Maite Salord

Escriptora

Les formes masculines

Ara resulta que el ministre de torn ha decidit que les dones tenim tres formes: diàbolo, campana i cilindre (em sembla que era així). Perfecte. Però, i les formes dels homes? Ah, els homes no tenen problemes a l’hora d’anar-se a comprar roba! Això vol dir que són perfectes, idò? No, de cap manera. I perquè, mesquinets, no se sentin discriminats, bona al·lota com som, faré ara un esborrany de proposta de formes masculines:

1- Model triangular. És, sens dubte, el preferit pel sexe femení heterosexual i pel masculí homosexual: espatles amples, cintura estreta i malucs (per dir-ho de forma fina) atepeïts i estretets. Per desgràcia, és el model que costa més de trobar (si no ets la Obregón).

2-Model acordió. Una de les formes més exteses: començam bé per les espatles i podem acabar bé pels malucs; el problema és la zona centre: un seguit de “togues” de gruixa i consistència diversa ocupen la línia recta que hauria d’anar dels pits a la cintura. Es pot dissimular bé amb un jersei ample però queda al descobert amb una senzilla i innocent incursió tàctil per la zona.

3-Model barril. És el més enganador. De part darrere, tot correcte; ara, en girar-se, un voluminós barrilet cerveser queda al descobert sense que es pugui amagar de cap manera. En aquests casos, acostumen a dur la trinxa dels calçons avall, per una pura qüestió de proporcions que, si fan cas de la meva proposta, podria quedar compensada amb un model de calçons talla 200 a la cintura i 42 als malucs.

Segur que em deix més models. Amb tot, vull dir que, per arribar a aquestes conclusions, no he hagut de prendre mides a cap home: les dones, amb un simple cop d’ull, els tenim ben apamats. Per tant, no és una proposta gaire científica però diria que és prou real (per a desgràcia dels models 2 i 3). Per això, l’oferesc gratuïtament a l’autoritat competent per quan decidesqui treure els models masculins. De res.

2 comentaris a “Les formes masculines”

  1. Teresa Escrit el 19 febr. 2008 a les 19:36

    A propósito del tercer modelo masculino que propones, y previa discusión del tema con el foro de cuñadas (potente colectivo de opinión), surge un modelo muy abundante también, aunque ay, aún más desolador; y es que no engaña ni por detrás. Es el modelo “botijo”, que viene a ser como el barril pero en plan tridimensional. Eso sí, tan entrañable y “refrescante” como su propio nombre indica. Pues eso.

  2. Maite Salord Escrit el 19 febr. 2008 a les 23:00

    Amiga Teresa: mira que, quan ens ajuntam, les dones, en podem arribar a ser, de dolentes. La veritat, però, és que ens provoquen. O es pensaven que ens catalogarien i quedaríem de braços plegats? Esper que “el foro de cuñadas” contineu pensant sobre aquest tema -important- i aneu llançant més propostes refrescants i divertides com el “botijo”. Idò, açò.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari