve Escrit el 03 gen. 2011 a les 20:08

  Jo només tenc 2 propòsits clars (els altres els tenc espesos): no escoltar als fracassats que em donen lliçons de com fer açò o allò i no fer cas a cap llei que hagi entrat en vigor dins el 2011. Potser em sortirà car però almenys mantindré un petit gest de rebel·lia en la meva aburgesada vida. Salut.

 9. Nom Necessari Escrit el 03 gen. 2011 a les 22:15

  Fuma, fuma…

 10. Maite Salord Escrit el 05 gen. 2011 a les 17:51

  Bé, que consti que començ a complir: avui, primera tongada de panets amb sobrassada del 2011. Boníssims! Per cert, amb sobrassada regal de Nadal del PSM. I una altra cosa: el regal de Reis del moix no són galetes sinó un artilugi perquè faci exercici. Vaig progressant adequadament!

 11. Worsley Escrit el 05 gen. 2011 a les 18:25

  Ja ens diràs si funciona l’artilugi, perquè la meva moixa només les ensuma (i d’enfora), aquest tipus d’andròmines.

 12. Maite Salord Escrit el 05 gen. 2011 a les 18:41

  Bé, hi ha anat en Francesc, a comprar el regal, i ha tornat amb: tres ratolins de roba que duraran deu minuts i… quatre llaunes de menjar que el moix té absolutament prohibit! Hauré d’afegir un altre propòsit a la llista: anar jo, personalment, a comprar el regal de Reis del moix.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari