Maite Salord

Escriptora

Miserables

Després de llegir la carta que la portaveu del PP a l’ajuntament de Ciutadella i la presidenta del PP municipal han publicat a la premsa insular, només puc dir: quina oposició més  miserable que tenim! Perquè, ara, l’equip de govern ni tan sols pot repartir l’excedent dels 25.000 ventalls que elles  van comprar, en dos anys, per un import de 25.000€. No, no els podem repartir perquè hi ha crisi i, per tant, els hem de deixar florir dins un magatzem municipal fins que la crisi hagi passat. És ben lògic, no?

D’altra banda, és també de caixó que, en temps de crisi, el nostrat Carrelet de Foc i Fum (ai, si mestre Benejam aixecàs el cap!)  no pot tirar “aludes” de confits com ha fet sempre. No, de cap manera. Hem de fer els miserables perquè això de l’austeritat ja ha passat a la història. On s’és vist que es gastin 30 euros en aludes? El que m’estranya és que encara  no hagin demanat la dimissió del regidor corresponent. És l’únic que els falta fer.

Quan vam entrar a governar a l’ajuntament de Ciutadella, després de la greu crisi política provocada pel PP, era ben conscient que l’oposició que ens farien, tot i les bones paraules, seria dura. Tan dura com poguessin. O sabessin. El que no podia imaginar-me és que el seu sentit del ridícul fos nul. Tan nul que poguessin arribar al patetisme de criticar l’equip de govern pel que el PP va fer quan era al govern. Però n’hi ha que tenen la cara com el ciment i la memòria de paparrí. Aquesta és la realitat d’un partit que es va comprometre a fer una oposició “constructiva”, després d’haver enfonsat l’ajuntament de Ciutadella. Quanta misèria!

11 comentaris a “Miserables”

 1. Maria Teresa Escrit el 17 juny 2009 a les 15:14

  Idò, jo, Maite, quan vaig llegir la carta que les dues rosses peperes van perpetrar pel diari, em va venir al cap aquell grup musical que, fa uns anys, va sortir a Eivissa i que es deia “Locomia” i que es caracteritzava per cantar fent girar un ventall i per la seva indumentària rococó, plena de collars i parfalans. Com que d’això darrer, diria que, per cal PP, en deuen anar sobrats, i vist l’interès que tenen pels ventalls, crec que hauríeu de proposar al duo que facin un “Locomia” a la menorquina. Evidentment, amb el patrocini de l’ajuntament de Ciutadella, que els regalaria dos ventalls fantàstics, encara que facin olor de resclús. Res, però, que, a la tercera cançó no s’hagi aclarit. Poden estar tranquil·les.
  Esper que la meva idea triomfi i que el nou grup artístic sigui tot un èxit. Potser l’any que ve podríeu contractar-les per actuar a la plaça de l’Hospital. Això sí, haurien de cobrar els concerts a més bon preu que els M-Clan que ens van dur en plena campanya electoral i que, entre una cosa i l’altra, ens van costar més de 100.000€. Eren, però, altres èpoques. Èpoques glorioses de disbauxes i dispendis. Res a veure amb el tuf miserable que desprenen els ventalls. Els seus, evidentment.

 2. Gavina Escrit el 17 juny 2009 a les 17:14

  Han mostrat el llautó; i han quedat en falderet! O queda més “PePero” dir que se’ls ha vist es “plumero”… Sigui com sigui, us ho han posat en “bandeja!”

 3. Àlmax Escrit el 17 juny 2009 a les 19:11

  Quan estaven al govern haurien fet riure si no hagués estat perquè els seus actes van tenir conseqüències desastroses (a nivell econòmic i a nivell de prestigi de la institució) per a l’ajuntament.
  .
  Ara que són a l’oposició… efectivament, fan riure.

 4. Menorquit Escrit el 17 juny 2009 a les 21:33

  No, ja feien riure al Govern. Tothom sap a qui van beneficiar amb els 25.000 euros de ventalls santjoaners. A una família que viu de sant Joan i que no en fot brot en tot l’any. I ara surten na Telma i na Louise a fer oposició de paper (pp?).
  .
  El mes de febrer, si no mal record vaig comentar que s’havia de netejar el PP per tornar a ser dignes. Gustavo Mas era una fossa sèptica i que caline dutxar-se. Idò, encara no s’han dutxat, fan olor i volen apestar on habita la trasparència i l’aire sà.
  .
  Em qued amb una clara, correcte i ferme carta de Magí Muñoz. Ànims Magí!
  .
  Sí, sí, “Els ventalls de Telma i Louise”. Ja en tenim una!! Recordau que els va `passar a la pel·licula? que van arribar a un penya-segat on es van haver de llançar amb el cotxe. De moment fan molta via amb el ‘cotxe Telma-Louise’, potser prest trobaran el barranc…
  .
  Ara record que també coneixeríem a na Gener. Li començam a veure les orelles.
  .
  Ventalls de sant Joan, encomanats per na Gener (25.000.-) arraconats a un magatzem. Ella si que en va malversar de doblers!!
  .
  Fermesa i coratge.

 5. bep Escrit el 17 juny 2009 a les 21:54

  Si només fosin els ventalls….
  I el que surtirà, per cert, que en sabeu d’altres coses que hi ha guardades dins algun magatzem, com per exemple boses de reciclatge. Idò.

 6. Cintrano Escrit el 18 juny 2009 a les 11:59

  que jo sàpiga ses bosses de reciclatge estan a disposició dels ciutadans a ses oficines municipals, quin en vulgui en pot anar a cercar.

  Adéu

 7. bep Escrit el 18 juny 2009 a les 12:33

  Aquest hivern o millor fins no fa molt, la brigada de l’ajuntament va fer unes obres als baixos de l’ajuntament, on hi havia l’antic museu i després les dependències policials, idò, per allà diuen que encara hi ha un bon munt de capses plenes de bosses. Ara bé, si aquest nou ajuntament les ha repartides ja es un altre cosa, no ho sabia que les bosses fossin pels ciutadans, gracies.

 8. falciot Escrit el 18 juny 2009 a les 15:23

  Ara sí que l’hem feta bona. La sabrada ha estat prou grossa que les nines del paper no han tingut més remei que demanar disculpes per no haver-se informat abans de dir les coses, però es veu que les coses estan tan malament que elles han d’estar espectants per denunciar qualsevol irregularitat.
  I ja és de raó, que mentre uns gasten els doblers de tots amb coses innecessàries (quan no, fent cabrioles i maniobres per ficar-se una part del sobre dins la butxaca sense que els altres se n’entemin) d’altres no tenen altre remei que privar al populatxo del que hem de menester per viure. Com és possible que la justícia sigui tan lenta i inoperant per aquestes coses i en canvi per altres, sovint més inofensives, sigui tan eficient?

 9. Kintet Escrit el 19 juny 2009 a les 7:01

  Però aquestes dues no van quedar petrificades a sa plaça d’Artrutx entre vuit garrovers?
  Seguint amb sa manera de fer tan pepera (=miserable), elles segurament no haurien regalat es ventalls, sinó que els haurien venut.

 10. Nom Necessari Escrit el 19 juny 2009 a les 17:57

  Si ja els haurien venut sense oferir-los. Sabeu que vull dir?
  .
  Per a ells (sospitosos corruptes), l’important era fer la factura de 24.000 euros, euros que paguem tots i possible “comissió” que ningú no sap qui va cobrar.
  .
  Si sempre ho paguem els mateixos. I els acudits, a vegades, tenen tota la raó:
  .

  http://www.jrmora.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/150609-tabaco-gasolina.jpg
  .

 11. Matilde de la Mole Escrit el 22 juny 2009 a les 15:38

  “Mai no és excusa ser malvat, però hi ha cert mèrit en dir allò que un és, i el més irreparable dels vicis és fer el mal per estupidesa.”
  .
  (Petits Poëmes en prose. La fausse monnaie. Baudelaire)

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari