Maite Salord

Escriptora

Bordell

Un “bordell” és una casa de prostitució. És, també, com diu Borja Moll, “desordre o confusió de  moltes persones que no s’avenen, o conjunt de moltes coses desordenades i difícils d’aclarir”. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQDagO0NRijHGNvY_Gd1Y-vN-K1PIF6e2U_XIIYrIzUWJ79wwo&t=1&usg=__2UG1qYdbMYVc_Rh0F_PC6IZR7qE=Ciutadella és, en aquest darrer sentit, un autèntic bordell. Només cal mirar el que surt a la premsa sobre l’Ajuntament (no ens enganyem: un reflex del que hi ha al carrer) per poder-ho afirmar sense embuts.

A les darreres eleccions, el PP va treure 10 regidors. Des de fa un any, 7 formen part del grup mixt. EL PSOE en va treure 6, una dels quals, pel que podem llegir al diari, ha estat temptada, de cara a les properes eleccions municipals,  per dos partits polítics diferents: UPyD li va oferir encapçalar la llista i UPCM el segon lloc. A més, per acabar-ho d’adobar, el futur candidat del PP, aquell cridat a recuperar la confiança dels electors i, per tant, l’alcaldia per al seu partit, s’havia compromès amb UPyD per encapçar la llista, si el PP, finalment, no el proclamava candidat. Avui, a més, hem vist que el “Grup Mixt” (els díscols Ppeperos) han sortit de la letargia autoimposada, arran de l’espectacle que van muntar, i proven de fer oposició.

A la vista d’aquest panorama, estareu d’acord que els quatre regidors del PSM-EN a l’ajuntament de Ciutadella som del més avorridet que hi ha: no ens barallam (al contrari!), no rebem ofertes d’altres partits (som un clan, ens diuen)  i ens limitam a fer la feina el millor que sabem i podem. De totes maneres, us he de confessar que, avui dematí, mentre llegia la premsa per internet, el subconscient m’ha traït: m’he descobert cantant aquella cançó de joventut, del grup “Burning” que deia “¿Qué hace una chica como tú en un sitio como este?” No em negareu que els personatges de ficció són molts més interessants.

60 comentaris a “Bordell”

 1. Nom Necessari Escrit el 25 set. 2010 a les 19:05

  Mira Maite, açò és com en tot, tu has de fer el que trobes bé i punt. No t’has de mirar el “bordell” de ca els altres, …per molts lligams que tinguis o puguis tenir amb ells, ca d’u és cada ú i punt.
  Per exemple, tu què n’has de veure del que faci el teu germà per molt germans que sigueu?
  .
  No te deixis influir pels comentaris “Coloma/Rodriguez” i per l’estil, que només volen escampar la merda per si també aquesta et pot esquitxar i així de pas embrutir la imatge el PSM.

  .
  .
  …/…

  Una tal lliçó
  hem hagut d’entendre
  el meu poble i jo.
  .
  La mateixa sort
  ens uní per sempre:
  el meu poble i jo.
  .
  Senyor, servidor?
  Som indestriables
  el meu poble i jo.
  .
  Tenim la raó
  contra bords i lladres
  el meu poble i jo.
  .
  Salvàvem els mots
  de la nostra llengua
  el meu poble i jo.
  …/…
  S.Espriu.
  .

 2. Jorge Rodríguez Escrit el 25 set. 2010 a les 20:46

  Es curioso que Maite Salord nos recuerde lo que sale por la prensa y como algunos son tentados por algunos partidos políticos y no diga nada, en cambio, que también aparecía en la prensa que Anna Pons Capella fue tentada por el propio PSM. Esto también salió en la prensa, aunque muy habilmente la patrocinadora de este blog lo omita.
  Por tanto, por la misma regla de tres, si Maite Salord hace caso de lo que aparece en la prensa, entonces hemos de creer que el PSM tentó a Pons Capella para ir a sus listas.
  Ya se ve que el PSM, de aburridito nada.

 3. Maite Salord Escrit el 25 set. 2010 a les 21:01

  Senyor Rodríguez, en Nel Martí i jo mateixa vam desmentir a l’acte que haguéssim “temptat” Anna Pons, cosa rotundament falsa. Les altres informacions no només no s’han desmentit sinó que s’han confirmat. A més, com bé deu saber si segueix aquest bloc, ja vaig deixar un comentari en aquest mateix sentit fa uns dies. Veig, però, que vostè és d’aquells que es creuen que, a força de repetir una mentida, aquesta acaba sent veritat.
  Té raó Nom Necessari: no som responsable més que del que passa a cal PSM. No puc evitar, però, que tot plegat se’m faci bastant depriment.
  Bona nit! El Madrid només ha empatat ( a qui li donarà la culpa, avui, l’estimat Mou?). A veure si el Barça guanya!

 4. Jorge Rodríguez Escrit el 25 set. 2010 a les 21:24

  Por lo que conozco, fue Anna Pons Capella quien aseguró que la misma Maite Salord le había sugerido la posibilidad de incorporarse al PSM. Ahora Maite Salord dice que lo desmiente… pero no he oído a Pons Capella que desmienta haber recibido tal invitación. Como siempre, esto quedará entre las dos señoras. O quizás fue un malentendido.
  En otro orden de cosas, aunque Maite Salord pueda afirmar que sólo es responsable de lo que sucede en el PSM, como teniente de alcalde de un gobierno que ella misma califica de “bordell”, tiene también responsabilidad de lo que en él suceda. Lo quiera admitir o no.
  No puede eludir su responsabilidad del conjunto de una acción de gobierno, cuando es la segunda autoridad en el escalafón de este gobierno.
  Si el gobierno funcionara sí que le gustaría ponerse las medallas de los éxitos. Ahora que todo son desastres, negligencias y malas decisiones, quiere alejarse de su responsabilidad. Sra. Salord, así no.

 5. Maite Salord Escrit el 25 set. 2010 a les 21:54

  Diàleg:
  -M: UH diu que aniràs de nombre 2 d’UPCM…
  -A: Sí, ja ho vaig veure.
  -M: Bé, si necessites partit, ja saps que el PSM som gent acollidora (rialles).

  Som irònica per naturalesa. No crec, però, que ningú es pogués agafar una conversa, més o manco com la que he reproduït, al peu de la lletra. El senyor Rodríguez està molt ben informat perquè, de forma hàbil, apunta a un “malentès”.
  Jo em mantenc al marge dels temes interns d’altres partits. No del que passa a l’equip de govern.
  El Barça empata.

 6. Jorge Rodríguez Escrit el 25 set. 2010 a les 22:13

  Pues ya se ve que de esta conversación, la señora Pons Capella entendió que el PSM le abría sus puertas… Por lo que se ve, Pons Capella sí se la tomó al pie de la letra y, por eso, apareció en la prensa el interés del PSM por ella. El tono no sería tan irónico cuando Pons Capella se lo tomó tan en serio. Pero,… en fin.
  En cualquier caso, me alegro que diga que no se mantenga al margen de lo que ocurre en el gobierno de Ciutadella y, por tanto, entiendo que se hace co-responsable de las decisiones tomadas y del “bordell” existente.
  Me alegra saberlo.

 7. Maite Salord Escrit el 25 set. 2010 a les 23:13

  “Però la ironia persegueix que el receptor descobreixi i entengui la contradicció aparent entre l’enunciat i el sentit del missatge, encara que no hem de desdenyar totalment possibles ironies que detecta algun receptor però que són inconscients o involuntàries per part de l’emissor (aquesta possibilitat no la tractarem aquí). D’altra banda, la ironia comparteix amb la metàfora el perill de ser interpretada literalment durant el procés de traducció, és a dir, no de manera irònica o metafòrica, sinó superficial i literal, donant prioritat únicament al valor lexicosemàntic i lingüístic d’una expressió i deixant a un costat el seu valor textual, estilístic o pragmàtic.” Zabalbescoa
  El BArça ha guanyat!

 8. lina Escrit el 26 set. 2010 a les 9:18

  Aquest “personatge” deixaria de tenir sentit sense tu, Maite. Hauria de cercar un altre sentit a la seva vida, es trobaria perdut dins un gran burdell que li causaria una gran confusió… , quedaria en estat de xoc fins que no trobes una altra manera d’emprenyar a algú. Tal vegada li podries recomenar un poc de ioga, de meditació… tal vegada podria reconvertir tant pensament negatiu en alguna cosa de profit.
  Quina victòria, quin partit del barça i s’atlètic!

 9. Baldritxa Escrit el 26 set. 2010 a les 9:35

  Fos un bordell… Hi ha un merder com una catedral. Esper que si el PSM puja a l’Ajuntament faixi dissabte, de tanta merda… Salut i força Maite!

 10. Maite Salord Escrit el 26 set. 2010 a les 10:03

  Tota la raó, Lina. Mai he entès les persones que només troben sentit a la vida anant “en contra de”. Aquest “personatge” resulta evident que sap coses que jo, fins ahir, només havia dit a unes poques persones: que era una ironia interpretada al peu de la lletra (que vistes les propostes que havia tingut, no m’estranya!).
  Així i tot, el “personatge” no té cap feda a emprar mentides per atacar. Ell sap (i els altres també!) a quins interessos respon la seva entrada en aquest bloc. “La paciència és un arbre d’arrel amarga però de fruits molt dolços”. Ale idò, a ser bon fillets i pacients, que no serà un “Jorge Rodríguez” el que ens faci perdre el bon humor, els bons debats i les bones estones que passam -jo com a mínim- en aquesta plaça. S’atraquen eleccions, al·lots, i som un “locus amoenus” que molesta. Preparau l’artilleria (arguments, reflexions, ironies, poemes, cites…)!

 11. Maite Salord Escrit el 26 set. 2010 a les 10:06

  He fet un comentari “interruptus” i, abans del meu, s’ha penjat el de Baldritxa: pots estar tranquil, som dona arromangada i els regidors del PSM també. Gràcies.

 12. Jorge Rodríguez Escrit el 26 set. 2010 a les 16:20

  Es curiosa la fijación de algunos conmigo. Si al final, estoy diciendo lo mismo que todos, o sea, que en el Ayuntamiento hay un “bordell” de tres pares de cojones o, como dice Baldritxa, un “merder” del tamaño de una catedral.
  Lo que no quereis reconocer algunos es que este “merder” es responsabilidad de los que gobiernan, incluido el PSM. No podeis pretender que eso no va con vosotros.
  De todos modos, en las próximas elecciones ya se verá si realmente la gente os ha entendido o si, como creo yo, os van a poner en el mismo saco del PSOE.

 13. Nom Necessari Escrit el 26 set. 2010 a les 19:38

  Una cosa hem de reconèixer a aquest JR, té una capacitat molt especial d’entendre alguns cometaris: interpreta justament el contrari del que diuen. Uff, quin problema té aquest senyor!

 14. Jorge Rodríguez Escrit el 26 set. 2010 a les 20:10

  Fos un bordell… Hi ha un merder com una catedral. Esper que si el PSM puja a l’Ajuntament faixi dissabte, de tanta merda… Salut i força Maite!

  .
  Este es el comentario de Baldritxa. Yo interpreto que el Ayuntamiento no es que sea un “bordell”, sino que hay un “merder” como una catedral. Quizás me he perdido algo, pero esta es mi interpretación.
  .
  Me podrías indicar cual es tu interpretación, Nom Necessari?

 15. Bordell Escrit el 26 set. 2010 a les 20:17

  Benvolguda Maite, donat que parles de bordell, no estaria malament ens fessis 5 cèntims del simulacre de negociació que esteis fent amb les condicions de feina de la policia local.
  .
  Ja que fas referència a la cançò de Burning, et deman:
  que fa una dona com tu amb una negociació com aquesta?
  Et veus en cor de signar uns hipotètics acords sense el concens de més del 80% de la plantilla?
  Et veus en cor de trastorcar arrel del capritxo de les persones que tu bé saps les condicions de treball de 50 policies i en conseqüencia les condicions de les seves families?
  El sindicat que està disposat a signar els simulacres d’acords, pots dir quants d’afiliats té dins la policia local? el seu representant que ha de signar sap alguna cosa de policia local, no és administratiu dins una oficina de l’ajuntament? tu creus que està ben assessorat aquest reprensentant sindical que ha de signar?
  .
  Moltes preguntes Maite, i mentrestant com si fos un joc de cartes a capritxo d’una petita minoria s’està jugant amb el futur i la salut de les persones… tot açò és ètic?
  .
  Atentament…

 16. Jorge Rodríguez Escrit el 26 set. 2010 a les 20:21

  Pues sí que hay “bordell”. Lo de la policía es sólo la punta del iceberg. Pero claro, es más fácil mirar para otro lado, como si no estos problemas no fueran con el PSM.

 17. Toni Escrit el 26 set. 2010 a les 20:38

  Tranquils, ja fa molt ho vaig dir, el PSM amb certs problemes actuals d’un colectiu ben gros de dins l’ajuntament (el problema es n’Ana Pons que no hauria de gestionar l’àrea que dur), bé com deia, el PSM tanca els ulls i mira cap a una altra banda, i bé sap el PSM que el que fa i vol fer la “gran Ana Pons” es totalment injust i antidemocràtic. PSM, que no trobau que ja es hora de obrir els ulls? que no es hora de dir prou? a qui teniu por?

 18. Jorge Rodríguez Escrit el 26 set. 2010 a les 20:50

  Veo que ya no soy el único que dice las verdades en este blog. Veo que los policías también están furiosos con la pasividad del PSM que deja hacer, mirando hacia otro lado. Y tienen razón cuando dicen que la vedette de la política ciutadellenca no podía ser la concejal de la policía. No lo podía ser por simple sentido común. Porque no puede ser ella la concejal y su marido un policía. No hay que ser muy inteligentes para ver esta obviedad.
  Pero no. El PSOE no lo vio, Juan Triay tampoco (cualquiera le toca su musa) y el PSM en babia.
  En fin, “quin bordell” tenemos “Dalt la Sala”

 19. Ponent Escrit el 26 set. 2010 a les 21:14

  Ja que ha sortit el tema de la policia, volia fer un parell de comentaris,

  Quin interés te sa regidora en canviar es torns de tota sa policia, quan es que fan vespres no volen fer dia i es de dia no volen fer vespres? I tenint en compte que els canvis que proposa no solucionaran el problema de manca d’efectius en cap de setmana. Si una persona està a gust a sa feina, rendeix més i fa una millor feina. Posant-se a sa plantilla en contra, l’únic que aconseguirà és que hi hagi mal ambient i poques ganes de fer feina.

  Sap sa gent que si al final fan els tres torns costarà molts de doblers extres a s’ajuntament?

  Per què tanta frissera de sa regidora per firmar s’acord de segona activitat? És que te interessos personals i ha d’assegurar un bon “puesto” vitalici?

  Està disposat el PSM a firmar un acord com aquest? En benefici de qui?

  Sé que els policies tenen bastant mala fama, que no fan gaire feina i que cobren molt, però no tothom vol fer feina caps de setmana, dies de festa… i açò s’ha de recompensar de qualque manera.

  Negociar no és el mateix que imposar!!!

 20. xúric de ciutadella Escrit el 27 set. 2010 a les 1:07

  Vet aquí que s’ha obert, de bat a bat, sa porta de s’estudi fosc. Aquell que fa tanta por entrar-hi.

  No m’explic com és, que quan es xerra de sa policia a aquesta plaça, costa tant de dir realment el que es pensa. Ah! no, que criticar si que en saben alguns ( això deu ser que els hi hauran posat una “multa” i estan emp.. vull dir enfadats).

  No em direu que no fa un poc de mala olor. Com si hi hagués, des de fa un any, un peix que es podreix dins sa gelera.

  S’ha de reconèixer, que algunes coses s’han de modificar quan entre un nou equip de govern, en alguns casos moltes, però ses que no van be.
  Tenir una actitud tan absolutista, desconfiada i, gosaria a dir fins i tot, venjativa des d’un càrrec públic, és del tot contraproduent. Sobretot per portar a terme negociacions laborals.

  Entenc que el PSM ha de fer el que va dir des d’un principi, allò de ser un govern de gestió. I també, que cada regidor ha d’ocupar-se de s’àrea que li pertoca.
  Però davant d’una injustícia tan flagrant com és aquesta, no puc fer de manco que demanar-me: “com és possible que no hi facin res?”

 21. Coloma Torres Escrit el 27 set. 2010 a les 10:19

  I aquí, pel que sembla, la senyora Maite Salord s’ha callat. Davant el que diuen, sembla ser, alguns policies, la senyora Maite Salord ja no diu res.
  Així fa bon anar estar dalt s’Ajuntament. Quan ens hem de posar una medalla treim pit, quan em d’arranjar algun problema ens amagam.
  Aquest PSM està enfora d’aquell PSM reivindicatiu de’n Bosco Gomila i na Joana Triay. Aquí tot és trepitjar moqueta i poca cosa més.

 22. Baldritxa Escrit el 27 set. 2010 a les 11:51

  Des del meu punt de vista hi ha un merder perquè l’actual situació és una causa residual de la fallida del govern anterior i per la representació que van oferir les passades eleccions a l’Ajuntament. Els grups d’oposició en aquell moment van “banyar-se els peus”, mai més ben dit, i van fer reflexionar a bona part de la societat ciutadellenca fins aleshores immòbil i incapaç de canviar d’idea. Si en aquell moment s’haguessin celebrat eleccions, però no es pot, l’actual panorama seria molt diferent i tots aquells peperos que haurien d’haver pagat els plats romputs haurien vist el gir de l’electorat, i ara no aprofitarien per desacreditar l’actual govern, quasi provisional des del meu punt de vista, el qual UPCM va arribar a donar suport, segons vaig llegir si no vaig errat, perquè més valia gent amb seny que no el que s’havia vist. Senyors del PP i faccions i escisions derivades… no teniu VERGONYA? Per acabar he de dir que el PSOE me la petina molt, que com un professor d’història meu va dir, anys enrere li va caure la S o la O, ara no ho sé… idò, que també li pot caure la E, i la P a fer punyetes. Salut Maite, vos mereixeu una oportunitat directa i verdadera, no de rebot com la d’ara!

 23. Quico Escrit el 27 set. 2010 a les 13:34

  A Maite: “…que hace una chica como tu, en un sitio como este…”
  A Jorge Rodríguez: “…dime que clase de aventura has venido a buscar…”
  A Coloma Torres: “…mujer fatal, siempre con problemas..”

 24. Worsley Escrit el 27 set. 2010 a les 13:39

  Desconec del tot el tema de les condicions laborals de la policia local de Ciutadella. Pot ser que el seu lloc de feina no disposi d’unes condicions adequades. No ho sé. El que sé ben cert és que no m’agraden gaire les formes d’alguns elements de la policia. Diria que el paper de la policia no és sortir als diaris dia sí i dia també, per causes del tot diverses. S’arriba a percebre una situació d’amenaça soterrada, no ho sabria dir, de supèrbia, com si algú volgués assolir més poder del que per llei li pertoca. Quines maneres de parlar, que tenen alguns. Semblen fills d’en John Wayne mesclats amb el personatge de Santiago Segura. La policia local ha de donar exemple d’urbanitat, com a mínim: no aparcar damunt les aceres per anar a comprar els croissants, ni girar cap a l’esquerra sobre línies contínues, ni restar aparcats pels voltants de les platges urbanes com qui fa que vigila alguna cosa, parlant amb alguna al·lota que passeja. La darrera vegada que vaig telefonar a la policia local van haver de menester prop de 2 hores i 2 telefonades extres per venir a resoldre un problema. Si demanen millores justes, perfecte. Però el que veritablament hauria de poder fer l’ajuntament és una bona neteja dins de la policia local, que en els darrers anys hi ha entrat massa brutor. Que deixin d’embrutir la imatge d’aquells que sí fan perfectament la seva feina.

 25. Maite Salord Escrit el 27 set. 2010 a les 15:26

  Quico, ets un crac! Bona, també, la reflexió de Baldritxa. N’hi ha, però, que fan volar “coloms”: na Maite no s’amaga, se’n va al llit de bona hora, els diumenges, a llegir un munt de suplements de premsa i les pàgines d’un llibre sempre a punt; i, avui dematí, a les 8, ja era a l’ajuntament i pobra de mi si m’atrevís a contestar un comentari del bloc en horari de feina! (Per cert, ara hi torn, a fer feina, perquè avui dematí, per motius diversos, m’ha retut poc).
  Tema Policia. Quatre reflexions:
  1- El catàleg de 2 activitat de la Policia (un dret per motiu d’edat o salut) que hem proposat em sembla correcte. Les places proposades, però, no poden ser -en això té tota la raó Ponent- “vitalícies”. En aquest cas, el reglament que ha d’acompanyar el catàleg ho haurà de reflectir.
  2- Actualment, perquè és necessari comptar amb més policies de dia, el torn de la nocturna (on, segons l’informe Tovar, no són necessaris tants d’efectius) s’haurà de reduir (4 persones) i, a més, s’ha de reestructurar perquè no és lògic que un dilluns hi hagi 11 policies i un divendres o dissabte 7. Açò és el que es vol fer.
  3- Aquestes qüestions, que jo en dic de “fons”, s’han perdut, al meu parer,
  per les “formes”: la relació entre la regidora i un bon grup de policies s’ha vist esquitxada (els comentaris que heu deixat en són un exemple) per acusacions mútues de falta d’objectivitat i, fins i tot, d’animadversió manifesta. Açò, com ja va advertir el PSM des del primer dia (som els únics, Jorge, per greu que et sàpiga, que mai hem estat en bàbia, en aquest tema), ha condicionat qualsevol negociació. Aquesta és, a dia d’avui, la realitat.
  Dit açò, pens que hem de continuar insistint en el diàleg per intentar arribar a un acord. Sobretot, perquè em sembla molt greu que la imatge de la Policia Local, plena d’excel·lents professionals, començant pel seu cap, se’n pugui ressentir. Si hi ha voluntat de diàleg, allà em trobareu, per difícil que sigui. I per ràbia que em faci veure com tot el que vam augurar des del PSM (fins i tot per escrit!), sense que se’ns fes cap cas, s’ha complert al peu de la lletra. Mentrestant, les responsabilitats, però, sembla que només són del PSM. Sempre ho veureu així.

 26. Jorge Rodríguez Escrit el 27 set. 2010 a les 21:22

  Pues nada Quico, la aventura que he venido a buscar es la misma que los demás: dar mi opinión. Y la doy aunque sea diferente a la del resto. Os puedo asegurar que, a diferencia de esta plaza, mi opinión es mayoritaria en medio de la calle.
  En la calle, entre los ciudadanos normales y no petulantes como algunos que escriben por aquí, la gente está harta de este gobierno de incompetentes.
  Os pongais como os pongais, la mayoría piensa que lo estais haciendo fatal. Y esto es mi opinión, muy compartida con otra mucha gente.
  Y ya puede decir Maite Salord que se opuso a que la nueva vedette del equipo de gobierno llevara el área de policía, la realidad es que gestiona esta área y el PSM ya no lo ha cuestionado más y sigue en este gobierno de incompetentes.
  Si, como dice Maite Salord, todos los malos augurios que ya predijo el PSM se están cumpliendo, ¿porque continúan en este gobierno de “bordell” y “merder”?

 27. Maite Salord Escrit el 27 set. 2010 a les 21:30

  Per què, Jorge? Pel mateix motiu que vaig entrar: per responsabilitat. Supòs, però, que al PP li encantaria que partíssim. Per raons electorals, evidentment. De totes maneres, estimat, per bordell i merder els que van fer els teus amics, encara que sembla que, ara, tots esteis tocats d’amnèsia. Quina barra!
  Bona i plàcida nit.

 28. xandall Escrit el 27 set. 2010 a les 21:34

  Després d’un cap de setmana xungo, dubtant de moltes coses, perquè sembla que Sant Miquel només fot as Migjorn i Alaior però a Ciutadella hi ha un paraigües especial…he de dir, per responsabilitat i com a pesemero (de cada vegada més dubtós) que no és just carregar als regidors del PSM ( i a na Maite com a Kefa) les negociacions amb la policia, els temes de neteja viària, de festes, d’urbanitzacions…i d’altres…la feina a l’ajuntament és dura, la convivència democràtica també i no és just carregar a un partit la incompetència d’un regidor o altre. Això no allibera ningú de res: si et cases amb algú…sou un matrimoni!! punto pelota que diria na belén esteban.

 29. Jorge Rodríguez Escrit el 27 set. 2010 a les 21:45

  La responsabilidad no es bajar la cabeza o mirar hacia otro lado, cuando vienen los problemas, sinó afrontarlos con valentía y tomar decisiones. Es decir, todo lo contrario de lo que hace este gobierno.
  Cómo anécdota, todavía no sabemos qué ha pasado con la carismática fuente de Els Pins. Parecía que estábamos ante la Fontana de Trevi, a tenor de lo que decíais los de izquierdas. Ahora ha desaparecido y ya nadie la tiene en el recuerdo. “Quina barra!”
  Y el “bordell” y el “merder” que dejó el PP, lejos de aminorar tras más de un año y medio de gestión “brillante” por parte de la izquierda, no ha hecho sino que aumentar y agravarse.
  Por cierto, que tengas en cuenta que en las anteriores elecciones no voté al PP (mi voto no está representado en estos momentos), aunque ahora sí lo voy a hacer, sobretodo para ver si acaban con este gobierno nefasto.
  Nefasto y que después de denunciar presuntos tratos de favor del anterior gobierno, ahora deja pasar más de un año la notificación de pago de más de 20.000 euros de una plusvalía al, por aquel entonces, número dos del PSOE. Y mientras no cobraba a Carretero, el Ayuntamiento dejaba de pagar a cientos de proveedores. “Quina barra!”
  Y por si fuera poco los plenos se han convertido en un auténtico bodebil, un hazmereir para toda Menorca…
  Y esto no son más que pequeños ejemplos que identifican a un gobierno totalmente sumido en el desvarío.
  Buenas noches Maite. Lo necesitas.

 30. Maite Salord Escrit el 27 set. 2010 a les 21:50

  “Bodebil”?

 31. Jorge Rodríguez Escrit el 27 set. 2010 a les 22:01

  “Vodevil”, quizás?

 32. xandall Escrit el 27 set. 2010 a les 23:05

  “quizá” per ser exactes,

 33. Maite Salord Escrit el 28 set. 2010 a les 5:26

  “Quizá” / “Quizás” : qui sapit!

 34. Bep Escrit el 28 set. 2010 a les 8:53

  Hay quienes aquello de “la verdad os hará libres” no les va nada en absoluto, y no les va porque están anclados en la mentira y enganchados a ella. Sobre el asunto de la policía local se están vertiendo muchas falsedades desde hace tiempo, falsedades practicadas por un determinado grupo (compuesto casi todo por sindicalistas o ex-sindicalistas del mismo sindicato) cuyos verdaderos motivos para la defensa a ultranza que hacen de su actual status heredado de la señora A.Salord, no sea alterado en absoluto, son motivos realmente inconfesables. Al ser motivos inconfensables recurren a falsedades y ataques personales, de los cuales llevamos ya un tiempo siendo testigos, pero el auténtico motivo para querer seguir como están no lo dirán nunca, (temas como la desaparición del expediente de 21000 euros de uno de estos sindicalistas por obras ilegales, son temas que no se confiesan voluntariamente), y denotan sin duda alguna la connivencia y la lógica afinidad entre los Mixtos y el sindicato que no quiere aceptar el informe Tovar y su aplicación por la regidora Anna Pons.
  Sobre la segunda actividad.- Dice la ley de coordinación de policías:
  “la segunda actividad es la modalidad de la situación administrativa de servicio activo de los funcionarios de policia local o policias auxiliares en que se permanecerá hasta la jubilación o hasta el pase a otra situación diferente”, o sea la segunda actividad SÍ puede ser algo “vitalicio”,(hasta la jubilación), salvo que el pase se produzca por un motivo temporal como embarazo o lactancia o enfermedad temporal y reversible. Y siendo algo que en un 90% de las ocasiones es vitalicio, observar en la regulación del catálogo (que no del reglamento), un intento de la regidora de conseguir intereses personales, solo confirma la mala fe y la manía persecutoria de determinado sindicato con intereses personales inconfesables hacia la regidora, cuando además la forma de acceso a las plazas de segunda actividad que el ayuntamiento oferte será mediante concurso de méritos y por tanto si algun policia está agusto con el puesto al cual ha accedido según la ley y quiere estar ahí hasta la jubilación, puede hacerlo perfectamente y lo ilegal sería lo contrario.

  Sobre el acuerdo de la unidad nocturna.- Se sigue mintiendo cuando se afirma que con los tres turnos se gastará mas dinero, eso es total y radicalmente falso, y se da la curiosa realidad de que en caso que CC.OO. se salga con la suya y a través de las presiones y coacciones que están haciendo a la plantilla consigan boicotear la unidad nocturna se deba cubrir la noche con los tres turnos, el ayuntamiento se ahorrará la nada despreciable cifra de unos 3.000 euros al mes en concepto de pluses nocturnos y unos 90.000 al año en concepto de horas extra nocturnas que se habían de abonar tan solo para mantener el actual cuadrante.
  Se da la curiosa circunstancia de que con el actual cuadrante, para dar un servicio óptimo, son necesarios 16-17 policias y unos 90.000 euros al año en horas extra. El estudio Tovar dice que con 12 policías en invierno y 15 en verano y un 90% menos en horas extra, se puede prestar el mismo servicio, (incluso mejor), puesto que habría de servicio cada noche 7-8 en invierno incluidos fines de semana y 9-10 en verano, cuando ahora hay de lunes a jueves 11-12 y el fin de semana 6-7. La regidora lo único que hace es aplicar el estudio por el cual el pueblo ha pagado 18.000 euros y queda claro que lo que la Señora A.Salord había instaurado para sus protegidos sindicalistas, solo beneficiaba a esos protegidos e insolidarios sindicalistas que ahora no quieren que todos sus compañeros puedan beneficiarse de hacer noches, cobrar durante un tiempo un poco mas y aliviar sus deudas.- “Lo siguen queriendo todo para ellos” y amenazan asustando a aquellos que no quieren trabajar de noche, diciéndoles que la regidora les obligará a hacer los tres turnos. Algo también totalmente falso ya que el acuerdo dice que solo se harán los tres turnos en caso de que no haya voluntarios para hacer siempre noches, y si como dice “Ponent” ellos quieren hacer noches, pues que las hagan en lugar de boicotear la unidad. Lo que ocurre es que esa parte del acuerdo que establece que todos podrán optar a la unidad, no les hace ninguna gracia, porque ellos quieren la unidad para ellos solitos.

 35. Coloma Torres Escrit el 28 set. 2010 a les 9:17

  Aquesta placeta és visitada, fins i tot, pel mateix Joan Triay. Quin honor! o millor, quin horror!

 36. Bordell Escrit el 28 set. 2010 a les 9:29

  No es tracta d’en Joan Triay no, molts sabem qui és l’inestimable Bep.
  Ja tardava en sortir a defensar a la regidora, que per cert Bep, des de el respecte sempre estaràs amb el teu dret de defensar-la a ella i a qui faixi falta.
  Quin espectacle més llamentable, Maite tens raó, la imatge que es dona de la policia local és patètica.
  Però, dit açò, no creus que en Bep a quedat tot sol? i que prop del 90% de la plantilla inclús de diferents sindicats estiguin en contra de la gestió de la regidora, és significatiu tot açò no?
  Esper que aquest episodi dins la policia local acabi aviat pel bé de tots.

  Atentament.

 37. Maria Escrit el 28 set. 2010 a les 9:58

  Bordell he llegit atentament un parell de vegades l’escrit d’en Bep i he de dir que ho veig correcte i molt argumentat. Tu dius que s’ha quedat tot sol, pots dir-nos si Bep menteix i quines mentides diu?, perquè encara que es quedi sol, si el que defensa és la veritat, em sembla molt lloable la seva postura.

 38. bernard Escrit el 28 set. 2010 a les 10:21

  Crec que el Bordell és un d’aquests que diu en Bep que solament defensen els seus interessos personals. Aixó del 90% suposo que es tracta d’un desig personal, d’altra banda hi ha una sèrie de dades objectives que semblen no donar-li la raó al Bordell.

  Perquè l’informe Tovar aconsella els canvis que la regidora intenta implantar?

  Perquè tots els partits polítics de l’ajuntament, excepte els mixtes, també veuen la necessitat de fer aquests canvis?

  Perquè els dos professionals màxims responsables de la policia també veuen necessaris aquests canvis?

  Perquè Comissionis obreres ha utilitzat sempre la mentida i l’atac personal per defensar la seva postura?

  Perquè la resta de protagonistes d’aquesta història mai han insultat ni atacat personalment a ningú de comissions?

  Perquè mes d’un 40% de la plantilla de la policia es van afiliar a un sindicat diferent per enfrontar-se a comissions obreres ?

  Perquè solament els mixtes defensen a comissions i comissions als mixtes?

  Tot això ha sortit publicat en la premsa i en els blogs.

 39. Bordell Escrit el 28 set. 2010 a les 10:25

  Maria, jo no tractaré de mentider a ningú, si és açò el que pretens. Simplement dic que ha quedat tot sol, donat que ningú veu clar aquests canvis màgics que volen aplicar a la policia i sinó ho pots demanar a qualsevol agent que vegis pel carrer a veure si veu tan clar tot el que explica bep.
  Referent al torn de nit, és graciós sortir amb les murgues de sempre, que si els mixtes, que si un cert sindicat… El torn nit va ser creat per en Joan Gorries i per ningú més, i be que es va omplir la boca pel que s’havia aconseguit. Que per cert, és bo recordar que a n’en Joan Gorries tota la plantilla de la policia local i en primer lloc el sindicat que acusa directament en bep, van fer una placa conmemorativa per la seva bona feina dins la policia, molt significatiu no? per tant ja no crec que sigui un problema de mixtes, sindicats o fantasmes, realment jo crec que es tracta d’un problema de rencilles i odis personals entre un petit grup d’entre els que hi ha els valedors de la regidora i que pateix tota la plantilla.
  I voluntaris per anar a la nit, de quins voluntaris estar parlant aquest Bep? saps que a la darrera reunió de la plantilla on hi havia més de 40 policies ningú dels qui treballa de dia volia anar al vespre? és força significatiu, no?
  Informe Tovar? Maria, saps en que consisteix aquest informe? a la policia de Ciutadella hi ha una cúpula directiva que l’hagués fet molt millor a aquest informe, començant pel seu cap, tal i com diu na Maite és un bon professional. Per tant, perquè no podien fer aquest informe els tècnics de la casa? Potser ja no hagués estat un informe a mida?
  .
  Atentament

 40. Maria Escrit el 28 set. 2010 a les 11:25

  Bordell veig que et poses molt nerviós, ¿?. Jo no he dit res de l’informe Tovar del que parles, jo solament dic que si en Bep no menteix i el que argumenta és veritat dons la seva postura em sembla lloable.

  D’altra banda veig que no dius res de les preguntes que fa en Bernard.

  Tampoc he dit res de voluntaris encara que dedueixo per l’escrit d’en Bep que es refereix als qui ara treballen de nit, que són els que segons Ponent no volen treballar de dia.
  Per cert ja que ha sortit el tema hi ha una cosa que no entenc i m’agradaria que m’expliquessis.-

  Si com diu Bep treballar de nit és voluntari i amb voluntaris no es faran els tres torns i pert tant els que no volen fer nit no les faran, i a més i segons Ponent i tu mateix els que ara son de nit no volen treballar de dia…… On és el problema?. La solució és ben senzilla, els que ara treballen de nit es presenten voluntaris i com els que treballen de dia no hi ha cap que vulgui treballar de nit dons no es presentaran voluntaris, així tots contents i problema solucionat. O hi ha qualque cosa mes?

 41. Núria Escrit el 28 set. 2010 a les 13:31

  Hola a tothom,

  He treballat durant 5 anys dins la Policia Local com a operadora d’emergènces, soc estudiant de psicologia, la meva parella és policia (dels que estan etiquetats dins el sector de CCOO on sembla ser que també m’hi col·loquen), clar que la meva germana és Regidora de Policia Local. I bé quin paper més complex que m’ha tocat no? Suposo que coincidiu en què la meva visió agafa molts posicionaments de molt a prop del món de la Policia Local.
  I l’únic que, per començar (ara no tenc molt temps) voldria dir, és la tristesa que em fan la diversitat de generalitzacions que es fan sobre la Policia de Ciutadella, lloc on hi ha moltes persones d’alt nivell professional i humà i d’altres que no tant com a tots els col·lectius… mireu al vostre voltant laboral, de coneguts… Em sorprèn moltíssim veure comentaris de gent externa que no coneix el que passa i ha passat a dins que sense cap tipus de contextualització pugui tenir posicionaments molt forts cap a una o altra posició. També em fa molta gràcia que qualsevol cosa que pugui semblar argumentada, comentari den Bep, que jo de moment no se qui és encara que tinc persones probables, s’agafi com a bona quan la veritat no existeix si no és des d’una subjectivitat personal de qui la mira.
  El que si he après amb tot aquest conflicte és que el diàleg és molt difícil quan s’agafen postures molt fortes d’un o altra extrem i que tot açò no està fent gens de bé a la “nostra” i dic nostra perquè me la sent “meva” policia local i que realment és sorprenent però real com la vida les lectures tan oposades que fan diverses persones dins un mateix col·lectiu del que està passant amb la convicció que tenen la única VERITAT possible a les seves mans. Aquest convecciment és el que fa impossible arribar a un acord, entre altres elements…
  I bé l’informe Tovar… que vaig poder llegir… relament amb qui el voldria comentar és amb ell per la meva posició d’estudiant de psicologia i coneixedora, subjectiva clar, del que passa allà dins.
  Només demanar respecte per tots els implicats (cosa que veig complicada vist com es relaciona la gent) i donar molts ànims des d’aquí a tots els que llegeixen l’escrit i estiguin afectats pel que passa.

 42. Maite Salord Escrit el 28 set. 2010 a les 14:22

  Només vull dir que, per part meva, don per tancada la discussió sobre la policia. El que hagi de dir, ho diré a la mesa de negociació i en nom del meu partit. Coincidesc amb na Núria i també deman respecte.

 43. Ignasi Escrit el 28 set. 2010 a les 14:32

  Benvolguda Núria, ets una gran persona i ho demostres amb la valentia de sortir a quí a la plaça a dir el que penses sense amagar-te amb cap seudonim ni mitges identitats. Crec que el que dius és el que sents i és una mostra dels teus ideals i manera de ser i de viure. Enhorabona perquè ets una mostra de sentit comú i valors humans que sempre he admirat i ara els trobo a faltar molts de dies.
  Jo estic enmig del que passa dins la policia, mai he estat dins CCOO però hi tenc molts bons amics, i per desgràcia segurament algun enemic. La diferència és que jo soc el que ha elegit els meus amics i són els enemics els que m’han triat a jo, ja que soc incapaç de tenir rencor o odi a cap ser humà més allà d’uns pocs segons… tenc la sort d’haver superat aquests sentiments fa molts d’anys.
  Sols vull expressar una cosa que crec que ha de quedar clara, el conegut informe Tovar és un informe tècnic fet per un gran professional ajudat pels tècnics de la casa. No està fet a mida si no que reflexa un encàrrec d’un equip de govern que legítimament vol implantar un model policial acord amb la seva ideològia. Això és el que significa viure en una democràcia, en cas contrari seria un tecnocràcia. Per últim, si aquest informe s’hagués fet des del mateixos tècnics del cos sempre hi hauria una dubte de si el cap o l’equip directiu ha estat capaç de fer una autocrítica cap a la seva gestió o no, per tant jo sempre he cregut que era bo que aquesta “auditoria” fos externa al cos.

  Maite, el crec en la teva darrera entrada has definit molt be la situació real de la negociació que es troba en marxa, la clau està en el diàleg, si és que volen parlar i escoltar. Jo sempre dic que hi ha que canviar la crítica per propostes. Dir això és una bordell és fàcil de dir, el difícil és dir o proposar coses que millorin les coses i que siguin acord justos i dignes per les dues parts. En un bon acord tothom ha de donar un poc i amollar un altre poc. Nosaltres seguirem fent feina pel be del servei públic, simplement perquè ens agrada el que feim i per això cobram. La negociació és un tema polític i sindical. Sort, salut i força.

 44. eugenia Escrit el 28 set. 2010 a les 15:57

  M’agrada molt un refrany castell“a ( la tecla dels accents d’aquest vell? ordinador no em funciona, quin bordell de teclat!):

  ” A r´´io revuelto ganancia de pescadores”

  No posare -posar´´e- mes (m´´es) accents.
  Jo tambe crec que tots els “implicats” es mereixen un respecte, i admir el comentari de Nuria, queda demostrat per enesima vegada que amb la gent que es creu amb la VERITAT, es dificil dialogar i arribar a acords.
  Tambe diu “entre altres elements…”
  Tal vegada es deuria començar per aquests elements per donar una primera passa.

  I ara el que volia dir, per aquesta plaça passa tothom, la policia i el seu cap, el Joan Triay, la mujer fatal… Oh benvinguts… No es cap horror!

 45. Didac Escrit el 28 set. 2010 a les 19:23

  “(Temas como la desaparición del expediente de 21000 euros de uno de estos sindicalistas por obras ilegales, son temas que no se confiesan voluntariamente), y denotan sin duda alguna la connivencia y la lógica afinidad entre los Mixtos y el sindicato que no quiere aceptar el informe Tovar…” (Bep)
  “El ayuntamiento se ahorrará la nada despreciable cifra de unos 3.000 euros al mes en concepto de pluses nocturnos y unos 90.000 al año en concepto de horas extra nocturnas.” (Bep)
  “Aquesta placeta és visitada, fins i tot, pel mateix Joan Triay. Quin honor! o millor, quin horror!”
  (Coloma Torres)
  Per jo no té color! Per a negociar hi ha de haver dues parts. Quí representava al Ajuntament quan la regidora, com mostra en Bep, perdia els papers a favor del seus afins? Quin horror! Per qui no ha negociat mai, haver-ne d’ aprendre amb persones d’ honor que ens volen estalviar no mes 126.000 € al any.
  126.000 manques d’ objectivitat són moltes i prou per agafar-se els drets (que estrany!!) de la propietària de la plaça; però és clar, vosaltres , els horroritzats, sou els mateixos que vos vareu acostumar a emprar els diners i el espais públics com si fossin vostres.
  Res de nou davall el Sol!

 46. Jorge Rodríguez Escrit el 28 set. 2010 a les 21:38

  Ya se ve que lo de la policía es un polvorín. Un polvorín que ha estallado y se ha encontrado con un gobierno apocado, capitidisminuido y sin criterio alguno. Pons Capella va por un lado, del brazo de Triay, y Carbonero por el otro. Y mientras el PSM dejando pasar el balón, incapaz de aportar nada a este entuerto y sólo hablando de diálogo y consenso.
  Cuando no saben que hacer y no quieren tomar ninguna decisión, hablan de consenso y diálogo.
  En cualquier caso, a mi entender, la policía necesita orden, capacidad de mando, racionalizar horarios y, un pelín de mano dura.
  Lo que no puede ser es que un policía cobre más que el presidente del Consell (ya no digamos que la alcaldesa).

 47. Maite Salord Escrit el 28 set. 2010 a les 22:02

  No podia faltar la lletania de cada vespre… Amén.

 48. Jorge Rodríguez Escrit el 28 set. 2010 a les 22:09

  Sí, sí, una letanía que dice las verdades.

 49. xúric de ciutadella Escrit el 28 set. 2010 a les 23:48

  Bona nit a tothom.
  Em permetré deixar un comentari per donar l’enhorabona a na Nuri, realment crec que has dit moltes veritats i a sobre molt ben dites.
  La veritat és que molta gent dona la seva opinió sobre alguns assumptes sense tenir tota la informació, i amb els seus comentaris tan efusius escalfen les sangs d’aquells que viuen en primera persona el que passa a la PL de Ciutadella.
  Per acabar, fer una crida al respecte, a les formes, tenir present que ningú està en posessió de la veritat absoluta a l’hora de defensar les idees de cadesqú. I amb això intentar trobar solucions.

  Salut.

 50. eugenia Escrit el 29 set. 2010 a les 0:13

  Tus verdades son aire y van al aire
  Tus verdades son agua que van al mar
  Dime Jorge Rodrigues, cuando tus no verdades
  se olviden
  sabes tu adonde iras?

 51. Coloma Torres Escrit el 29 set. 2010 a les 9:37

  És curiós que en Xúric de Ciutadella digui que “ningú està en posessió de la veritat absoluta” i, en canvi, n’Eugenia qualifica de “no verdades” a lo que diu en Rodríguez, com si ella tingués les “sí verdades”.
  Qui, per tant, es pensa que té la veritat absoluta?

 52. siscu Escrit el 29 set. 2010 a les 10:41

  La verdad “no existe”, si no es desde la subjetividad personal de quien la mira….¿tiene razón quien afirma esto?, ¿es verdad lo que dice? O aquello de que la verdad “no existe” es solo para aplicar a los demás?, dice la verdad quien eso afirma?. Venga Sra. Nuria, por favor!. La verdad existe y es solo una, es cuestión de buscarla, otra cosa muy distinta y ahí le puedo dar la razón es creerse en posesión de ella, pero existir le aseguro que existe, y precisamente la psicológía es una gran prueba de ello. Su discurso idealista puede parecer interesante y atractivo, pero no deja de ser algo utopico cargado de cierta ingenuidad y bastante alejado de lo objetivamente realista. Sin acritud, un saludo.

 53. Nuria Escrit el 29 set. 2010 a les 12:02

  Hola a tots,

  Gràcies per es comentaris rebuts, especialment a n’en Nasi, més que res perquè saber d’on venen es comentaris resulta important, per jo clar, per situar es discurs, i les seves paraules m’han arribat… (també a n’Eugènia i a n’en Xuric)

  D’altra banda a n’es Sr. Siscu, ho crec que m’ho diu sense acritud, de fet probablement em coneix, encara que no ho puc saber, llàstima, i possiblament ho crec per aquesta “ingenuitat” que em caracteritza, i per açò m’agradaria que s’estengués un poc més en què la psicologia és una gran prova que la veritat existeix perquè fins ara, ja en el segon cicle d’estudis, encara que em queda molt per aprendre, m’han format dins el marc de la relativitat, dins la contextualització dels fets per entendre i gestionar els conflictes (per negociar resulta àltament eficaç), dins la possibilitat de diferents mirades a uns mateixos fets a partir de les peculieritats de cada persona, és a dir de la seva subjectivitat…

  No sé potser m’he perdut una part i vosté em pot instruir, seria molt interessant un petit debat sobre psicologia i veritat i no ho dic irònicament si no amb veritables ganes d’escoltar-lo, o més bé llegir-lo… I si aquest no li sembla el lloc, o a na Maite no prefereix que no ens allarguem en aquest debat, em pot escriuredirectament al meu mail (nuriponscap@hotmail.com)

  D’altra banda diuen que les utopies serveixen per caminar cap a elles i com diu en Lluis Llach a partir del poema de Kavaifis: “quan surts per fer el viatge cap a Itaca, has de pregar que el camí sigui llarg, ple d’aventures, ple de coneixences…”

  Per sert Eugènia, m’encata sa cançó de “Oh benvinguts, passeu passeu, de les tristors en farem fum…”

 54. Ignasi Escrit el 29 set. 2010 a les 14:25

  Ànims Núria, una cita: “Amb les pedres que durament intenten llancer-te els que et critiquen, ben be podries construir-te un monument.” Immanuel Kant.
  No perdis mai la ingenuitat perquè significa que encara creus amb les persones. Disculpa la cita Núria ja que a mi me va més la filosofia que la psicològia. Salut i força.

 55. Maite Salord Escrit el 29 set. 2010 a les 14:53

  Núria, justament avui, també m’han dit les mateixes paraules que et diu Siscu: que som una ingènua i que els meus plantejaments són utòpics. M’han agradat molt els teus dos comentaris i, tot i que jo ja vaig dir que no diria res més de policia en aquest bloc, sí que diré la meva sobre el tema psicològic. Perquè, encara que no som cap teòrica del tema, sí que n’he de fer ús a l’hora de construir personatges. I, justament, el que intent fer sempre és crear persotges “reals”; personatges amb coses bones i dolentes, com som la majoria d’humans. Ningú no té la possessió de la veritat absoluta ni ningú és bo o dolent per definició. M’agraden els personatges que dubten, que s’interroguen sobre si tenen la raó o no. I, en el meu cas, m’estim més tocar d’ingènua que de prepotent. M’agrada oferir alternatives i obrir canals de diàleg. Ara bé, també és cert que, quan no et deixen cap més alternativa, has de prendre decisions i actuar: no m’agrada la prepotència però tampoc la covardia. Així de clar. Trobar l’equilibri és difícil, però. Sobretot si, davant, tens persones que defensen postures visceralment enfrontades.
  Com tu, Núria, pens que existeixen les percepcions diferents d’un mateix fet. Fa temps -perquè el tema m’apassiona- vaig pensar una novel·la (que no he escrit mai, encara!) que jugava, justament, amb el tema de la percepció de la realitat. Com, un mateix fet, podia ser interpretat de formes tan variables. Veurem si, al final, s’imposa el sentit comú i podem deixar de perdre el temps en batalles estèrils que no tenen guanyadors ni perdedors. Una abraçada.

 56. La Sala Escrit el 29 set. 2010 a les 16:05

  Ànims, Maite, que ja veuràs com, al final, s’imposarà el seny. No té sentit que per no vler devallar de s’ase tothom hi surti perdent.

 57. Bep Escrit el 29 set. 2010 a les 17:27

  Animo Nuria, yo sí te conozco, no llegamos a intimar mucho pero hemos sido compañeros de trabajo unos años y puedo afirmar que eres una persona que no tiene mala fe. Es cierto que eres un tanto ingenua, incluso pienso que desconoces el verdadero fondo de ciertas cuestiones, (quizás te falta eso que se llama experiencia), sobre todo con lo insano. No todo el mundo es bueno ni actúa con buenas intenciones, eso es algo que quizás aún no tengas claro y habrás de aprender (seguramente a base de decepciones), las apariencias engañan y eso es bien cierto. No tengo duda alguna de tus buenas intenciones, por eso no hagas demasiado caso de lo que te ha dicho Siscu, seguro que tambien te lo ha dicho con buena intención aunque ha sido un poco duro. Bueno Nuria cada cual defendemos nuestra postura y supongo que lo hacemos como mejor nos ha dado la vida a entender, luchar contra la mentira no significa hacerlo contra la persona que la practica.

 58. siscu Escrit el 29 set. 2010 a les 18:31

  Mis disculpas Sra. Nuria, no fue mi intención herirla, su sensibilidad la honra. Sin embargo he de puntualizarle que fue un tanto atrevido por su parte afirmar por un lado que la verdad “no existe”……etc. y por el otro manifestar que desea usted tener unas palabras con Don Jaime Tovar, para explicarle lo que pasa allá. (grandísimo psicólogo, por cierto). Ha de saber usted que si este profesional (reconocido dentro y fuera de nuestras fronteras por su labor) ha realizado un estudio, no le quepa la menor duda de que ese estudio es muy poco cuestionable. Podrá gustar o no, eso dependerá de los interes creados que existan por quienes le cuestionen, pero le garantizo que sus dictámenes estarán ajustados a la realidad. Reitero mis disculpas por haberla herido y antes de despedirme he de hacerle ver que a pesar de todo, he detectado en usted un gran potencial interior, controle usted esos impulsos cargados de ingenuidad y sobre todo no juegue con palabras “grandilocuentes”, para intentar impresionar, el sentir o el pensamiento filosófico se acercan, buscan la verdad, nu juegue usted con eso.

 59. eugenia Escrit el 29 set. 2010 a les 23:29

  Sin acentos:
  Mi opinion, mi “verdad”: Nuria no escribio “que deseaba tener unas palabras con Jaime Tovar y explicarle lo que alli pasaba…”
  Eso es lo que usted interpreto Siscu.
  Ademas de ingenua, cosa que creo no se debe controlar, creo que Nuria tambien es humilde, “estudiante de psicologia y trabajadora durante unos años” desearia comentarlo con Jaime Tovar. Para mi no es atrevida, es valiente.
  Si ese informe es poco cuestionable, ya es algo cuestionable, y por que no Nuria?
  Yo soy de las que opino que hay muchas verdades y una VERDAD ¿que hay que buscarla? totalmente de acuerdo, pero mientras se busca se recorren tantos caminos como verdades, y el mismo camino por segunda vez nos puede llevar a otra verdad.
  A mi Nuria no me ha “impresionado” con sus palabras ¿grandilocuentes? me ha “gustado” su sinceridad.
  Y creo que Jaime Tovar estaria encantado de comentar su informe con alguien como ella.

  Coloma, no puedo m´´as. De verdad.
  Bona nit.

 60. Núria Escrit el 30 set. 2010 a les 3:10

  Hola a tots (3 de la matinada, definitivament aquest conflicte em treu la son)
  Ahir vaig decidir que era millor deixar es tema perquè ja fa massa temps que m’afecta massa, temporades més i altres menys, no per aquests darrers comentaris sinó per la magnitud del conflicte. Però la meva “impulsivitat” fa que poques hores després pensi que per alusions i perquè com es deia al principi sembla que en surtir aquests temes s’han de silenciar… (no ho dic per na Maite, entenc perfectament la seva postura)
  No se si he de donar les gràcies a en Bep i en Siscu per la part positiva que m’han dedicat i dic no ho sé perquè:
  Al Sr. Bep li diré que des de l’anonimat, és molt fàcil fer aquestes qualificacions de la meva persona (com ingènua o amb poca visió de la “maldat”, entenc que de persones concretes d’allà dins i probablement coincidiríem amb unes però amb d’altres no, fins i tot açò és subjectiu) per inutilitzar les meves reflexions o treure argumentació al que pugui dir. Una de les coses que més m’ha costat d’aquest conflicte ha estat descobrir molt mala fe en la manera d'”ATACAR” els temes, i les persones, aquí discrepam, ja que s’han perdut de vistes molts aspectes per entrar en atacs personals continuus on les formes han estat brutals (aquesta no és una paraula grandiloqüent no?). No sé si és el seu cas, o és el que pensa, però per aquí comentaven que semblava que només “els altres” havien perdut les formes però el Sr. Bep, si qui ho comenta no ho sap no és el seu cas en dir-me que érem companys) hauria de reflexionar sobre tots els escrits interns que han rodat per allà dins des de fa ja molts i molts mesos on la gent es posaria els pels de punta en veure com us heu tractat entre vosaltres (no tots clar, m’he permès una generalització).Jo estic realment retgirada.
  Al Sr. Siscu dir-li que tornem entrar en temes molt debutats en psicologia però amb gran concens (disculpi si li sembl massa “grandiloquent” però ja fa temps que vaig aprendre que un no pot agrada a tothom) en què qualsevol experiment, molt més un informe, pot se refutat o si més no analitzat des d’altres òptiques sense en cap moment faltar al respecte a la professionalitat de qui l’ha fet (aquesta és una de les pràctiques constants que em fan fer a moltes assignatures) En cap moment he dit que no estigui d’acord en moltes de les coses que diu l’informe, si bé sí pens que en falten moltes altres en relació a la contextualització del conflicte que es viu allà dins, i aquestes són les que voldria parlar amb ell per poder o matitzar la meva vivència del que passa o saber per què no s’inclou més informació de certs aspectes, en cap cas pensant que tingui jo la VERITAT del que passa (Ostres, si fos així seria una crac en gestió de conflictes!!!, una petita broma en veu alta) I les gràcies més sinceres a n’Eugènia pel seu comentari que a una persona “sensible” com jo li ve molt bé.
  Els qui em coneixen saben que quan van dir que un psicòleg analitzaria el que estava passant em va apassionar la idea però la meva sortida de la policia va fer que no pogués parlar amb ell sobre el tema i la lectura de l’informe final em va deixar poc satisfeta a nivell de aprofundir aspectes psicològics de la plantilla.
  A veure si ara puc dormir. Però bé, qui no vol pols que no vagi a s’era i jo ja hi he anat, amb nom i tot, així que si em voleu omplir de pols, i més de forma ànonima, no vindrà d’aquí ja. Per sort tenc molta gent que m’ajuda a treure la pols.
  Realment aquest conflicte em crea una impotència…
  Nasi sa frase és boníssima! Abanda de sa psciologia sa filosofia també m’agrada molt entre molts altres temes, ja ho saps. Ja he començat a recollir pedres però seguiré…

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari