Maite Salord

Escriptora

Ni piu

El PP ha enviat un comunicat de premsa en el qual, a part de semblar que el partit ha estat víctima de quatre corruptes que una té la sensació que només coneixien de vista, es dedica a atacar a PSOE i PSM.

Per la part que em toca, és al·lucinant que el PP pugui dir que, en els casos de l’Hotel Esmeralda, Son Quim i carrer Sevilla, el PSM ha amagat el cap davall l’ala. Al contrari. En el primer cas, vam manifestar públicament que el tema no s’havia duit bé i que s’havien fet unes promeses als vesins que no s’havien complert. En el segon, vam votar a favor de les conclusions de la comissió d’investigació, fent un vot diferent al del PSOE. I, pel que fa al carrer Sevilla, vam manifestar, també públicament, a través d’un comunicat, els nostres dubtes respecte a la tramitació i, en coherència, no vam votar a favor del projecte modificat.

Per tant, si d’açò el PP en diu amagar el cap davall l’ala, no sé com qualificar la seva actitud davant les irregularitats del seu soci del PMQ i dels seus propis regidors, durant aquests darrers anys. Tal vegada, no dir ni piu, seguint amb els símils d’animals de ploma?

El PSM ha parlat quan ho havia de fer: en els moments en què els temes eren damunt la taula. També hem parlat, amb la nostra feina, a les comissions d’investigació en què hem participat. Ara toca respectar l’acció de la justícia i esperar que, dia 22 de maig, els vots que tinguem siguin fruit de la tasca feta, tant des del govern com des de l’oposició, i de la confiança que generam entre la ciutadania.  Esperem que, llavors, la veu dels electors soni forta i clara.

28 comentaris a “Ni piu”

  1. Coloma Torres Escrit el 31 març 2011 a les 19:28

    El PSM ho ha fet tot bé. Ja ho sabem. I per això treurà majoria absoluta a les properes eleccions. I el PP desapareixerà de l’escena política perquè són uns pillos i malcriats.

  2. Coloma Torres Escrit el 31 març 2011 a les 20:25

    A les 15.33 minuts s’ha produit el darrer comentari. Després d’una efervescència de missatges i escrits. On ha anat a parar tota la gent. Teniu reunió?

  3. Maite Salord Escrit el 31 març 2011 a les 20:58

    Avui capvespre he fet un cafè amb un grup d’amics i, després, he anat a comprar amb el meu fill. Quan he tornat, he anat a saludar la premsa que tenc a tocar de casa, fent guàrdia davant el jutjat. I a sopar i, prest, al llit. La resta de penya, no sé què ha fet, avui capvespre.

  4. Coloma Torres Escrit el 31 març 2011 a les 22:22

    Ara són prop de les 11.30 h. de la nit i la penya segueix sense aparéixer. A veure si la penya és només una persona i ara la tenim amb grip.

  5. JOSEP MIR Escrit el 31 març 2011 a les 22:29

    Jo he estat currant fins ara Coloma, però a més no tenc gaire cosa a dir.

  6. Coloma Torres Escrit el 31 març 2011 a les 22:32

    El títol d’aquesta entrada ja ho diu tot: Ni piu.

  7. eugenia Escrit el 31 març 2011 a les 23:52

    Piu, piu Coloma, la gent no escriu als blogs perquè a tota Menorca només es parla d’aquests individus, i de la sort que tenen alguns que encara no estan imputats. Temps al temps.
    No siguis carronyera , ja en tens prou sent tan pesadeta, tan carca, ets un ave de mal agüero Coloma, clavadeta al Ave…..lino.

  8. xecvallori Escrit el 01 abr. 2011 a les 7:30

    Segueixen pensant que tots som cecs i ases a l’intentar fent-se creure que només eren quatre i que els demés no en sabien res quan era vox populi que estaben fent irregularitats, com es feien els cecs i els sords davant dels fets ara demanen a la ciutadania que faci el mateix. Quina cara¡ El que haurien de fer es no dir ni piu i retirar-se de les eleccions.

  9. Coloma Torres Escrit el 01 abr. 2011 a les 11:02

    I al final, tot ha estat fum de formatjades. Tots en llibertat.

  10. Nom Necessari Escrit el 01 abr. 2011 a les 11:37

    Qui roba quatre gallines ho té més fotut.
    .
    .

    On és es doblers?
    On és es doblers?

    On és es doblers?
    On és es doblers?
    On és es doblers?
    On és es doblers? On és es doblers?

    On és es doblers?
    On és es doblers?
    On és es doblers? On és es doblers?

    On és es doblers?

  11. Ciutadà Escrit el 01 abr. 2011 a les 11:45

    Molt encertat el titul. Més els hauria valgut no obrir la boca, perquè obrir-la per acabar acusant als altres, ho trob molt lleig.
    També ni piu sobre les nombroses faltes de formalitat lingüística, ortografia i gramàtica.

  12. Menorquit Escrit el 01 abr. 2011 a les 12:25

    Ciutadà, tu amb dues frases has fet tres faltes. Aquí tothom fa qualque errada. Entra sense empènyer, home!!

  13. Quico Escrit el 01 abr. 2011 a les 14:38

    Tot era una broma.. a partir d’ara es dia d’enganar serà dia 29 de Març, i no dia 1 d’Abril.
    Bon cap de setmana!

  14. Nom Necessari Escrit el 01 abr. 2011 a les 15:55

    .
    http://blogs.menorca.info/josepbagur/?p=140
    .
    On és es doblers?
    .
    He llegit la premsa intentant contestar la pregunta.
    Crec que en Josep Bagur també s’ho demana,

    .
    http://blogs.menorca.info/josepbagur/?p=140
    .
    En tindrem prou en veure només el que podria ser “la punta del iceberg”?

  15. Núria Escrit el 01 abr. 2011 a les 19:34

    Bé a açò de tots en llibertat li falta una puntualització: amb càrregs i dos amb retirada de pasaport…

    D’altra banda, si bé tenc molt clar qui ha treballat de valent i es mereix es vot és ben cert que molts votaran unes sigles més enllà de corrupció, boques callades mirant cap a un altre lloc…

    Jo no entenc com una regidora d’hisenda, per exemple, pot no veure que molts diners desapereixen… Però bé, hi ha tantes coses que no entenc…

    De tota manera molts no són tots i uns pocs a vegades es converteixen e molts!

  16. Coloma Torres Escrit el 02 abr. 2011 a les 8:36

    Fum de formajades. Al final, res de res. Molts de focs artificials, molt de circ mediàtic, per acabar, al final, tots en llibertat sense fiança.
    Ja són molts els que ens demanam si tot això s’ha fet per alterar els resultats de les urnes.
    Si la justícia hagués apreciat un dany tan irreparable al patrimoni municipal, hagués posat alguna fiança, per poder compensar el pressumpte malbaratament. Pel que sembla, de tot això, res de res.
    Persecució política? Independència de poders? Ja en tenc les meves dubtes.

  17. Joan Escrit el 02 abr. 2011 a les 17:14

    Jo despres de la meva afecció de gargamella, torn a la feine, me toca vespres.
    Ens anyora na Coloma,bo tenim.
    Amb tot el que ha passat, en Xiqui tendra bo.En pot sortir reforsat.
    Perdo per les meves faltes d’ortografia-que son moltes-ho se.
    Salut i bona lluita politica.

  18. Pardalet Escrit el 02 abr. 2011 a les 18:28

    Colometa! Com que veig que es tema “cotilleos” t’agrada bastant… Ahir a les 17.33 per l’Imperi hi havia una taula amb dues “Perdudes” ben entretingudes !!! Per cert, feien moltíssima bona cara!!!
    Tu que fas un seguiment estricte dels seus moviments, saps si tenien reunió ?

  19. Maite Salord Escrit el 02 abr. 2011 a les 19:03

    Pardalet, les dues “perdudes” que prenien el solet a la terrassa de l’Imperi estan encantades de trobar-se! Ho saps. Hi havia taules que no reien tant, sobretot, dins. Per cert, hi ha qualque comentarista, avui, a la bereneta del PP? És per si ens pot fer la crònica social.

  20. Coloma Torres Escrit el 03 abr. 2011 a les 13:04

    Els del PSM tenen temps i doblers per prendre el solet a la terrassa de l’Imperi. I riuen… Els altres hem d’estar amb el cap enfonyat pensant com poder pagar el llum, el súper i la roba dels fills.
    Aquesta és la gran diferència.
    Per cert, no vaig poder anar a la bereneta del PP. Però m’ha agradat molt el que diu la premsa avui sobre el que va dir en Chiqui.

  21. Maite Salord Escrit el 03 abr. 2011 a les 16:13

    Sense que servesqui de precedent, estic d’acord amb na Coloma. També m’ha agradat molt la frase del candidat del PP que avui he llegit a la premsa: “Sacaremos a Ciutadella del pozo en el que está metida”. Llàstima que no precisàs que, qui ens va ficar en un pou, va ser el seu partit, el Partit Popular. I, per cert, a cal PP es veu que no passau pena, per arribar a final de mes: bereneta, grup de música…

  22. Coloma Torres Escrit el 03 abr. 2011 a les 20:34

    En el pou del desprestigi i del “hazmereir” ens hi ha ficat, només en dos anys, el govern PSOE-PSM. Que si els parquímetres, que si les bases del PGOU, que si el carrer Sevilla, que si la comissió Son Quim, que si l’hort de Grècia, que si l’Hotel Esmeralda, que si el lloguer de velos, que si el carril-bici, etc.
    Un despropòsit darrera l’altre. Un despropòsit que n’és corresponsable el PSM.
    I sí, sí, el PP encara en té prou per organitzar una bereneta i un grup de música. A això hi arriba.

  23. Joan Escrit el 04 abr. 2011 a les 7:41

    Coloma,colometa,Jesus,Jesuset……..Toni, Toniet……….
    Si continues diguent mentides (“piadosas” es clar),hauras de canviar-te es nom un altre vegada i passar a dir-te Cigonya…..jajaja.
    Com es compren una bereneta del PP sensa “tu cuerpo serrano” donant canya a troche i moche? ……no has de estar empegueit de dir que hi eres,al cap i a la fi son els teus……
    Molt bona sa coque i molt bona sa servesa,me va agradar tambe en Xiqui cuan va dir lo de el Dic,”el tenim i l’hem d’aprofitar”.
    Salut sensa rubor.

  24. Coloma Torres Escrit el 04 abr. 2011 a les 10:42

    La intenció era ser-hi a la bereneta del PP. Però, malauradament, altres compromisos m’ho van impedir. Però ja m’han dit que va anar molt bé.
    Per altra banda, pel que sembla, tú sí que hi eres. Ja va bé que hi hagi votants del PSM que celebrin que tenim un dic i que diguin que l’hem d’aprofitar.
    En aquesta ocasió mi “cuerpo serrano” el vaig lluir a una altra banda.

  25. Joan Escrit el 04 abr. 2011 a les 21:51

    EMBUSTERO

  26. Joan Escrit el 04 abr. 2011 a les 22:18

    Sa meva dona i jo i uns cuant de amics hi vam anar.Lo cortes no quita lo valiente. I a ca meva sa dona te simpaties per en Xiqui,a lo millor el votará…pero no sere jo el que li digui qui a de votar ,es prou grossa.
    Jo tambe vaig saludar en Xiqui i li vaig dejitjar una bona campanya i que guanyi el millor.Les eleccions es guanyan amb el bon fer de le campanya.
    Tot i que va ser una bereneta normal de pre campanya,sensa grans discursos ni atacs al altres partits.En unes altres circunstancies en Xiqui seria un rival mal de pelar…pero ja se sap…..els grans partits es guanyen contra grans rivals. Si no passes un poc de pena,la lluita, no te gust de res.
    salut
    PD pens anar altres “mitins”

  27. Coloma Torres Escrit el 04 abr. 2011 a les 22:26

    Jo crec que en Chiqui serà un gran alcalde de Ciutadella. Ho farà molt bé. I si, a més, el voten les senyores dels pessimistes, encara millor.
    Dius, Joan, que aniràs a altres mitins. Hi vas per escoltar el que diuen o per foter-te redó al pica pica que hi sol haver?

  28. Joan Escrit el 05 abr. 2011 a les 9:24

    Hi ha de tot,pero redó no mi fot,hi ha que aguantar la linia i guardar les formes.
    A més si anasis a altres mitins que no fosin del PP a lo millor canviaries de idea,segur que apendries algo,sabries lo que diuen els altres i cuan criticasis ho faries amb coneixament de causa.
    Pero tu no te llevaras ses “cucales”tu ets d’aquells que per ser del Madrid no reconeixen que en Messi es un Krak o a l’enreves,per ser del Barça no veuen que en Mourinyo es un “filosof” de la pilota.
    Açó s’apren anant a escoltar els altres que pensen diferent de tu. Amb atenció,picant un poc i beguent una cervesa,que mai cau malament i no dona ” positiu”al control d’alcoholemia,encara que al mitin den Xiqui hi vaig anar passetjant per es “caminet” que me dur molt bon records de la meva joventut.Ara que hi pens,podria haver begut una “birra” més…En el Triton en vaig fer un altre…..i una tape de callos.
    Salut.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari