Maite Salord

Escriptora

Investigació Interna

El PP de Balears ha anunciat una investigació interna per descobrir què va passar, exactament, mortadelo_y_filemon.jpgdurant el govern de Jaume Matas. I supòs que, per dur a terme una empresa tan difícil i complicada, hauran contractat els millors detectius. Perquè ningú del partit podia saber, ni tan sols imaginar-se, què estava fent el seu cap. Ha arribat, per tant, l’hora de les sorpreses, de les exclamacions d’incredulitat i de les capades de desconcert entre la parròquia popular. Mesquins, mira que viure enganyats durant tots aquests anys. Són de plànyer.

Avui, a punt de fer-se públic el sumari del cas Gürtel i quan el cas Matas no ha fet més que començar, el PP viu envoltat de corrupció. Des de les files populars, són plenament conscients que l’ex-president del Govern Balear i ex-ministre d’Aznar suposa un greu, un gravíssim problema per a les seves expectatives electorals, vista la repercussió mediàtica que ha tingut. Les enquestes que, a les Illes, els eren tan favorables, segons diuen, es van fer abans que en Matas tornàs d’Estats Units. M’agradaria saber què dirien ara.

Amb tot, sabem de la fidelitat del votant del PP i de la capacitat d’aquest partit per girar la truita a conveniència. Així,  s’han tret, ara, de la màniga, una investigació interna per, fidels al seu estil, poder-se presentar com una pobra gent innocent que no en sabia res, dels pressumptes robatoris del seu cap de files. Pur cinisme. De fet, Cospedal ha afirmat, sense por d’anar a l’infern, que el PP és l’únic partit de les Balears amb garantia d’honestedat. N’hi ha per llogar-hi cadires. Comença l’espectacle!

2 comentaris a “Investigació Interna”

 1. Nom Necessari Escrit el 05 abr. 2010 a les 21:58

  Comença l’espectacle?, comença?
  .
  El penós espectacle ja anava en dansa fa quatre anys,

  .
  http://www.youtube.com/watch?v=j4NymLhsWhI&feature=related

 2. eugenia Escrit el 06 abr. 2010 a les 0:09

  L’espectacle es cert que va començar fa més de quatre anys.
  Quan la crack escrivia el seu diari, el Matas “comprava” els mobles del seu PISPALAU. A toda teja oiga, com la majoria dels ciutadans, jo mateixa porto mig milió d’euros quan vaig a comprar el pa.
  El que em fa por és que la representant a Menorca d’aquesta INVESTIGACIÓ INTERNA sigui la famosa economista, més que por, incredulitat. Fins a on es pot arribar per negar el passat, el present…?
  Cinc anys de “carrera” per només apendre que dos més dos són quatre.
  Ara, quan tothom sap que dos més dos ja no són quatre.
  I no és res personal… (o sí?) és només un assumpte intern.
  Salut a la PÚBLICA!!!

  Face un book Tonyi.
  Ciao!

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari