Maite Salord

Escriptora

Llistes

Acaba l’any i és temps de fer llistes. Quines llistes, us demanareu. Vet-les aquí:

1- Llista de feines pendents que han de quedar aclarides abans de dia 31 de desembre. Acostuma a llista.jpgser una llista que fabriques amb una certa (o molta!) angoixa però que, en canvi, vas tatxant amb una alegria immensa.

2- Llista de regals de Reis. Aquesta, en el cas (que és el meu) de tenir una família nombrosa de fills, germanes, nebots, etc, pot ser un autèntic suplici. Has de pensar què vas regalar l’any passat per no repetir-te; has de demanar a la resta què li compren a la persona en qüestió per evitar que, pobret meu, s’acabi trobant tres regals iguals; has de desxifrar què s’amaga davall el nom del joc que els més petits han escrit a la carta…

3- Llista de la compra. En el meu cas, del dinar de Sant Esteve i del sopar de Cap d’Any. Aquests dos dies, he de donar aliment a una vintena de persones. Ho faig amb molt de gust, però haver de pensar el menú i, després, traduir-lo en les cinc-centes coses i cosetes que has de comprar del súper, m’hi ben sobra, francament.

En fi. Això és el que hi ha. L’any vinent, a més, hi hauré d’afegir una altra llista: la llista electoral de les municipals del 2011. Fa tres anys ben justs que vam donar a conèixer els quatre primers de la llista del PSM-EN a l’ajuntament de Ciutadella. Els quatre regidors actuals. A finals del 2010, per allò de ser optimistes i confiar en els precedents, haurem de presentar, com a mínim!, els sis primers. De totes les llistes que he de fer, però, aquesta és, en aquests moments, la que em preocupa més poc. Trob que és la que tenc més clara de totes!

4 comentaris a “Llistes”

 1. xandall Escrit el 19 des. 2009 a les 16:07

  Veig que vols arribar al Nadal amb “bon rollo” per això jo hi afegiria: que es faci justícia amb aquells que s’han aprofitat dels seus càrrecs públics (pels Reis vull una PDA, què trist). I esper que els Nadals no vos facin el cor feble i el 2010 seguiu com fins ara. Ah, tenc una altra cosa que afegir a la meva llista de reis: afiliar-me al PSM durant aquestes festes que estaré per Menorca. Vull estar enterat de tot i vull participar (quan pugui) del que feis. Bones Festes!

 2. Maite Salord Escrit el 20 des. 2009 a les 20:09

  Xandall, esperam la teva afiliació i la de molts altres que ens vulguin donar suport. Jo, enguany, no he fet llista de bons propòsits (l’amic Eduard em va dir que me l’havia descuidada), però, com que sé que no els compliré… Bon Nadal!

 3. Matilde de la Mole Escrit el 21 des. 2009 a les 19:18

  No cal, Maite estimada, que facis aquesta llista de bons propòsits. Simplement amb que seguexis fent el que fas ja ens basta. Respecte al desig de justícia de Xandall simplement vull afegir-m’hi: “Si es desterra la justícia mor també la llibertat que viu en ella i per ella” (J.L. Vives).
  .
  Però tornant als bons pròposits, i enllaçant també amb el comentari de Xandall, no oblidem que com diu Horaci: ” A qui és just i ferm en els seus pròposits no el mouran de la seva voluntat ni el mal desig de la multitud ni el rostre ferotge d’un tirà”.
  .
  Maite, et desig que mantinguis la fermesa. És el millor bon propòsit.

 4. Maite Salord Escrit el 21 des. 2009 a les 22:55

  Gràcies, estimada, ho tindré en compte. Intentarem continuar com fins ara, sense defallir i amb qualque toc d’humor. Si de cas hagués de fer cap bon propòsit, aquest seria, sens dubte, el de tornar un poc més dolenta. Faria feliç un bon amic meu!

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari