Maite Salord

Escriptora

Crònica d’un Ple XXXV: segons el PP, som un desastre!

A cada Ple (i no només als Plens!) em passa igual: el PP em diu i em torna a dir que no entenc res, que m’equivoc i, en aquest darrer del mes de juny, que faig el ridícul amb les meves argumentacions. Com us podeu imaginar, estic desolada. I quin disbarat vaig dir, per fer el ridícul d’aquesta manera, us demanareu? Ni més ni manco atrevir-me a treure, parlant de prospeccions petrolieres, aquesta notícia publicada a l’Ara: “Un informe del ministeri d’Indústria, que ahir va donar a conèixer l’exministre i hoteler eivissenc Abel Matutes, defensa que turisme i petroli són compatibles i posa com a exemple el cas de Salou.”

El debat estava centrat, com haureu pogut deduir, en una proposa que vam presentar sobre les prospeccions, concretament sobre la possibilitat de fer un referèndum al respecte, a la qual, lògicament, aquest PP al·lèrgic a escoltar la veu del poble (si no es tracta de la “majoria silenciosa”) va rebutjar. El seu argument era que ja sabíem que els ciutadans s’oposaven a les prospeccions, a la qual cosa jo vaig respondre que potser sí, però que en una decisió política d’aquesta transcendència, era important donar veu als ciutadans, sense por, fent un exercici de maduresa democràtica. I el més important: potser sabem què pensa la gent però no el PP! I aquí va ser quan vaig treure el retall del diari en qüestió: fa el ridícul, senyora Salord, aquesta notícia no diu res, em va deixar anar la portaveu del PP. En fi. Aquest és el nivell.

D’altra banda, em vaig atrevir a plantejar, a la Consellera d’Educació, una bateria d’actuacions per millorar l’etapa escolar 0-3 anys, actuacions que tenien un cost zero: planificar, coordinar, prioritzar. Lògicament, el PP també hi va votar en contra. Fa uns mesos, la Consellera m’havia dit que no és possible la gestió política sense doblers i ara que li faig propostes que no necessiten pressupost, només feina!, no les accepta. I així ens va.

Sort que vaig aconseguir que s’aprovàs augmentar el pressupost del programa “Menorca, Música i Teatre”, que s’havia esgotat abans d’acabar el termini de presentació dels ajuts perquè, açò sí: els pressuposts del PP són molt, molt, realistes!

I fins aquí la crònica del Ple de juny del Consell Insular de Menorca. Promet fer un esforç i, a partir d’ara, no dir tants de disbarats. O encara en diré més: potser així el PP tindrà, amb una servidora, la mateixa paciència que té amb la Consellera Camps-Trepitja-Moma. Perquè es veu que jo encara no estic al seu nivell…

Un comentari a “Crònica d’un Ple XXXV: segons el PP, som un desastre!”

  1. Ricard Escrit el 30 juny 2014 a les 21:03

    Citar Abel Matutes, es el que li han dit que digui i que hi vagi a Salou i que s’endugui un botilet de gasolina, per fer-se nets els peus del quitrà, que amb sabó no n’ ni ha prou.
    En tot cas ho fan tan bè que les enquestes surten com surten per molt que paguin.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari