Maite Salord

Escriptora

Una nova etapa

Ahir fosquet, se celebrava la XXIX Assemblea General del Partit Socialista de Menorca (PSM) en la qual, entre d’altres temes, s’elegia la persona que ha d’ocupar la secretaria general els pròxims anys. La deixava una dona feinera. Na Tuni. Una dona de fortalesa admirable i de conviccions fermes. Només així s’explica que hagi aguantat, sense perdre mai el somriure, els embats de mentides i insults que han volgut enfonsar-la de la forma més barroera. Hi ha molta Tuni, però.

El relleu. Francesc Pons Morlà. En Cesc. Amb el suport de tots els assistents.  Una persona discreta, d’idees clares  i amb una capacitat de feina impressionant. Una persona que sap que només la feina en equip dóna resultats òptims. Proper, quan s”aconsegueix vèncer la timidesa inicial. I, sobretot, amb moltes ganes de fer avançar el partit des de la renovació però, també, des de l’experiència de les persones que, en un moment determinat, han estat la cara del PSM a les institucions.

Començam una nova etapa. De fet, diria que la vam començar, de la mà de la ja ex-secretària general,  fa ara, justament, un any, quan es feien públics el nom de Nel Martí com a candidat al Parlament Balear i jo mateixa al Consell de Menorca. Ara, s’ha fet una passa més. El trident Nel-Cesc-Maite m’agrada. M’agrada perquè formam un bon equip. Sabem de les fortaleses de cadascú de nosaltres i també de les nostres debilitats. I, sobretot, tenim molt clar que el PSM són les persones. La gent de les agrupacions, els regidors, els militants i simpatitzants que ens aconsellen i ens ajuden, els que han estat càrrecs públics i tenen un bagatge que no podem perdre. I, també, tots aquells a qui hem de ser capaços d’integrar dins el projecte de “Més per Menorca”.

Començam una nova etapa. Tenim la bicicleta a punt. Volem veure gent i que la gent ens vegi. Volem avançar, amb l’empemta de tots. Gràcies, Tuni. Gràcies, Cesc. Tenim camí a recórrer. I ganes. Menorca s’ho val, com diria el nou secretari general. N’estic ben convençuda.

5 comentaris a “Una nova etapa”

  1. Xandall Escrit el 05 des. 2011 a les 12:06

    Maite, ara feia estona que no t’escrivia per aquí, he seguit per la premsa la renovació al PSM i la veritat és que m’agrada. Na Tuni és una dona feinera i convincent però a vegades es confonia l’acció de partit amb el seu càrrec al Consell. Ara crec que serà més clar quan en Cesc xerri en nom del partit. Ara hi ha una nova generació al capdavant del partit i crec que és positiu pels nous temps que us esperen com a oposició i com a veu dels que no ens sentim representats pels que governen.
    A més he de dir que confii molt amb en Cesc perquè m’ha tocat tractar amb ell de prop amb alguns temes quan era al consell i la veritat és que és eficient. Ah, i per aquells que diuen que és “una titella de na Tuni” només us diré que jo l’he vist discutir amb ella i al final es va fer el que proposava ell i per cert, la seva proposta va ser un èxit. Endavant i a fer la millor oposició i la millor feina de partit.

  2. Menorquit Escrit el 07 des. 2011 a les 13:42

    Que la renovació sigui una nova empenta social i de sentit comú. Seguiu inquietant la pèssima gestió del PP. Torna l’amiguisme i la política a la carta.

  3. Coloma Torres Escrit el 09 des. 2011 a les 16:39

    M’agraden els canvis al front del PSM. Una nova etapa que estarà, de ben segur, plena d’èxits. Enhorabona.

  4. Comomí Escrit el 11 des. 2011 a les 8:16

    El mapa blau que pinta l’estat espanyol no ha pogut amb el Barça!

  5. Nura Escrit el 16 des. 2011 a les 12:50

    Com a simpatitzant i votant del PSM, crec que aquest canvi era totalment necessari, la figura de na Tuni s’havia “embrutat” per la seva gestió al CIME. L’única pena d’aquest canvi per a mi és que a dalt no hi hagi en Carre, crec que la seva forma de gestionar, la seva capacitat de feina i el seu “carisme” vos faran falta. Però és clar no ho podem tenir tot. Molts ànims a la nova direcció.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari