Maite Salord

Escriptora

Gràcies

4237 persones van donar suport a la llista del PSM Més per Menorca al Consell. Un resultat històric que ens va deixar a un centenar de vots d’aconseguir el segon conseller.  Un resultat històric que, tanmateix, ens allunya del govern. Era previsible un augment de vots del PP i una baixada del PSOE. Les xifres finals d’uns i altres, però, van ser una sorpresa. Negativa. Tot plegat, una barreja de sensacions contradictòries.

No vull fer una valoració política de les dades. Només explicar-vos com em sent avui. Crec que, després de la paciència que heu tingut aquests darrers mesos, seguint les meves reflexions i propostes de candidata, us ho dec. Estic tranquil·la i disposada a continuar fent feina per Menorca, des de l’oposició a un PP al qual la corrupció no passa factura. Sé que encara hi ha molt de camí a recórrer, moltes propostes a fer, errors a esmenar, reflexions a escoltar.

Seran quatre anys de feina dura intentant que el missatge menorquinista arribi, encara, a més gent. Mentrestant, vull donar les gràcies a totes les persones que m’han fet costat aquests darrers mesos: família, companys de partit, amistats, l’equip que forma la candidatura, votants anònims… Visitants de la plaça. Gràcies a tots. Gràcies pel suport i per les crítiques. Ara, la feina continua. Amb més ganes que mai.

47 comentaris a “Gràcies”

 1. JSF Escrit el 23 maig 2011 a les 15:55

  Idò jo m’he desanimat, després de veure que la corrupció només passa factura en un bàndol. Desanimat, per què a la illa que m’estimo no hi viu tanta gent a qui estimar. Gent que pot ser té bon cor, però que no escolta, ni canvia. Gent que vota per votar, com si asò fos fútbol de primera. I en última instancia, gent que ha fet que la meva llengua estigui en perill; i esper que no massa.

  Quatre anys? Asò és massa temps d’aguantar demagogia, i en alguns casos fins i tot feixisme reprimit. No m’agrada sa idea.

  No sé si haguessiu sigut més bons, jo d’asò no en sé massa, però descaradament, i per anàlisi, tampoc han sortit els millors. Encara que la majoria ho pensi, donat que és poc representativa, degut a l’abstenció i a bona part de vots en blancs i/o nuls.

  Per últim, i a títol personal, l’esquerra està massa segmentada, i en realitat, mal representada. Cal, idò, més unió, com també un anàlisi dels que NO han votat, per tal de convencer-los de què a la pròxima ho han de fer.

  Així i tot, sort amb la nova etapa. Pot ser algún dia aconseguirem que Menorca surti d’aquesta època prehistòrica. Ara per ara sembla impossible, a l’esquerra l’hi ha toca viure la crisi mundial, i ho ha pagat molt car.

  Salut!

 2. Coloma Torres Escrit el 23 maig 2011 a les 16:57

  A l’època prehistòrica és allà on ens volien dur els governs d’esquerres que, durant tants d’anys, han mal governat Menorca. La gent estava farta de la demagògia de l’esquerra i volia un canvi. Volia una política diferent. No podia aguantar més la prepotència i el sectarisme d’aquesta esquerra. Una esquerra que havia allunyat inversors, asfixiat empresaris, i havia enderrocat el sector turístic
  Menorca està econòmicament pel terra. Queden anys molt durs per poder aixecar el vol. El PP tindrà molta feina. Segur que ho farà bé.

 3. Nom Necessari Escrit el 23 maig 2011 a les 17:02

  No ens hauríem/hauríeu de desanimar ara, malgrat que motius de desànim n’hi hagi.
  Fer oposició és una feina ingrata i massa vegades esgotadora, però fructífera.
  .
  Els resultats de les urnes dicten sentència, encara que a alguns ens sembli paradoxal el fet que, en tost de demanar-los on és el doblers malbaratat, els donin el vot.
  .
  “…Si vivim coses veurem!”
  .
  Ànim,
  I gràcies per continuar.
  .
  .

  “Sense parlar m’has dit “tot va creixent”,
  lluita d’avui pel demà viu i lliure,
  que es va forjant aquests dies terribles,
  temps aquests temps de tantes ignoràncies.
  .
  No m’he girat mentre serè em creuaves,
  he sentit fort un gran orgull molt d’home,
  no em trobe sol, company, no et trobes sol
  i en som molts més dels que ells volen i diuen.”

 4. cristina Escrit el 23 maig 2011 a les 17:10

  Me uno a la reflexión de Daniel,que hace referencia a una persona y a un “personaje”, por supuesto la persona,que lo es,”Capitanito”por tener el valor de rebatir unas palabras vacías y sin coherencia del susodicho “personaje”que se hace llamar “Joan”……
  ¡¡Joan¡¡, la democracia existe,por si no lo sabes……
  Y arrasar con la opinión de un librepensador….En mi humilde opinión es de antidemocraticos.
  ¡¡MAITE!!,me parece absolutamente increíble que consientas las descalificaciones tan ofensivas,a personas que por suerte aun se pueden defender,pero muchas ya, ni eso……Lamentablemente aquí el filtro no funciona.
  Cristina Llorens.

 5. daniel Escrit el 23 maig 2011 a les 17:23

  en referencia a la disputa dialectica que veo mantienen el tal capitanito y nuestro incombustible racista Joan, e de opinar que me parece mentira que se le de tanta cancha ha semejante individuo.
  Joan al parecer no cabemos el resto de personas en tu mundo ideal,lleno de prejuicios y elitismos mas propios de la Alemania nazi.
  Desde luego si pudieramos crear un mundo diferente y justo,no me gustaria compartirlo con gente como tu,es mas de hecho creo que gente con tus mismas opiniones son los que impiden un mundo mas justo con vuestra politica de vasallaje al mejor postor.tus comentarios son de mala persona y creo que tienes que estar muy solo en la vida. yo de ti cambiaria esa actitud fascista y escucharia mas a las personas.
  Sin mas, SALUD Y LIBERTAD, que precisamente es de lo que el señor joan carece…

 6. Esperança Escrit el 23 maig 2011 a les 17:53

  Gracies a tots voltros per ser-hi, no ens trobarem tan orfes Maite, i enhorabona.

 7. Vela Escrit el 23 maig 2011 a les 18:43

  Gràcies a tu, Maite, gràcies al PSM per haver cregut i fet creure que era possible una altra manera de fer política, gràcies perquè aquesta esperança em va fer dessistir de la meva idea de quedar-me a casa, perquè vaig pensar que, el fet de votar-vos, podia ajudar, ni que fós amb un petit gra d’arena, a fer més difícil la victòria del PP, de la dreta espanyolitzadora i especuladora que, irremediablement, ens tocarà patir durant quatre anys.

  L’oposició serà dura i el mal que provaran de fer a la nostra cultura i a la nostra llengua, serà difícil de combatre. Aquí deixo una cançoneta que em posa les piles cada cop que sento que em fallen les forces i que, Toni Roig, que va fer-la pocs mesos avans de morir el 30 de Setembre del 2007, deia que “Era el resultat de quatre anys de patir”.

  Endavant, Maite: NO ENS FARAN CALLAR! http://www.youtube.com/watch?v=Fr386JA_Ycc

 8. Menorquit Escrit el 23 maig 2011 a les 19:54

  Certament, Vela, no hem de callar. I no callarem. Si un PP amb una oposició de perola ha guanyat, la nostra victòria tornarà.
  .
  Tanmateix, preparem-nos per a la versió més dura de la dreta cavernària. El més semblant a la dictadura franquista és una majoria absoluta del PP; proves n’hi ha a betzef…
  .
  I diu en Bauzà que respetarà el medi ambient (ja! ja vol modificar el PTI); vol suprimir la Llei de Normalització linguïstica; servirà els poders econòmics… i tot el que ja sabem.
  .
  En Tadeo no ho farà bé ni malament, farà el que li diuen de Palma.
  En Bauzá no ho farà bé ni malament, farà el que li diuen de Madrid.
  El fet que el PP hagi guanyat a gairebé tot l’Estat Espanyol, farà que Balears seguesqui oblidada.
  .
  El més curiós és que diu que es posarà a fer feina de valent perquè encara hi ha 140.000 aturats. I aquí mateix un dels seus sicaris diu: “Vicenç Tur, a l’atur”. Salvaran els seus, s’asseguraran la seua cadira i ja veurem quant directors generals (o càrrecs de confiança) lleven o afegeixen.
  .
  Treurem, de nou, les cuirasses, ens posarem les botes i ens aixecarem. I tant!
  .
  Vet aquí un poeta gal·lès de principi del segle XX: Ronald Stuart Thomas.
  .
  “Érem un poble, i encara ho som.
  Quan acabem de disputar-nos les molles de pa
  sota la taula, o de rossegar els ossos
  d’una cultura morta, tornarem a alçar-nos
  i ens saludarem els uns als altres en una alba nova”.
  (Ronald Stuart Thomas)

 9. anna Escrit el 23 maig 2011 a les 20:13

  Maite,
  A partir d’avui començam el camí cap a endavant.
  Ànims i força!!!
  Tot el meu suport
  Anna

 10. nan Escrit el 23 maig 2011 a les 20:47

  Amb tot, crec que el PSM està d’enhorabona. Seguem positius, de fet hem pujat vots. El que no podem fer es desanimar-nos ni tampoc ser víctimes d’aquestes pors que no porten a cap lloc. Ha guanyat el PP, idò enhorabona, ara els toca demostrar que s’ho han guanyat, sense dubte que els menarem de prop, algunes coses nosaltres no hem fet bé (personalment crec que tans directors insulars en ha fet moltissim mal, i també altres cosetes) El PSM seguirà treballant, l’equip que té, sé ben cert que no ho deixarà de fer. Sincerament crec que ens hem de treure aquesta dèria d’anar en contra de… (del PP, dels espanyolistes, etc.) totes aquestes coses sonen a ranci (que si feixistes per aquí que si en Franco, que si … comprenc que a vegades a algunes persones se’ls fa difícil mossegar-se la llengua) Deixem d’anar sempre en contra i anem a per feina per les coses en que esteim a favor. Ara hem governat dos anys a Ciutadella i alguns més al Consell, i al Govern…
  Ara els toca a ells, ho hem de pair bé, per estar a punt pel proper panxó.
  Ánims a tots i salut.

 11. Menorquit Escrit el 23 maig 2011 a les 21:07

  Perdona’m Nan, si amb les meves dèries ràncies t’he destorbat, però a mi no em callarà gent que vol enfonsar la llengua, la cultura i l’economia de la meva terra. Em sap greu però m’hauràs d’aguantar. Combatré, encara que només sigui amb la paraula, l’espanyolisme que ens vol sacssejar tant de temps de lluita i el dret a ser el que vull ser.
  .
  No sé quan anys tens, però ja comprovaràs el que dic. En el global, no val de res que el PSM guanyi vots, sí altres ens enderroquen allò que defensam.
  .
  Dir també, que els resultats del PSM han estat bons i cal continuar en aquesta bona línia de treball i d’avenç, però encara no n’hi ha prou.
  .
  Aprofitar, que no ho havia fet, per felicitar a na Maite, al seu equip i al seu partit per la feina i els resultats obtinguts. Pens que anau bé. Endavant.

 12. Maite Salord Escrit el 23 maig 2011 a les 21:12

  Moltes gràcies a tots, ara, pels comentaris. M’agrada veure que mantenim la moral intacta, les ganes de fer més per Menorca intactes, la il·lusió intacta.
  Bona nit!

 13. itziar Escrit el 23 maig 2011 a les 21:43

  Maite, crec que teniu quatre anys per envant per demostrar que podeu deixar de ser “aquells que fan nosa”, com li agrada dir a na Tuni, i passar a ser una força política que ajudi a eliminar d’una vegada per totes aquest fatídic partidisme que impera a tota democràcia. Teniu en les vostres mans el fer-la real, tant que la demanen aquests dies. Aprofita ara per descansar!

 14. Trebalúger Escrit el 23 maig 2011 a les 21:59

  Des d’allà on sigui, sempre endavant defensant la nostra llengua i el nostre territori.
  Ara toca fer oposició, que no es preocupin els gavinots, la tindran des de tots els fronts: a la xarxa, a les institucions i al carrer.
  Ànims Maite!

 15. Bep Escrit el 23 maig 2011 a les 22:07

  M’agradaria afegir-me a les felicitacions a na Maite Salord, Nel Martí, Joana Gomila, i a la resta de persones que han treballat, treballen i treballaran pel projecte de Més per Menorca. He tingut la oportunitat d’acompanyar a aquestes persones i de cada vegada estic més orgullós, m’he sentit identificat amb el projecte i sobretot admir la implicació, responsabilitat de totes aquestes persones per aconseguir una societat, en la que , per damunt de tot, s’han de respectar tota una sèrie de valors, per exemple, el respecte cap a les persones i cap a l’entorn. A la vegada, esper que la societat menorquina es vagi transformant i aviat estigui preparada per identificar-se amb un projecte com aquest.

 16. Anna Escrit el 23 maig 2011 a les 23:31

  Creo que ha quien debemos de felicitar todos los españoles,es a la “DEMOCRACIA” la autentica ganadora,que nos ha permitido una vez mas,que todos los “ESPAÑOLES” hayamos podido votar libremente la opción que cada uno ha elegido.
  “VIVA LA DEMOCRACIA Y LA LIBERTAD”

 17. Anna Escrit el 23 maig 2011 a les 23:40

  ¿como podéis ignorar?ha base de felicitaciones,el grave hecho por juan hacia una persona que solo esta opinando.
  ¿Vosotros sois los de drogas y alcohol?
  Gracias,Eugenia,Daniel y Cristina.

 18. capitanito Escrit el 24 maig 2011 a les 5:12

  Desde luego,amada mía,brindo contigo,por ver mas allá del odio,mas allá de la rabia,mas allá de la hipocresía,por otro lado lo haces desde la razón,desde la verdad y desde la realidad.
  No siempre el resultado es el esperado por todos,pero solo hay un resultado y solo hay un ganador.
  Y si hay alguien ha quien felicitar, es al ganador,no a los perdedores.porque no hay nada tan mezquino como negar una derrota,solo hay una cosa mas patética que avergonzarse de decir la verdad a los ciudadanos…mentirles, eso es lo que tristemente se lee hoy.
  brindo por la sinceridad,brindo por los ganadores y brindo también por los perdedores,que aun dejándose todas sus fuerzas,ilusiones y duro trabajo,no han podido alcanzar sus deseos y los de todos los que están a su lado.
  Pero brindo sobre todo por quien ha sido posible este derecho.
  “LA DEMOCRACIA Y LA LIBERTAD”

 19. capitanito Escrit el 24 maig 2011 a les 5:59

  ¿Como pueden ignorar ese hecho?,Anna querida.
  Pues muy fácil,haciendo lo mismo que a los que critican y acusan de sus mismas faltas.
  Ejerciendo la dictadura del cuorum,(demasiado evidente)si el administrador de la comunidad no da la señal,para atacar….entonces ni caso,ni una pequeña referencia sobre el asunto…ni siquiera los aludidos N-A-D-I-E vetado a tope.
  El administrador se encarga de solucionarlo hechandole nuevos articulos hasta ahogarle con ellos…..eso se llama censura fina..pero que muy fina….
  pues asi estan las cosas,menos mal que tenemos el blog de Maite que es diferente,por que es autentico y no permite censura alguna.
  felicidades maite y compañiiia.

 20. Genie Escrit el 24 maig 2011 a les 9:16

  Si he de dir el que sento ara és tristesa i indignació. Ja n’hi ha prou de bipartidisme. Que la ciutadania voti per castigar i no per progressar. Al cap i a la fi ens castiguem nosaltres.
  Tot i així faré un esforç per creure que encara podrem canviar moltes coses. I confio que el PSM tingui la valentia de treballar en una forta oposició.

 21. xandall Escrit el 24 maig 2011 a les 11:53

  Enhorabona pels resultats Maite!!
  a mí el que em preocupa és el perfil de qui ens ha de governar. El PP en la seva dèria de neteja de cares (necessària per altra banda) a les seves llistes, les ha farcit de persones que segurament són voluntarioses i amb certes capacitacions, però, fent una ullada general només veig persones sense criteri polític, sense ideologia, sense experiència en la gestió pública. Si afegim que es trobaran unes administracions sense recursos econòmics (és públic el problema de tresoreria de la comunitat autònoma i els ajunrtaments). I si afegim que es trobaran una oposició dura: Triay y PSM perquè el PSOE no crec que faci massa oposició. Llavors em sembla que “no hi ha nivell” pel que ens ve damunt. Tot i això caldrà esperar un temps i veure els seus primers moviments.

 22. silve Escrit el 24 maig 2011 a les 12:21

  Amb els vots que el PSM ha fet a Mallorca i els que hem fet a Menorca tenim diputat segur a Madrid!! a fer feina ja per tenir veu a Madrid a partir del 2012!!

 23. Àlmax Escrit el 24 maig 2011 a les 17:56

  M’unesc a les enhorabones pels bons resultats, que haurien pogut ser millors, però ha faltat un poquet.
  Sobre l’estratègia d’oposició que cal fer al parlament i consell (també a l’ajuntament de Ciutadella) no fa falta donar-li gaires voltes: el PSM té un projecte polític propi, diferenciat i honest que és el que haurà de defensar com a projecte alternatiu davant aquell que intentarà implantar un PP envalentit i dominador de les institucions. Estic segur que la bona feina que s’ha fet els darrers anys des de les institucions per part del PSM, també se seguirà fent els pròxims quatre anys, aquesta vegada des d’una oposició valenta i coherent.
  Justament el que sí que volia exposar és el tema que ha encetat en silve al darrer comentari. A banda de la feina d’oposició, que ja està encarrilada pel propi projecte del PSM, s’ha de començar a bastir des d’ara mateix un projecte de cara a les eleccions generals de l’any que ve. Des del meu punt de vista aquest és un projecte que, a diferència dels altres, el PSM no té encara ben definit i que s’ha de pensar i gestar des d’ara mateix. Però pens que no és cert que el diputat estigui guanyat, ni pens que aquest projecte l’hagi d’engegar el PSM en solitari. Sí que crec que el PSM hauria de ser qui bastís al seu voltant un espai nacionalista potent per aconseguir, aquesta vegada sí, una veu clara i pròpia al congrés. No caiguem en errors on ja hem caigut. S’ha de bastir un espai cohesionat i també coherent per aglutinar tot el vot nacionalista de Balears. I no es pot tornar a fer tard i malament. Aquesta és una feina que hauria de ser una prioritat les properes setmanes.
  Hi ha les bases, hi ha l’espai, hi ha l’oportunitat i hi ha d’haver la ferma voluntat d’aconseguir-ho. Serà més necessari que mai.
  Salut!

 24. eugenia Escrit el 24 maig 2011 a les 22:50

  Si no vaig errada un 22.7% del votants han votat al PP
  Si no vaig errada un 10.6% del votants han votat al PSOE
  Si no vaig errada un 10,2% dels votants han votat al PSM.
  Si no vaig errada un 4,8% dels votants han votat al UPCM
  Si no vaig errada un 1,5% dels votants han votat a EM
  Si no vaig errada un 43.9% dels votants no han votat.

  De quina majoria es parla als mitjans de “comunicació”?
  De quin bipartidisme es parla?

  Jo he votat, però aquest 43.9% (sé que sempre és així)) es comença a mobilitzar.

  El PP no pot tenir més vots, ja sabem del seu vot fidel i de la seva “mobilització” a l’hora de les eleccions.

  El PSM, EM, sí pot tenir més vots.
  Y el PSOE i UPCM?

  Tenim temps per fer una reflexió i per canviar algunes quantes coses.

  Bé, açò ho deuriem fer sempre.

  Gracies a tu Maite per aquest espai i enhorabona pels resultats malgrat no governar al Consell o a Ciutadella, o a Maó.

  Salut!

  Ah, Anna, un altre dia ja parlarem de salut, ética, llibertat, democracia…
  Bon camí!

 25. Anna Escrit el 25 maig 2011 a les 5:07

  Plaça la pau nº 6 (derrera l`oar)

  tlf. 971382013

  Estas convidada, cuan vulguis, Eugenia.

  Anna Mercadal Anglada.

 26. silve Escrit el 25 maig 2011 a les 8:05

  Aquí teniu:

  http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2011/05/25/psm-sacaria-diputado-nacional-votos-generales/672760.html

 27. Necessitarem organització « Notes i apunts Escrit el 26 maig 2011 a les 11:18

  […] Vaig passar la mitja nit electoral a la seu del PSM de Menorca: com que no podia de nirvis, vaig pensar que allà, entre gent de la causa (no entrarem ara en matisos) la passaria una mica més tranquil -com a mínim, consolant-nos els uns als altres-. Quan me’n vaig anar cap a casa, el PSMe tenia 5 regidors a Ciutadella, 2 diputats al Parlament i 2 consellers electes, i fins ahir no vaig saber que havien quedat amb un electe manco a cada banda, això sí, amb més vots que mai. No són, vist així, uns mals resultats pel PSMe, si només es miren números, però al detall, són una mica més inquietants: l’opció nacionalista d’esquerres de Menorca ha fracassat a Maó, on ha quedat defora, i ha baixat a es Castell, Sant Lluís, Mercadal i Ferreries (encara que aquí ja se preveia), i ha estat per  la molt bona feina de l’equip municipal de Ciutadella que s’han aconseguit arrossegar suficients vots perquè, en conjunt, el PSMe hagi batut el seu rècord. […]

 28. Joan Escrit el 26 maig 2011 a les 22:43

  Jo crec que es un bon resultat, encara que hagin anat a votar PSM més gent que el 2007, la llei d’Hont es aixis de implacable,pero com deia Rabindranat Tagore,”no llores por haber perdido el sol que tus lagrimas no te dejaran ver las estrellas”. Fil a sa aguia i endevant.
  Salut.

 29. Coloma Torres Escrit el 27 maig 2011 a les 8:30

  Us veig una mica desconcertats i abatuts. Supòs que, com han dit alguns, la ciutadania s’ha equivocat.
  Jo crec que la ciutadania l’ha encertat de ple i ha posat als partits d’esquerres on es mereixen després d’haver-nos arruinat.
  Ara recoman als del PP molt de seny i fer les coses bé. Si és així, hi haurà PP per molts d’anys.

 30. Menorquit Escrit el 27 maig 2011 a les 9:59

  Recomanes al PP seny, cosa que no té. Ja veurem que tarda el partit en generar un altre conflicte orgànic. Pensa Coloma que ara pressionaran els de sempre. Temps.

 31. Nom Necessari Escrit el 27 maig 2011 a les 13:06

  Quan deixem d’escriure les frases cèlebres en castellà, segur que el PSM traurà encara millors resultats.
  Ànim, que anem bé, els nostres fills ja tradueixen Rabindranath Tagore en la nostra llengua i els del PP envelleixen tan com la seva ideologia franquista.

 32. antoni Escrit el 27 maig 2011 a les 15:30

  Una alegria trista… una sensació extraña….com si volguessis celebra-ho i no pots…
  el que tenim ara és difícil:

  Quatre anys governats per persones que han promès coses que no podran complir, perquè la crisi no es cura…passa tota soleta….
  En Voltaire deia de la medicina que era l’art d’entretendre al pacient mentre la naturalesa feia el seu camí….. Estimada Maite, això és just el que passarà… han venut fum i l’únic que podran complir(Mare meva!!!) són coses que no costaran un euro…. Canvi de PTI (Aqui hi seràs tu per controlar….), Tirar enrera el decret de mínims i quatre coses fàcils de canviar i econòmiques….
  Un any don perquè els votants indecisos que han donat la seva confiança a la dreta canviin la seva opinió d’una manera clara.
  Maite, feina i seny!!!!
  Una abraçada

 33. Heura Escrit el 27 maig 2011 a les 18:01

  Divendres, faves tendres… Maite, heu redactat o publicat algun document d’anàlisi postelectoral,

 34. Coloma Torres Escrit el 27 maig 2011 a les 19:55

  El policia Cladera espera que en un any els indecisos que han votat al PP s’estiriguissin els cabells i canviin d’opinió.
  Això ja se veurà. Ho repetesc, si el PP governa amb seny i amb tranquilitat, tornarà a tenir majoria absoluta a Ciutadella i la mantindrà a la resta d’administracions.
  Ja li agradaria a ne’n Cladera que el regidor de policia fos en Joan Triay… I no és descartable…

 35. Menorquit Escrit el 27 maig 2011 a les 20:15

  El Toni fa bones fotos i la que ha fet més amunt, és bastant nítida. No estufis tant el plumatge, Coloma. El PP ha tret uns excel·lents resultats i cal donar-li l’enhorabona, però ara li ve el més difícil. De moment, el retalls de conselleries li faran suar sang i de moment hauran de fer complir allò que van prometre i no és gens fàcil. Dos i dos són quatre, governi qui geverni. I el PP no és el mag Lari. Ara veurem com informes dels fets institucionals.

 36. Maite Salord Escrit el 28 maig 2011 a les 10:18

  Heura, esteim preparant aquest document al qual donarem difusió en els pròxims dies. De moment, hi ha la roda de premsa que vam fer dimarts i que es troba penjada a la web del partit.

 37. Coloma Torres Escrit el 28 maig 2011 a les 10:28

  Supòs que els del PSM estareu contents… Na Belén Calafell sembla que serà salvada de la foguera, segons diu avui l’alcaldable del PP.
  Quines coses…

 38. Maite Salord Escrit el 28 maig 2011 a les 10:46

  Coloma, les decisions que afecten la vida professional de na Belén les pren ella, no un senyor a través del diari. I, en aquest cas, la decisió està presa de dia 20 de maig, per si qualcú no ho sabia.

 39. Coloma Torres Escrit el 28 maig 2011 a les 12:31

  Diu na Maite que la decisió ja estava presa des de dia 20 de maig. Quina decisió estava presa? La decisió de salvar-la de la foguera per part de’n De Sintas? La decisió d’ella de no continuar? La decisió d’ella de continuar?

  De totes formes ja va bé que molts dels càrrecs que havien xuclat, fins ara, de la mamella pública, s’enfrontin a haver de cercar feina a les empreses privades que ells mateixos han ajudat a arruinar.

 40. Menorquit Escrit el 28 maig 2011 a les 13:00

  Ets un covard mesquí, Coloma. Però molt covard. Què faràs ara, de comissari polític i de perseguir a qui no t’agrada. Ets un nazi repugnant (bé, hi ha nazis simpàtics?)

 41. eugenia Escrit el 28 maig 2011 a les 15:25

  A mí el que m’interessa és que la persona que porti la gerència del geriàtric ho faci bé, amb honestedat, dedicació, que aporti millores pels residents i pels treballadors. Tu Coloma, segueix amb la teva, està clar que no t’importa que el geriàtric funcione bé, ni t’importa el personal, ni els residents, tu vols a na Belén fora? Per quin motiu? Perquè ho fa malament o perquè és del PSM? o simpatitzant del PSM?
  Si una cosa funciona, millor no tocar-la, ho sap tothom. Bé, tu no.
  Estic d’acord en que molts de carrecs han xuclat de la mamella pública, però m’INDIGNA encara més la mamella d’on xucles tú.

 42. Nom Necessari Escrit el 28 maig 2011 a les 15:27

  Molt clarificador el parèntesi, Menorquit.
  .
  Per cert, hi eres al “penós” debat de candidats al Cercle Artístic?
  Dic si hi eres per que en vaig intuir un parell de “Menorquits” (em tens intrigat).
  .
  I dic penós debat perquè quasi bé ningú no va parlar de corrupció, ni dels imputats procedents de les files Ppopulars.
  .
  Estic segur que si els imputats i els casos de corrupció procedissin de l’esquerra el debat haguera estat quasi bé monotemàtic.
  Quina diferència: què poc en sabem noltros d’orientar el vot i com el PP “ens en dona en cullereta” en aquest tema.
  .
  Dóna-l’hi aigua a l’enemic
  i et fotrà una bala al pit.
  .
  (es nota que no soc poeta, eh)
  .
  Menorquit, ja he perdut el compte de les birres que ens devem, i na Maite me diu que tampoc no et coneix. …Pot ser anem tots perduts.
  He dit perduts, no derrotats.

 43. Coloma Torres Escrit el 28 maig 2011 a les 17:44

  Eugenia, Eugenia,… jo no he dit que vulgui que fotin al carrer a na Belén Calafell. No sé on ho has llegit. Supòs que tu voldries que ho hagués dit.
  En qualsevol cas, aquest no és el meu problema. Si na Belén Calafell vol seguir al geriàtric que ho faci. I en Sintas que també faci el que cregui més convenient.
  Bé, Eugenia, segueixes donant la nota. I se te nota la rabia que tens.
  Quina llàstima!

 44. eugenia Escrit el 28 maig 2011 a les 19:36

  ….

  Pero si un día me demoro,
  no te impacientes,
  yo volveré más tarde.

  Será que a la más profunda alegría
  me habrá seguido la rabia ese día,
  la rabia simple del hombre silvestre,
  la rabia bomba, la rabia de muerte,
  la rabia imperio asesino de niños,
  la rabia se me ha podrido el cariño,
  la rabia madre, por Dios, tengo frío,
  la rabia es mío, eso es mío, sólo mío,
  la rabia bebo pero no me mojo,
  la rabia miedo a perder el manojo,
  la rabia hijo zapato de tierra,
  la rabia dame o te hago la guerra,
  la rabia todo tiene su momento,
  la rabia el grito se lo lleva el viento,
  la rabia el oro sobre la conciencia,
  la rabia —coño— paciencia, paciencia.

  La rabia es mi vocación.

 45. eugenia Escrit el 28 maig 2011 a les 19:49

  Aquesta cançó de’n Silvio Rodriguez sempre m’ha agradat.
  Es nota que a la teva vida l’hi falta un poc de música.

 46. Menorquit Escrit el 29 maig 2011 a les 9:59

  Nom Necessari, si has intuït un parell de “Menorquits”, hi deus ser prop. Esperem que les cerveses s’aguantin fredes i no caduquin.
  .
  Eugenia, et veig ben posicionada, ferma, forta…

 47. Joan Escrit el 30 maig 2011 a les 8:03

  Si en Xiqui está d’acord en deixar na Belen Calafell(no la conec personalment pero conec la seva feine)al front del geriatric es perque sap (en Xiqui) valorar ses bones professionals,per altre banda si no quedas na Belen …sa gerencia de “L’hospital” podria caure en mans de qui no sap fer una O amb un got. Açó també ho se cert.
  Salut i bon dia.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari