Maite Salord

Escriptora

Clot i bony (II). La misteriosa enquesta interna del PSM

Vaig encetar aquesta secció de “Clot i bony”  dia 11 de juliol per sortir al pas d’unes “informacions” que el redactor en cap del diari Última Hora donava a la seva secció dominical del “Pont i cova”. Llavors, afirmava, bàsicament, dues coses: que Nel Martí s’havia retirat de les primàries per motius personals i que la candidatura del PSM al Parlament l’encapçalaria una dona. Nel Martí és, avui,  el candidat al Parlament del PSM. Sense comentaris.

Així, a la vista de la credibilitat que em mereixen les opinions del “Pont i cova”, acab de sol·licitar al partit que es convoqui, urgentment,  la “Comissió de garanties” (Ramon & Pepe) perquè iniciïn una investigació interna per esclarir qui, com, quan i, sobretot, amb quina finalitat malèvola es va encarregar una enquesta interna que sembla que és l’origen de tots els mals. I ho dic perquè estic intrigadíssima per saber quin resultat em donen si mai m’arrib a presentar de candidata al Consell. Perquè supòs que no haurem tirat els doblers i haurem demanat pels resultats de tots els noms que han anat sortint per la premsa aquests darrers mesos. Encara que, ben mirat, de tants que n’han sortit, ens deu haver costat una milionada, l’enquesta en qüestió!

M ‘encanta el periodisme d’investigació. És més, crec que a Menorca se n’hauria de fer més. La llàstima és, però, que  es practica més el de ciència-ficció, que és més divertit, no ho negaré, amb enquestes misterioses i candidats que no són i, al final, són; i candidates que diuen que van ser i que mai no han estat  ni seran. L’únic que em sap greu és que aquesta entrada no serà aprofitable per al capítol de diumenge que ve. Sempre, però, em puc treure de la màniga un comentari enginyós. M’ho pensaré.

6 comentaris a “Clot i bony (II). La misteriosa enquesta interna del PSM”

 1. Shylock Escrit el 14 nov. 2010 a les 15:19

  Si has de fer un Pont i Cova de diumenge, plantetget en regalar es Lecturas o s’Hola, que es Pronto és s’unic alicient de sa premsa des diumenge i, amb sarna per part dels de casa meva, el primer que llegeig ( tot i que se que no som s’unic )

 2. Jorge Rodríguez Escrit el 14 nov. 2010 a les 18:01

  La táctica de Pons Fraga es, en eso de aupar a candidatos, la de dar cien nombres para que, al final, alguno de ellos sea el elegido y salir, a la mañana siguiente, diciendo que “como ya avanzó Última Hora el candidato es tal o cual”.
  El Pont i Cova es una sombra de lo que fue. Pons Fraga ya no es el que era. Ya no maneja esas informaciones privilegiadas de antaño y hoy el Menorca está dando más exclusivas que el UH.
  El Pont i Cova se ha convertido en el escaparate de las murmuraciones y los diálogos de verduleros. Sin contrastar ni nada, pontifica y da como verdad datos que no son más que elucubraciones.
  En fin, Pons Fraga está en declive y lo peor es que todavía hay gente que lo lee y se lo toma en serio.

 3. mosca (dominguera) Escrit el 14 nov. 2010 a les 18:33

  Maite, si as final et decideixes per potenciar la ciència-ficció no t’oblidis de sa mosqueta. Una altra cosa no tindré, però imaginació i sentit de l’humor, per sort, no me’n falta!!. Estic convençuda que més d’un pagaria per riure i passar-ho tant bé com noltros!!!! I poc s’ho pensen…,je,je,je.

 4. Maite Salord Escrit el 14 nov. 2010 a les 20:06

  Realment, més val riure. I llegir el “Pronto”, també. El millor exercici de relaxació que conec, je, je.

 5. Shylock Escrit el 14 nov. 2010 a les 23:29

  Belen Esteban al PSM ?

 6. Baldritxa Escrit el 16 nov. 2010 a les 14:20

  NOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari