Maite Salord

Escriptora

Victimisme i inoperància del PP

La senyora portaveu exclama, en pla Escarlata O’Hara, que no vol haver d’explicar als seus descendents que Ciutadella no té pista voltadora per falta de consens polític, com va passar amb l’aeroport! Frase magnífica si no fos que és del tot falsa: si Ciutadella no té voltadora avui no és per falta de consens. La qüestió és més simple i més prosaica: si Ciutadella no té voltadora avui és perquè el PP, en cinc anys, ha estat incapaç de cedir uns terrenys al CIMe perquè aquesta es faci. Això sí, en aquests cinc anys, han tingut temps de “vendre” el producte en una presentació fastuosa al Salò Gòtic de l’ajuntament de Ciutadella, amb Matas inclòs; o de presentar la voltadora com una “realitat” en el plamfet electoralista de l’abril de 2006 anomenat “Dalt la Sala” i que, tot sigui dit, ens va costar -a tots!- 15000 euros.

Actualment, a més de la voltadora, tenim més projectes, amb finançament d’altres administracions, que esperen terrenys cedits per l’ajuntament de Ciutadella per fer-se realitat: el parc-motor, l’estació d’autobusos, el carril-bici de la carretera de Calan Blanes o, el cas més clamorós, el del nou escorxador municipal. Un escorxador que, en principi -jo ho vaig votar en el ple de dia 19 d’octubre de 2006- ja hauria de tenir els terrenys necessaris però que, sorpreses de la vida, resulta que en el conveni de permuta -signat, segons van dur al ple, dia 3 d’octubre de 2006- ara no hi poden trobar la signatura il·lustre del senyor alcalde ni la de l’encara més il·lustre propietari. Perquè ens entenguem: van dur a ple un conveni per ratificar que no estava signat i, no contents amb això, notifiquen al CIMe que ja poden començar a fer el projecte d’escorxador perquè l’ajuntament ja és el propietari dels terrenys. Vaja, que ara ja no només hem de permutar sinó que, a més, ens veim obligats a repermutar!

Per tant, resulta evident que, aquí, el problema no és el consens: és la inoperància total i absoluta d’un equip de govern que no sap donar sortida a cap projecte. I quan es troben ben engrunats, com en el cas de la voltadora i de l’escorxador, llancen el seu crit de SOS preferit: consens!!! Però, per a ells, consens vol dir haver d’acceptar una permuta que multiplica per tres, en pocs anys,  el preu del m2 de zona verda on s’ha de fer la voltadora ( de 75 a 220 euros m2). O sigui que, si el 2005, quan van dir que tenien els terrenys per la voltadora, això hagués estat cert, l’operació ens hauria costat tres vegades manco i ara ja la tindríem feta. Però no van saber tancar el tema i ara… tornem-hi que hem fet bo!

Davant aquesta situació, el PP de Ciutadella ha tirat per la via fàcil: donar la culpa als altres i posar-se a plorar perquè mira que en som, de desgraciats, que per tots els pobles fan coses i aquí no hi ha manera, amb aquesta oposició que només sap posar pals a les rodes! Idò bé, gestió zero i plorar molt.  Sobretot, plorar molt i tirar pilotes fores per intentar amagar les pròpies mancances. Les pròpies vergonyes. El que m’estranya, acostumats com estan a començar la casa per la teulada, és que encara no hagin fet públic el nom que pensen posar a la pista voltadora. O deu ser que el volen consensuar amb l’oposició?

2 comentaris a “Victimisme i inoperància del PP”

 1. PP - ciutadà del món Escrit el 13 febr. 2008 a les 20:44

  “I N C R E D I B E L”, però cert.
  Els pals no es poden posar a ses rodes, perquè ses seves rodes son quadrades, com es cap.
  Es pal seria si pel cas per arrodonir-lis es cap a base de garrotades.
  Hi es document que van enviar al Consell, pot esser “falsedat en ducumentu publico” ???
  Hi tindran que anar a sa presó ??? o pagar el que han fet malament ???
  Be en resum, es que sempre surt perdent es el poble, i en darrera i primera instancia es CIUTADÀ..

  Bones tardes i fins sa pròxima.

 2. lluis Escrit el 15 febr. 2008 a les 22:12

  Maite Salord yo era del pp, y las proximas elecciones te votare a ti, los palos que se los metan donde les quepa, pp=CORRUPTOS

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari