Maite Salord

Escriptora

Any nou, blog renovat

Les persones que seguiu aquest blog us haureu adonat que, el darrer mig any, ha estat pràcticament inactiu. Els motius són diversos. La presidència del Consell Insular de Menorca és evident que em resta molt de temps, però no seria just atribuir-ho només a aquest fet. Segurament, un dels factors més decisius ha estat l’aparició de noves xarxes socials -Facebook, Twitter, Instagram-, xarxes en les quals som ben present i activa (@maitesalord).

Així les coses, si sumam a la manca de temps el fet que aquestes noves xarxes permeten més immediatesa i missatges més breus, trobarem perquè els articles més llargs i elaborats d’aquest blog han minvat tant. Sense oblidar un aspecte que no és menor: jo mateixa gestion els meus perfils, per bé (tot és autoria meva, i que em perdonin els community managers!) i per mal (quan vaig de bòlit, tothom ho nota).

Confessaré que, en algun moment, m’he plantejat tancar el blog però la veritat és que no puc. Enguany, farà 10 anys que el vaig obrir i me’l sent molt “meu”. Per què? Perquè, rellegint les entrades d’aquests anys, hi veig la meva vida. O, per dir-ho d’una altra manera, aquest blog és el meu dietari. Cada paraula que hi he escrit i cada silenci que hi ha diuen molt -tot- de mi. Així de senzill.

Tanmateix, resulta evident que els continguts del blog han d’evolucionar: les frases lapidàries i iròniques sobre l’actualitat, van a Twitter; els textos més lleugers, a Facebook; la meva tria de la realitat, a Instagram. Què hi queda, idò, per al blog? Reflexions, articles,  crítiques de llibres o cròniques dels plens. D’altra banda, a més dels continguts, la forma del blog s’ha d’adequar, també, als nous temps. Per açò hi trobareu els enllaços als meus perfils de Twitter i Instagram, així com l’opció de compartir les entrades del blog a les xarxes socials de manera més fàcil.

Any nou, blog renovat. La teoria, com podeu veure, la tenc ben clara. Ara, podré amb tot? Ho intentaré. Per començar, he actualitzat l’apartat “Qui som” i, a poc a poc, aniré posant al dia les cròniques dels plens del Consell. Ressenyes de llibres i articles, serà el més complicat, no ens hem d’enganar. Només el temps dirà si aquesta entrada serà un dels milions de bons propòsits de cap d’any que es queden en ben poca cosa o si -com jo voldria- servirà per celebrar els 10 anys d’aquest blog com les persones que m’heu acompanyat durant tot aquest temps us mereixeu.

Bon i profitós 2017!

2 comentaris a “Any nou, blog renovat”

  1. Sebastià Salas Escrit el 01 gen. 2017 a les 17:29

    Ni se t’ocorri tancar el blog. Alguns –des de Mallorca– encara et seguim.

    Molts d’anys i que sigui un any ben profitós!

    Sebastià

  2. Maite Salord Escrit el 01 gen. 2017 a les 19:30

    Moltes gràcies, Sebastià! És un honor tenir seguidors tan fidels. Intentaré estar a l’alçada i, a partir d’ara, tenir el blog més al dia. Bon any!

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari