Maite Salord

Escriptora

A caixes destrempades

Amb el suggerent títol A caixes destrempades, dia 30 de desembre, a les 21,30h, a la Sala Multifuncional des Mercadal, es presenta el primer disc dels “Sonadors de Son Camaró”

El disc inclou aquelles cançons que ja s’han fet ben populars, com és el cas  del pasdoble “Marcial”, la cançó del guàrdia civil que s’enamora d’una independentista; la versió en ska de “L’amo de Son Camaró”; “A Aló amb tu”, una petita història d’amor i esclata-sangs; la “Piccolissima migjornera”, etc, etc. A més, també hi podem trobar una versió especial de la  “polèmica” cançó sobre la infanta Elena, la cunyada d’aquell que augur que prest també en tindrà una de ben polida.

Així, A caixes destrempades reuneix dues condicions que em semblen importants. D’una banda, bona música. No debades, a part dels components del grup, hi  han col·laborat diversos músics amb instruments com saxos, trombó, trompeta, flauta, piano, veu, marimba, i en les mescles i masterització hi ha participat un tècnic de la talla de Toni Pastor als estudis Swing de Palma.

D’altra banda, la segona condició és el bon humor. Perquè, sens dubte, el disc ens farà riure. I, justament ahir vespre, llegia un llibre de títol inconfessable que deia: “El riure de bon gust, franc, obert, el riure plaent, allibera les endorfines cerebrals que són la nostra morfina natural. Calma el dolor i disminueix les inflamacions”.

Aixi que, ja ho sabeu, si voleu tot això, a escoltar A caixes destrempades. A més, l’entrada al concert de divendres és gratuïta. No es pot demanar més!

3 comentaris a “A caixes destrempades”

  1. Joan Riudavets Escrit el 28 des. 2011 a les 20:32

    Saps si el disc ja està a la venda?

  2. Maite Salord Escrit el 28 des. 2011 a les 21:27

    Sí, Joan. Es pot trobar a: llibreria Fundació i Sime (Maó), bar Gurugú i Llibreria Monte Toro (es Mercadal), bar Sa branca (es Migjorn Gran), sa Llibreria i Cas Vesins (Ferreries), Tot Música (Ciutadella). També està distribuït a Palma i Barcelona.

  3. joan Escrit el 29 des. 2011 a les 1:20

    Gràcies pel raconet, Maite. Ens fa moltes ganes compartir amb la gent aquest concert, que està carregat de sorpreses, i de donar a conèixer la feina del disc, que ens ha duit més de quatre mesos de feinota. Ara només ens hi falta xalar i fer xalar més.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari