Maite Salord

Escriptora

Blanc/Vermell

RECTANGLE VERMELL:
Foc, sang, terra, vida, secret, misteri, ànima, cor, ritual, ardor, bellesa, força, combat, bandera-sant-joan.jpg joventut, amor, esperit, noblesa, passió, saviesa, intensitat, calor, besada, immortalitat, flama, caliu, gernació, crits, avellanes, foscor, espires, renills, ferro, bullícia, migdia, cavalls, festers, capvespre, música, fusta, tambor, set, abraçada…

CREU BLANCA:
Llum, puresa, renaixement, carrerons, anís, absència, silenci, llàgrimes, arena, somni, abstracció, suor, lluna, revelació, cendra, aigua, be, ermita, tendresa, estels, solitud, memòria, pell, nit, camisa, alè, alba, fum, esperó, poble, flabiol, pols, mirall, glops, molí, batec, flaire, reflex, gest, dolces, càntic, calç…

RECTANGLE VERMELL I CREU BLANCA:
Secret i memòria, ermita i combat, joventut i cendra, gernació i solitud, bullícia i silenci, immortalitat i pell, besada i esperó, migdia i lluna, crits i pols, reflex i capvespre, intensitat i tendresa, sang i revelació, vida i absència, caliu i aigua, ritual i abstracció, esperit i renaixement; avellanes i glops, molí i foscor, misteri i batec, terra i alè, càntic i bellesa, alba i calor; be i noblesa, arena i set; carrerons i fogueres, amor i gest; puresa i renills, llum i passió, ferro i anís, força i llàgrimes, suor i música, camisa i abraçada, ardor i flabiol, calç i fusta, somni i saviesa, mirall i cor, tambor i flaire, estels i cavalls, nit i flama, dolces i espires, foc i fum, ànima i poble…

BONES FESTES DE SANT JOAN!

6 comentaris a “Blanc/Vermell”

 1. àlex Escrit el 21 juny 2008 a les 17:29

  gin i llimonada, sant i cristòfol, amics i alegria

  bones festes

 2. Maria Escrit el 21 juny 2008 a les 23:34

  Ai, el quart any que no puc anar a St Joan per culpa dels exàmens!!
  Molt bona vetllada del bè, dia del bé i SANT JOAN!!

 3. Vanesa Canals Escrit el 22 juny 2008 a les 12:42

  Molt bones festes de Sant Joan!!! Aquest any tampoc puc venir i ja en van tres!

  Una forta abraçada des de Barcelona,

  Vanesa Canals

 4. Àlmax Escrit el 22 juny 2008 a les 13:24

  Pell… i gallina! Els que sí que hem pogut venir farem un ginet amb llimonada per voltros, que sabem com de dur és ser fora i anar pensant “ara són aquí, ara son allà…”.
  Molt bones festes a tots!!!

 5. Jesús M. Tibau Escrit el 29 juny 2008 a les 19:33

  bon Sant Joan i bon estiu, una època idònia per a apassionar-se. (I quina no ho és?)

 6. Maite Salord Escrit el 30 juny 2008 a les 22:57

  Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris. I, als que heu viscut les festes des de la distància, només puc dir-vos que, sense saber com, un dia tornarem a descobrir que hi falten poques setmanes per Sant Joan i, potser llavors, podreu mesclar-vos amb la pols, les avellanes, els gins i les llimonades, els sants i els cristòfols… I, la pell, se’ns tornarà a posar de gallina. Fins l’any qui ve, si déu vol!

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari