Maite Salord

Escriptora

#ésmaó

Demà, a les 19,00h, començarà el ple en què s’aprovarà, per urgència i sense cap tipus d’informació, el canvi de nom de Maó. El PP, gràcies a la Llei de la Funció Pública, promoguda pel conseller menorquí -i també regidor de l’ajuntament de Maó- Simó Gornés, obre la porta  a la castellanització dels topònims de les Illes.

Així, demà, s’inicia el procés perquè Maó passi a dir-se Maó-Mahón. Tanmateix, #ésMaó! Em sembla que no és necessari dir res més.

Jo Maó - facebook.jpg

3 comentaris a “#ésmaó”

 1. Nom Necessari Escrit el 29 oct. 2012 a les 17:51

  “Maó”, un altra nom necessari.

 2. Joan Escrit el 30 oct. 2012 a les 8:21

  Una passa més en l’estratègia del PP de desmenorquinitzar les nostres institucions i els nostres pobles. Malaurat aquell que renuncia als seus orígens i la seva identitat, i pitjor encara si es fa sota l’empara d’una suposada història i llibertat que no fa més que llevar-los la raó.

 3. Nom Necessari Escrit el 30 oct. 2012 a les 13:41

  I no és tan sols pel nom de “Maó”, què també, perquè amb el nom del topònim fins i tot es pot entendre que hi hagi gent qui ho pugui o ho vulgui discutir (que hagi de menester una explicació).
  .
  Però el que ja no té nom és que un ciutadà en dirigeixi a l’ajuntament del seu poble i, parlant la seva llengua materna, es pugui topar amb un funcionari del mateix ajuntament qui l’hi pugui contestar: “NO LE ENTIENDO”.
  I açò és el que està apunt de passar a ca nostra.
  .
  Surrealista patètic i incomprensible.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari