Maite Salord

Escriptora

M’agrada!

Ahir presentàvem el grup d‘independents per Ciutadella, un grup de persones que se suma al projecte del PSM formant part de la llista municipal encapçalada per l’actual regidora d’hisenda, Joana Gomila.

Com ja he explicat en altres ocasions, fa temps que, des del PSM, esteim fent feina en un projecte menorquinista que hem compartit amb moltes persones que ens han ajudat a fer-lo créixer, des de la reflexió i la proximitat, però també des de la crítica. És un projecte que duu per lema “Més per Menorca” perquè vol ser una suma de sensibilitats més enllà de la rigidesa de les sigles d’un partit polític. Hem volgut obrir-nos a amplis sectors de la societat que entenen que Menorca és, que ha de ser, l’element central de la gestió política.

Durant aquest temps, hem pogut percebre, amb satisfacció, que és un projecte que il•lusiona i que molta gent ha fet seu, tal i com ja es comença a veure en el grup d’independents que s’han integrat a la llista de Ciutadella. Resulta gratificant que la gent reconegui i valori la nostra gestió i, sobretot, la nostra honradesa. El PSM és el partit del NO a la corrupció i del SÍ a la dignificació de la vida política. Per açò, en Josep Juaneda, na Laura Anglada, en Joan Febrer, na María de la Concha, n’Àngel Mifsud, en Mateu Comellas, na Fabiana Molinelli o en Borja Moll (que no surt a la foto) ja formen part de l’equip. Són gent preparada, il·lusionada, amb capacitat de feina, de Ciutadella, de Gijón, d’Argentina o de Tavernes de la Valldigna. Un equip extraordinari.

En un moment en què el PSOE demostra, dia a dia, la seva debilitat, i amb un PP que a cada proposta que fa evidencia que representa la dreta més intolerant i irreflexiva, és, com deia, en aquest moment que el PSM és més necessari que mai per poder dur a terme polítiques progressistes a Menorca. Són molts els ciutadans que no creuen en aquest bipartidisme que ens volen imposar els partits que reben ordres directes de Madrid. Són molts els ciutadans que agraeixen la nostra proximitat i independència. Són moltes les persones que ja ens diuen: M’AGRADA!

50 comentaris a “M’agrada!”

  1. Jorge Rodríguez Escrit el 26 febr. 2011 a les 11:19

    ¿Ya os habeis cargado a Pepe Mascaró?

  2. Maite Salord Escrit el 26 febr. 2011 a les 11:25

    En Pepe Mascaró, Jorge, continua anant de nombre 4. Ja vam deixar clar que els quatre primers continuaven. L’únic que passa és que ahir no va poder venir a la roda de premsa. Pots estar tranquil.

  3. Jorge Rodríguez Escrit el 26 febr. 2011 a les 11:54

    Menos mal… Pepe me cae muy bien y me había preocupado que hubiera caído de las listas. La lástima es que no vais a sacar los cuatro.

  4. Jorge Rodríguez Escrit el 26 febr. 2011 a les 12:01

    Y aunque no se lo merezcan, y más después del caso “Sandra Díaz”, con el pisito de 1200 metros cuadrados, el PSOE va a mantener sus 6 concejales.
    Mi quiniela:
    PP………….. 11
    PSOE……….. 6
    PSM………… 3
    UPCM………. 1

  5. Jorge Rodríguez Escrit el 26 febr. 2011 a les 12:09

    Por cierto, qué ha pasado con Belén Calafell, la flamante sustituta del senador Arturo Bagur. ¿Ha dejado la política? ¿Quedó hastiada de una campaña en la que sólo pudo hacer de florero al lado del profesional de la política por antonomasia?

  6. Lluís Escrit el 26 febr. 2011 a les 12:18

    Com es nota que en Jorge treu xispes amb sa llista del PSM de Ciutadella. Açò vol dir que es bona. M’agrada!

  7. Jorge Rodríguez Escrit el 26 febr. 2011 a les 12:24

    No te creas Lluis… Particularmente me da igual. Escribo mis opiniones en este blog porque Carbonero no tiene uno abierto. Te puedo asegurar que sería muchísimo más duro con Carbonero de lo que lo soy con Maite.
    Y la lista que presenta el PSM está bien. No se le puede pedir más.

  8. Nuri Escrit el 26 febr. 2011 a les 13:11

    Molt bé per aquests independents!

    Sa veritat és que es dos que conec més, na Laura i en Joan, es mereixen tot es meu respecte i confiança així que molts ànims a tots per aquest nou projecte.

  9. joana Escrit el 26 febr. 2011 a les 14:26

    Molt “xula” aquesta candidatura i s’ha d’agrair que en els temps que corrin hi hagi encara molts ciutadans disposats a fer una passa endavant en política i, com he llegit als Diaris insulars , recalcant la necessiten d’una revolució en la política i en la manera de fer política.
    D’altra banda, Jorge… Dius: “¿Ya os habeis cargado a Pepe Mascaró?” (…) Dius: Escribo mis opiniones en este blog..”
    Segur que són opinions?? tenc la sensació que més de donar opinions sobre informacions reals crec que et crees un mon paral•lel que vols crear rumors infundats, per dir-ho de manera fina , més que opinions, o , i perdona’m aquesta expressió , o no saps llegir?
    Opinió: Concepte que hom té d’una cosa qüestionable; parer. Per tant, Si llegeixes el link de na Maite que va a la web del PSM i a la notícia de la presentació aquesta no es qüestionable ja que hi diu: “A més de Maite Salord, Pepe Mascaró i Magí Muñoz que mantenen el seu compromís de continuar la feina feta aquests quatre anys, s’incorporen….”

  10. Baldritxa Escrit el 26 febr. 2011 a les 16:09

    Ara, encara m’agrada més! Na Mae és molt llesta i feinera. Salut!

  11. Arcabot Escrit el 26 febr. 2011 a les 16:29

    Maite,

    jo pens que comentaris com els den Jorge a n’en Mateu només s’haurien de permetre si en Jorge fos identificable.

    No podem permetre que des de l’anonimat s’insulti.

  12. Maite Salord Escrit el 26 febr. 2011 a les 17:33

    Segurament tens raó, Arcabot. El que passa és que, personalment, el que em pugui dir un personatge com en Jorge, no em fa ni fred ni calor. Per açò ignor les seves faltes de respecte contínues a mi o al PSM en general. Crec que només cerca que li esborri comentaris per poder dir, com aquell altre, que en aquest bloc censuram el personal. Ara bé, com que, en aquest cas, a qui insulta és a un tercer que en cap moment ha entrat en aquest bloc ni ha discutit amb ell, l’esborraré. És, certament, un insult ben gratuït. Gràcies per l’observació.
    Per cert, aprofitaré, ja que hi som, per dir-li al personatge Jorge, que en el PSM no tenim “floreros”.

  13. Nom Necessari Escrit el 26 febr. 2011 a les 18:47

    Jo crec que, amb el temps, se n’arribarà a adonar de que només fa el ridícul.

    .
    En Menorquit veig que hi ha caigut en les seves trampes, …i jo també si mal no record; en aquest aspecte admir aquí encara més a Na Matilde, pels seus silencis.

  14. Joan Francesc Escrit el 26 febr. 2011 a les 19:49

    Us desig moltíssima sort, però sobretot molt de vots, us ho mereixeu, perquè el reconeixement a la honradesa i la feina ben feta del PSM hauria de ser sinònim de vots. Més per Menorca, m’agrada.

  15. Joan Escrit el 27 febr. 2011 a les 0:39

    la censura amigo JR no es mas que una consecuencia de no querer dar la cara, escudarse en el anonimato para “fer mal” y no responsabilizarse de ello. es muy comodo “tirar sa pedra i amagar sa ma”.Tal vez es que, como dicen en una conocida zarzuela,”porque tu para hablar tienes mucho que callar”……
    Hay que presentar a los mejores,aunque luego no salgan elegidos,….pero simpre es agradable irse a casa con la satisfación del deber cumplido,una campaña electoral sin descalificaciones,….. mejor que tener que irse con el rabo entre las piernas,como paso con cierta facción del PP de cuyos nombres no quiero acordarme.

  16. Menorquit Escrit el 27 febr. 2011 a les 15:39

    Nom Necessari, virtual amic:
    En Menorquit no ha ‘caigut’ a la trampa, no, s’hi ha ‘tirat’ voluntariàment, si és que li podem dir ‘trampa’ a açò que fa la serpota bífida.
    .
    El que ha fet na Maite amb un comentari tan gratuït de la serpota sobre en Mateu, només diré que ja era hora! Aquest insurrecte només fa mal: Seré cansat, però ho tornaré a dir: només entra aquí per fer mal, destruir, atacar l’autora, en primer lloc, i de pas als altres.

  17. Menorquit Escrit el 27 febr. 2011 a les 15:52

    Una cosa Maite: puc entendre que a tu no et facin ni fred ni calor els comentaris de la serpota, però tu també hauries d’entendre que els comentaris de JR cap a la teva persona poden fer mal als altres, encara que no siguin el receptors directes. Ho entendràs, no?

  18. Nom Necessari Escrit el 27 febr. 2011 a les 16:37

    Els mateixos comentaris del bloc són els que es veuen perjudicats (ressentits/desvirtuats), com ara també, aquest.
    .
    Podria ben ser que, culpa nostra, el JR estàs aconseguint just el que vol.
    .
    Te’n recordes, Menorquit, d’aquesta?

    http://www.youtube.com/watch_popup?v=WvZ_enpNYFY&vq=small#t=30

  19. Jorge Rodríguez Escrit el 27 febr. 2011 a les 16:45

    Me despido, queridos Nom Necessari, Menorquit, etc. Ha sido un placer mi estancia por esta plaza. Un placer que se ha venido abajo hasta que Maite ha aplicado la más cruel de las tiranías: derribar la libertad de expresión, uno de los principales derechos humanos.
    Maite me ha vuelto a borrar un comentario, el segundo. En ninguno de ellos he insultado a nadie, simplemente he descrito unos hechos y unas situaciones.
    Esta actitud, por otra parte habitual en la izquierda, me obliga a no volver a entrar en esta plaza nunca más.
    Ha sido un placer, repito, ahora habitaré otros foros.
    Que os vaya bonito!

  20. xandall Escrit el 27 febr. 2011 a les 17:18

    A un pseudònim que d’entrada no ha volgut seguir les regles del joc, que se li han explicat (no volem insults) i repetit (opina, però no dinamitis), i fins i tot respectat (et contestam i feim cas però no t’ho mereixes)…quan per fi, l’àrbitre decideix aplicar el reglament (ètic i de mínima convivència), el pseudònim desapareix entre exhabruptes i -una vegada més- girant la truita a favor seu. Potser tornarà sota un altre pseudònim a jugar un altre partit, potser ja hi és…sigui com sigui, aquesta afició de pseudònims, se n’alegra i li desitja bon vent i bon oratge. La serpota s’ha mossegat! Matilde, mort el ca, morta la ràbia, t’esperem pel camp!

  21. Menorquit Escrit el 27 febr. 2011 a les 18:02

    Que tenguis bon viatge Jorge Rodríguez. Esper, sincerament, que el pas per aquesta plaça t’hagi fet reflexionar sobre la necessitat de saber conviure entre les discrepàncies i la diversitat d’idees, sense, emperò faltar a ningú ni expressar-se amb menyspreu.
    .
    Dit açò, vull demanar disculpes als vianats d’aquesta Salordiana Plaça perquè reconesc que jo també he utlitzat, en ocasions, un llenguatge poc adient i que, de la mateixa manera que he dit a na Maite que els comentaris que li han fet han pogut fer mal a altres, també entenc que els meus escrits hagin pogut molestar als lectors d’aquest bloc en algunes ocasions.
    Les meves disculpes a tots.
    .
    Salut i harmonia!

  22. Coloma Torres Escrit el 27 febr. 2011 a les 18:07

    És una llàstima que aquesta plaça perdi pluralitat i opinions distintes. Però que hi hem de fer. La vida segueix. Ànims Jorge, siguis allà on siguis.

  23. Maite Salord Escrit el 27 febr. 2011 a les 19:47

    Amics i amigues, no ploreu la pèrdua d’en Jorge perquè s’ha reencarnat en na Coloma Torres. Si quan van aparèixer de la maneta en aquest bloc podria semblar un cas de doble personalitat ara ha esdevingut un de transvestisme, fins i tot lingüístic.

  24. Nom Necessari Escrit el 27 febr. 2011 a les 20:18

    Nom Necessari Escrit el 26 feb 2011 a les 18:47

    Jo crec que, amb el temps, se n’arribarà a adonar de que només fa el ridícul.

  25. eugenia Escrit el 27 febr. 2011 a les 20:35

    Enhorabona Maite per la llista.
    Y enhorabona a tots perquè si bé com diu na Maite, en Jorge s’ha reencarnat, tindrà menys temps ja que ara té una má aquí i s’altra allà.
    La curiositat m’ha portat ja sabeu on, i efectivament ahí hi era el nostre amic, per cert el seu començament és de lo més divertidíssim…
    “Recalo en este lugar de nàufragos y desheredados,……”
    Adeu Jorge, i “que te vaya bonito” a tu també.

  26. Coloma Torres Escrit el 27 febr. 2011 a les 21:35

    Tot això és un procés a l’estil de Dr. Jeckyll i Mr. Hyde. És divertidíssim. M’ho pas pipa amb tots voltros. S’en va en Jorge Rodríguez i ara arriba na Coloma Torres. Ja, ja, ja… Ja sé que alguns diran que això és un mal son i no els hi farà ni mica de gràcia. Però… això és la vida. Sempre n’hi ha que no tenen sentit de l’humor.
    Per cert, la llista no està malament. Tampoc se podia esperar gaire més. Ara només resta desitjar-vos sort i que les eleccions posin a cadascú en el seu lloc.

  27. Maite Salord Escrit el 27 febr. 2011 a les 21:57

    Estic contenta que la llista agradi. La veritat és que és un equip de gent que il·lusiona. Veurem què passa dia 22 de maig però, de moment són moltes les mostres de suport que rebem. Endavant!
    D’altra banda, Menorquit, crec que, segons quines “opinions”, és millor ignorar-les, des del moment que no cerquen un debat argumentat sinó la provocació. No cal, però, demanar disculpes per contestar-les. Salut!

  28. Joan Escrit el 28 febr. 2011 a les 13:36

    totes les transformacions son a la llarga bones,mirau sino la d’en JR,Coloma Torres…….. per lo de la Coloma de la Pau?…
    esper que sigui aixis. Crec com n’Eugenia que, ara tindras menys temps d’apareixer per aqui,ja que si ara ets dona,hauras d’escurar fer els llits,dur els al-lots a escola,”ir a tomar el te con las amigas”i hasta qui sap…fer una estona amb l’amant……..aprofita Maite aqui hi ha tema per un altre novela.
    Salut i bon humor.

  29. Coloma Torres Escrit el 28 febr. 2011 a les 14:26

    Estarem ben entretenguts aquesta campanya electoral. Com que jo som el personatge bo de Dr. Jeckyll y Mr. Hyde, intentaré no sé tant dura com el meu alter ego.
    Així i tot us promet ser crítica amb el PSM i sobretot amb els del PSOE, que tot sigui dit de pas, estan demostrant una gran incompetència cada dia que passa.
    Gràcies Joan pel teu bon humor, tot i que en aquest blog no n’hi hagi massa. Són tots o quasi tots, molt seriosos i malcarats.

  30. xandall Escrit el 28 febr. 2011 a les 15:33

    Voleu dir que durant tota la campanya, els comentaris d’aquest bloc han de voltar sobre el que opina na Coloma i/o en Jorge? ells han de marcar el ritme? crec que és una limitació innecesaria i que els habituals d’aquest bloc teniu prou traça per seguir enriquint la “plaça” per vosaltres mateixos. Els “esporàdics” us ho agrairem. Gràcies.

  31. Menorquit Escrit el 28 febr. 2011 a les 16:21

    Xandall, has posat una seriosa aposta de cara a que el bloc es mantengui en el just camí.

  32. josep maria Escrit el 28 febr. 2011 a les 18:39

    maite, qui és aquest tan guapo de la dreta de la foto?

  33. Maite Salord Escrit el 28 febr. 2011 a les 19:05

    En Joan Febrer, una excel·lent persona.

  34. Coloma Torres Escrit el 28 febr. 2011 a les 21:49

    En Xandall té tota la raó. Els comentaris no han de girar sobre el que jo digui o el que digui un altre, en tot cas han de girar en torn al que digui na Maite Salord.
    Na Maite Salord és la que ha d’exposar un tema i sobre aquest hauria de girar el debat. És cert que una volta encetat el debat, aquest pot anar per rumbs imprevisibles. Però això no ens ha de fer por. És lògic que d’un tema en surti un altre, i d’aquest un altre i un altre.
    El més important és que no es perdin les formes i s’ha de reconéixer que alguns habituals d’aquest blog no han estat a l’altura.
    En tot cas i posats que na Maite no en diu res, m’agradaria saber el que pensau del nou cas de corrupció en torn al pis de 1.200 metres quadrats del carrer Sevilla. Crec que el PSM hauria de ser tant estricte amb la corrupció del PSOE com ho és amb la del PP. I de moment això no és així.

  35. Maite Salord Escrit el 28 febr. 2011 a les 23:53

    http://ultimahora.es/menorca/noticia/noticias/local/carbonero-no-para-las-obras-del-megapiso-aunque-el-psm-duda-que-sean-legales.html

  36. eugenia Escrit el 01 març 2011 a les 2:15

    No esteim a l’altura perquè no tenim sentit de l’humor dona, no entens res i quant menys entens, menys entens, però això no t’ha de fer por.
    Del cas del carrer Sevilla m’han dit que volen fer un Super i ara no sé si és la Carbonero o la gerent d’urbanisme qui portarà la gestió de personal, t’ho dic per si cerques feina. Mai se sap!
    Ah i en els darrers dies jo he pogut llegir en els diaris les pressumptes irregularitats i el que pensen tots el partits. A l’edició digital ho pots trobar. Un simple click Coloma.
    Pel que es veu ja esteim en plena campanya electoral, noves tàctiques, continua l’atac, però sense perdre les formes, no es cansen mai, està clar. No tenen res nou a dir.

  37. Coloma Torres Escrit el 01 març 2011 a les 8:49

    El PSM ha mostrat les seves dubtes sobre el procediment duit a terme en aquest cas de pressumpte tracte de favor. Ja ho sé. Però la gerent d’urbanisme encara segueix en el seu lloc. No s’ha pres cap tipus de mesura encara perquè algú assumeixi alguna responsabilitat. El pacte de governabilitat tampoc s’ha vist qüestionat després d’aquest nou episodi de tracte de favor. Imaginem que hagués fet el PSM si els protagonistes haguessin estat del PP.
    És evident que pel PSM la corrupció té distinta gravetat en funció de qui l’exerceixi. I, pel que veig, el primer que interessa és mantenir les cadires, mantenir el pacte, no malmetre un nou possible pacte de futur.
    El PSM s’escandalitza quan les irregularitats venen del PP i armen un “sarao” i quan les irregularitats provenen de l’esquerra només mostren les seves dubtes.
    Queda tot dit.

  38. Joan Escrit el 01 març 2011 a les 11:27

    josep maria : a jo no me sembla tant guapo,no t’agrada més el de l’equerra?
    a jo es que me posa es en Mateu,que hi farem.pero es va mig amagar.
    En Pepe es una llastima que no hi sigui,ell tot sol ja val per mitja candidatura. A part de ser un homo de pes dins es partit.Empatam molt,en politica s’enten.
    Colometa es pactes sempre han existit…”avui per tu dema per jo” i tiro porque me toca.

  39. josep maria Escrit el 01 març 2011 a les 12:10

    idò a jo M’AGRADA en Joan Febrer… Hi ha gusts per a tot!

  40. Coloma Torres Escrit el 01 març 2011 a les 13:17

    A jo m’encanta en Mateu Comellas. Aquell capet amb pocs cabells m’aixeca la líbido.

  41. eugenia Escrit el 01 març 2011 a les 14:46

    Viciosilla…

  42. Menorquit Escrit el 01 març 2011 a les 15:46

    Manca de respecte o llibertat d’expressió? Que qualcú m’ho expliqui. Jo ho tindria clar!!

  43. Coloma Torres Escrit el 01 març 2011 a les 17:17

    Mira en Menorquit que ho és de reprimit…

  44. josep maria Escrit el 01 març 2011 a les 23:46

    menorquit, se te’n va s’olla…

  45. eugenia Escrit el 02 març 2011 a les 9:03

    No estic d’acord amb tu Josep Maria, crec que a alguns de la foto se’ls hi ha faltat el respecte.
    Bon dia.

  46. Coloma Torres Escrit el 02 març 2011 a les 10:46

    Aquí hi ha molt de reprimit i reprimida. Molt de carca amollat. No teniu humor. Tot us cau malament. Sou una gent amargada. Quina pena…

  47. eugenia Escrit el 02 març 2011 a les 11:18

    Tu deus ser tan estupenda com l’alcalde de Valladolid, penja una foto teva “Coloma Torres”, i demostra el sentit de l’humor que dius tenir. Morritos o bocazas?

  48. Coloma Torres Escrit el 02 març 2011 a les 14:31

    Quan tu, Eugenia, pengis la teva foto, jo penjaré la meva.

  49. Joan Escrit el 02 març 2011 a les 18:08

    Bono bono,hi hagi pau,una mica de broma no fa mal.Manca de respecta no.
    No pengeu cap foto que deveu ser molt lletjas…..o amb mustaxos…o ves a saber…. jajajajajajaja
    Esper que a es pleno d’avui es “piset” de na Diaz no triomfi…..i no es falti al respecta a tota Ciutadella.Hi estara d’acord na Maite? o tot es fum de formatjada i as final tothom fara es pa “ros”? donara es PSM sa rao a n’en Triay? ……resultats demá.

  50. Joan Escrit el 03 març 2011 a les 17:27

    Quina llastima.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari