Maite Salord

Escriptora

Pensa Menorca en verd! 2n Congrés Més per Menorca

Aquest dissabte, primer de febrer, Més per Menorca celebra el seu segon congrés, un esdeveniment que serà determinant per definir el futur del projecte i les persones que, al capdavant de la nova executiva, l’han de guiar amb compromís, fermesa i convicció.

Sembla que era ahir –i era el juliol de 2014!- quan es donava a conèixer a través d’un manifest que duia per títol “Un futur millor és a les nostres mans”, amb la certesa que l’espai polític menorquinista, d’esquerres, sobiranista i ecologista era la clau per dur a terme els canvis que necessitava Menorca, i ben conscients que, perquè aquests canvis fossin possibles, era necessària l’adhesió de les persones i col·lectius que compartien aquest projecte. Volíem recuperar l’esperança, la capacitat d’una vida digna en el si d’una societat més justa. I el resultat de les eleccions del 2015 ens van donar la raó.

Així, amb tres consellers i la presidència del Consell Insular de Menorca durant dos anys, i tres diputats i grup parlamentari propi, vam ser decisius a les diferents administracions i ens vam posicionar, de forma clara, com alternativa real als governs del PP. Al nostre favor, la fortalesa que dona la unitat real (tres partits que han deixat sigles endarrere per unir esforços, per pensar en clau Més i no en clau partidista); i la fortalesa que dona la renovació, totes les persones independents que han fet una passa endavant i s’han implicat en el projecte.

Avui, després de les darreres eleccions del 2019, podem dir que Més per Menorca és un projecte consolidat que ha demostrat que sap assumir les més altes responsabilitats de gestió amb eficàcia i rigor; amb capacitat de feina i honradesa. Un partit que compta amb la confiança de milers de persones. De ciutadans que creuen que aquest projecte plural, aglutinador i participatiu, suma de sensibilitats l’eix vertebrador de les quals és la defensa dels drets dels menorquins, és imprescindible per a la nostra illa.

Sabem que som molts però també sabem que encara no hem tocat sostre i que volem ser Més. Per açò, vull animar-vos a participar –càrrecs públics, adherits, simpatitzants i membres de les associacions d’electors municipals- al 2n Congrés de Més per Menorca. Necessitam el debat generós per encertar el futur i la paraula càlida per estalonar les persones que formaran la nova executiva. Dissabte hi hem de ser tots per tornar a demostrar que som la força de Menorca!

 

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari