Maite Salord

Escriptora

Crònica d’un Ple V-VI. Pressupost 2016

Fa poques setmanes, aprovàvem el pressupost del Consell Insular de Menorca, el primer del mandat 2015-2019, un pressupost que marca la manera de fer política i les prioritats del nou equip de govern, que no són altres que la sostenibilitat social, econòmica i ambiental. En definitiva, persones i territori són els eixos al voltant dels quals giraran les polítiques que durem a terme, tal i com podreu veure a la memòria de la pàgina 14, volum primer.

I si persones i territori són els eixos de la nostra gestió, els pilars seran:

1- La solidaritat perquè consideram que la justícia social és un objectiu irrenunciable.
2- La participació perquè no és possible fer una autèntica política per a les persones sense les persones.
3- L’eficiència perquè la gestió política no es pot basar en intencions, en paraules buides, sinó en fets, en projectes executats, en objectius assolits.
4- La transparència perquè és l’única manera de lluitar contra el descrèdit de la política; de recuperar la confiança dels ciutadans en els polítics; de demostrar que no tots som iguals.

Les propostes de l’equip de govern, que podeu veure resumides en el vídeo, es fan cercant sempre el millor per a Menorca. Es fan amb la voluntat de fer que aquesta institució sigui percebuda pels menorquins com allò que és realment: el seu autèntic govern.

(El Ple ordinari, per circumstàncies personals d’un conseller, va ser un pur tràmit i, per tant, no en faré la crònica.)

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari