Maite Salord

Escriptora

14-N: Vaga!

2 comentaris a “14-N: Vaga!”

  1. VVV Escrit el 15 nov. 2012 a les 19:52

    Ahir migdia, davant el cafè del Arco, vaig poder saludar en Víctor Martí, el bateria dels Pinyeta Pinyol, i que feia tant de temps que no veia de cos present. Em vaig alegrar de saber que havia invertit en una dentadura nova. Sino hagués estat per aquesta vaga, no hagués vist en Víctor, l’autor més beat que donat aquesta terra…

  2. eugenia Escrit el 15 nov. 2012 a les 22:01

    Ahir jo em vaig alegrar de veure 3000 persones, alguns amb la seva “inversió” en noves dentadures, perruques, bastons, òrtesi, ulleres, mànigues, cadires… Sí, aquestes cosetes que ja no cubreix la seguretat social, són una de les raons per les que jo també hi era de cos present.

    Per cert, algú em pot explicar qué significa beat?

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari