Maite Salord

Escriptora

Senyals de vida

Visitants fidels d’aquest bloc: no, no he desaparegut del mapa (encara que hi ha estones que ja m’agradaria), però vaig de bòlit. Ens tens abandonats, m’acaben de dir, amb tota la raó del món. Davant les meves excuses, una resposta intel·ligent i indefugible: no importa que escriguis sobre temes transcendentals (d’aquests que m’agraden tant); digues qualsevol cosa. I bé, tenc deu minuts per explicar-vos, en clau irònica (que també m’agrada molt) com he començat aquest 2008. Aquí va:

1- Dels 27 originals del Ciutat de Palma de novel·la, que es falla dia 20 d’aquest mes, n’he llegit 14 (x 250 pàgines= 3500 pàgines). Quina feinada, pensareu. El problema és que encara me n’hi queden 13 (x 250 pàgines = a 3250 pàgines). I ara ja només tenc 12 dies!! (Que ningú no dubti, tanmateix, que els llegiré tots, eh!)

2-Aquest divendres, he de fer una conferència as Migjorn que duu per títol “Menorca, territori literari”. Quan l’alcalde me la va proposar, vaig estar molt contenta. Sabia, però, que li havia de dir que m’era impossible fer-la. Tanmateix, entre el seu entusiasme i el meu, ja em teniu avui, a quatre dies de la cita, amb dos folis escrits d’una vintena. No ho sé, però, en aquests moment, a part de desitjar al públic bon any, poca cosa més podria dir. (Que ningú no dubti, tanmateix, que arribaré as Migjorn amb el millor text que som capaç de fer, faltaria més!)

3-Comissió Nerer, pista voltadora, ple dijous, reunió de secretariat del PSM, de regidors demà, consultes vàries, instàncies… I sense un mal glop d’aigua, en tot l’Ajuntament, per posar-me a la boca!

En fi, podria continuar parlant de la rentrée escolar (de mare i fills); d’empatxos nadalencs (de menjar i família), de bons propòsits de compliment impossible (un d’ells: durant el 2008, no m’he d’estressar!), etc, etc. Ahir vespre, el meu fill petit, desvetllat pel desgavell horari d’aquest dies, va cridar de dins el llit: quan són, les pròximes vacances? Idò això, exactament això, fill meu, és el que em deman jo.

Bon any a tothom!

Un comentari a “Senyals de vida”

  1. anonimo Escrit el 12 gen. 2008 a les 16:14

    el caso nerer que salga a la luz, ya esta bien de corrupcion siempre la misma gente,

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari