Maite Salord

Escriptora

Per què em present a les primàries de Més per Menorca

bo Menorca

Som na Maite Salord Ripoll, professora, escriptora, política i, sobretot, mare de tres fills. Entre les meves aficions, hi ha la lectura, la jardineria, la cuina i cuidar un moix. Em consider una persona propera, activa i positiva, realista, però sense renunciar mai als ideals, qualitats que em sembla que ha de tenir un polític. I aquí és on volia anar a parar. Des del 2011, som la representant del PSM Més per Menorca al Consell Insular. Han estat uns anys intensos d’oposició al PP en els quals he après molt i en els quals puc dir, també, que he intensificat el meu compromís amb Menorca.

És per açò que, avui, present la meva candidatura a les primàries de Més per Menorca per encapçalar la llista del Consell Insular de Menorca. I m’hi present perquè crec en aquest projecte, un projecte plural que representa l’espai polític d’esquerres, sobiranista i ecologista de Menorca en què hi conflueixen persones independents i un conjunt de partits (PSM Més per Menorca, Iniciativa-Verds, Equo i Esquerra Republicana), que en els darrers anys havien apostat per una organització assembleària. El moviment suma, per tant, sensibilitats que tenen Menorca com a nexe comú, amb l’objectiu de fer confluir la política ciutadana amb la institucional, a través de la participació i de nous models de gestió pública. Al servei dels interessos col•lectius dels nostres conciutadans, Més per Menorca creu en Menorca com a projecte de futur aglutinador i participatiu.

Així, en aquests moments, estic convençuda que puc aportar al projecte l’experiència i la feina d’aquests darrers anys i, sobretot, la il•lusió necessària per fer-lo créixer i ser decisius en el canvi de govern que, sens dubte, s’ha de produir el maig del 2015, en el Consell Insular de Menorca.

De tenir el suport de les persones que formen Més per Menorca en aquestes primàries, puc dir que responsabilitat, proximitat, transparència i eficàcia seran les bases sobre les quals s’assentarà la meva actuació, en el lloc que em correspongui ocupar, després de les eleccions de 2015. Així mateix, si es valora que un altre candidat és més adequat per encapçalar la llista del Consell, també vull deixar constància que continuaré fent feina pel projecte de Més per Menorca perquè estic convençuda que és l’únic que, avui, veu i creu en l’illa com un subjecte polític que s’ha de fer créixer sense traves i que, a més, té un projecte de futur per defensar, de forma decidida, els interessos dels menorquins.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari