Maite Salord

Escriptora

Dictadora de cultura

No, amics i amigues, el títol de l’entrada no és un error: des d’ahir, el Grup Mixt de l’ajuntament de Ciutadella m’ha http://radiouniversidad.files.wordpress.com/2009/06/radio-y-dictadura1.jpgdonat aquest nou títol. Perquè, per si no ha sabíeu, form part d’un equip de govern dictatorial que coarta la llibertat de l’oposició. Per tant, ja no som regidora: som dictadora!

Com comprendreu, estic malalta. Mai ningú m’havia dit una cosa així. Ningú. Ni les persones que fan feina al meu costat, ni els alumnes, ni tan sols els meus fills. Aquests darrers, al màxim que han arribat és a dir-me que som una mare “cruel”. Mai, però, dictadora.

Durant el cap de setmana, hi don voltes i més voltes, i no me’n sé avenir. Jo, em pensava que, per regla general, era pacient, dialogant,  de demanar les coses per favor i de donar les gràcies mil vegades, però es veu que no és així. I, com que no som creient, ara no sé on m’he d’anar a confessar d’aquests pecadots tan lletjos que diuen que faig.

Ara, de tot, el que em té més desconcertada és que aquests que m’acusen de dictadora, entre el 2003 i el 2007, quan van governar amb majoria absoluta, resulta que només es van dignar a aprovar UNA moció del meu partit, al darrer plenari i al darrer minut! I, evidentment, mai ens van tenir en compte per res. Al contrari, es van fer un fart de riure a costa de la nostra -inútil?- feina.

Per tant, si ara troben que hi ha una dictadura, m’agradaria saber quin nom li posarien al seu mandat. Monarquia absoluta dels Casasnovas & Casasnovas, per exemple? Això sí, sense oblidar el paper fonamental de les cortesanes (en el millor sentit de la paraula, eh!) Tònia & Tònia & Tònia. Quin retaule, bonjesuset!

Un comentari a “Dictadora de cultura”

  1. Benita Andrea Mussolina?! Escrit el 18 abr. 2010 a les 21:09

    Sí, home! ara resultarà que ets una abusadora de l’autoritat i tractes el demés com si fossim misèria!!! s’omplen sa boca xerrant de dictadors! saps què és fàcil jutjar els altres amb els teus pròpis atributs!!! sa gent dels camps de concentració s’ofendria al sentir com s’ha banalitzat aquesta paraula!!! si la teva forma de maniobrar i resoldre, actuar i lluitar (excel.lent, segons el meu criteri) estigués inclosa dins el concepte de dictadora, pot ser ciutadella estaria submergida dins una benaurada dictadura!!! per cert, per no ser creient, això de “Bonjesuset” t’ha quedat força bé!!! Heil Maite! (pronunciat amb veu ferma i clara, eh!, per favor…)

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari