Maite Salord

Escriptora

CIME-1024x683

El Ple de gener del Consell Insular de Menorca va tenir com a tema central el decret llei del Govern que posa ordre en el desgavell urbanístic en què ens havia ficat el senyor Bauzá. Podeu llegir  les línies generals de la meva intervenció en aquesta entrada de fa uns dies en la qual defens la idea que cal mantenir els valors naturals de la nostra illa si volem augmentar la competitivitat, partint del fet que la riquesa més gran de Menorca és el seu paisatge.

Tanmateix, la veritat és que, un cop acabat el Ple, i passant revista a les intervencions de l’oposició, més que els temes tractats, una pregunta em consumia: qui deu dissenyar l’estratègia d’oposició del PP? I per què m’ho deman, us demanareu. Aquí en teniu uns quants exemples.

1- Presenten una proposta perquè redactem un reglament de bon ús de les xarxes socials… el dia que el seu diputat, sí, aquell que tots sabem, havia incendiat les xarxes amb una piulada falsa en què insultava greument a Podem! D’açò se’n diu tenir el do de l’oportunitat…

2- El millor, però, va arribar quan l’expresident del Consell em va deixar anar que jo no defensava bé els interessos de Menorca… perquè no era diputada! Em va posar la resposta en safata, ho he de confessar: no crec en l’acumulació de càrrecs i, a més, dedic, com a mínim, 52 dies a l’any més que ell a exercir de Presidenta, els dimarts que anava a Palma a pitjar el botó que Bauzá li manava. Cal recordar, en aquest sentit, que si per una cosa es va fer famós el diputat-president del Consell és per la seva nul·la activitat al Parlament i per, mentre acaparava càrrecs, deixar perdre la inversió de s’Enclusa i no moure un dit pel centre Bit, per exemple.

3- I el súmmum total: l’expresident va citar aquest blog! Sí, amics i amigues, us ho imaginau? Us imaginau el PP llegint les entrades que faig per després citar-me al Ple? Quin plaer més absolut! Però no s’acaba aquí: es va dedicar a atacar-me llegint editorials del diari Menorca! Sense comentaris.

4- I, per acabar, em va dir que necessitava til·la perquè estava nerviosa, jo, que puc comptar amb els dits d’una mà les vegades que he perdut la compostura! I, sobretot, va insistir en una cosa molt lletja que, tots els que em coneixeu, sabeu: som vaga, molt vaga, no faig feina, no m’agrada la feina, no aclaresc res… (Açò darrer és una ironia, lectors del PP, no sigui cas….)

En fi, es veu que l’estratègia d’oposició del PP passa per llegir el diari, llegir aquest blog i acusar-me de ser una inepta total. A moments, he de confessar que em va semblar que tenien com una fixació amb la meva persona. Sobretot, quan durant el debat d’una proposta sobre places de dependència, fins a tres vegades, per dir el nom de la consellera de benestar social del Govern, Fina Santiago, una consellera del PP va dir… Fina Salord! Evidentment, vaig haver d’esmenar l’error dient que la meva germana és dona de grans coneixements però que, de places de dependència, estava segura que no en tenia ni idea…

Per tot açò, i coses que ara em call. com deia Lluís Llach, jo em deman: qui dissenya l’estratègia d’oposició del PP?

Un comentari a “Crònica d’un Ple VII. Qui dissenya l’estratègia d’oposició del PP?”

  1. Santi Escrit el 03 febr. 2016 a les 19:25

    Sort que no te van tirar en cara per que escrius novel·les en el teu temps lliure. 😉

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari