Maite Salord

Escriptora

Primàries

 

Ha començat la segona fase de les primàries de Més per Menorca en què els adherits poden presentar la seva candidatura per ocupar un lloc  a les llistes del Parlament de les Illes Balears i  del Consell Insular de Menorca, encapçalades, respectivament, per Josep Castells i jo mateixa.

Es tracta, sens dubte, d’un exercici de participació, transparència, compromís i responsabilitat. I, sobretot, de convenciment: tenim el projecte de futur per Menorca perquè som els  únics que pensam l’illa com un subjecte polític que ha de créixer sense traves per defensar els drets dels menorquins. Som l’únic projecte que es decideix a Menorca i que ret comptes directament davant dels menorquins. Tenim clar cap a on volem anar i tenim la capacitat i el compromís de fer-ho possible.

A més, som gent preparada que representam i defensam Menorca amb una dedicació i un convenciment sense fissures, tal com hem demostrat liderant les reivindicacions de l’illa des del Consell i aconseguint grans fites al Parlament gràcies al grup parlamentari propi menorquí. Tenim un capital humà format, amb experiència, responsable i amb capacitat de gestió.  Un capital del qual voldria destacar un nombrós grup de joves -la Força Jove– implicats, reivindicatius i compromesos amb  l’illa.

I, per si tot açò no fos suficient, som gent de confiança que només actua pensant en l’interès general. Som aquí, ben a prop, escoltam i donam la cara davant dels ciutadans de Menorca. La gent pot saber de primera mà qui som i què feim, i participar directament de la presa de decisions del partit.

Moltes gràcies a les persones que aquests dies fareu una passa endavant perquè  la veu de Menorca ressoni amb més força que mai. Junts som Més per Menorca!

Un comentari a “Primàries”

  1. Pere Morey Servera Escrit el 03 febr. 2019 a les 9:18

    El 1.3.2019 recordarem l’Aixecament per les Llibertats de Menorca del matex dia de 1810. Serà a la Plaça de la Porta de Santa Catalina de Palma, al lloc on va ser executat Joan Mercadal, inculpat per la revolta.

    Un acte com aquest reforça el sentiment de balearitat i reconeix el coratge dels menorquins a favor de les llibertats que Castella ens havia suprimit, i ens agradaria que hi participéssiu d’alguna forma.

    Per més informació em podeu enviar un correu a peremoreys@gmail.com.

    I si voleu saber més detalls sobre la revolta podeu llegir “Pasqual Calbó, pintura, passió, rebel·lió”

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari