Maite Salord

Escriptora

Fes una passa endavant!

Fes una passa endavant!
Vet aquí, sí, una crida a tots els menorquins i menorquines que no ens resignam a quatre anys de govern conservador i reaccionari. Tenim ben fresc l’estil del Govern Matas o del Govern Brondo a l’Ajuntament de Ciutadella.

El  PSM Més per Menorca, en qüestió de pocs centenars de vots, està en condicions d’assolir 2 representants al Consell de Menorca i al Parlament de les Illes Balears. El càstig que sembla que  pateix el partit socialista està provocant que  els sigui difícil, que no impossible,  assolir els resultats que s’esperaven per  poder conformar majories de progrés a les distintes institucions de Menorca i de les Illes. I és davant això que només un bon resultat del PSM Més per Menorca pot garantir la continuïtat de governs progressistes i menorquinistes, de governs que volen més per Menorca.  I, tot i que és difícil, i ho sabem, aconseguir-ho no és una utopia.

No us deixeu  enganar, ni us resigneu,  per les proclames que des de fa uns anys s’estan llançant  als quatre vents i en forma d’estora vermella desplegada sota els peus del PP per determinats sectors, entitats  i mitjans de comunicació. Quantes desfilades de guanyadors damunt l’estora vermella han acabat amb sorpresa?

Som els menorquins i menorquines qui a través del nostre vot decidim el futur que volem per a Menorca i el futur que és millor per a la nostra terra. És per això que el vostre suport i adhesió al projecte Menorquinista del PSM Més per Menorca pot ser  la clau per mantenir-nos fidels a allò que  ens identifica (territori, llengua i cultura, economia diversificada, justícia social).

Nosaltres ja hem decidit i fins a la darrera alenada d’aire ho intentarem. La resta dependrà del vostre suport i adhesió al projecte Menorquinista del PSM Més per Menorca.

Aquest  pròxim diumenge 22 de maig pots decidir construir Menorca des de Menorca o pots decidir  que moguin els fils de la nostra Menorca des de Madrid o Mallorca. Tu decideixes!

Facis el que facis, i recolzis a qui recolzis,  vés a votar!

23 comentaris a “Fes una passa endavant!”

  1. Nom Necessari Escrit el 19 maig 2011 a les 17:37

    …ja que els del PP hi van tots a votar, ells es mobilitzen molt bé, al manco cada quatre anys, després, un qui els sent, com si no en vulguin saber res de política.
    Es veu que fan con en Rafel de Foc i fum,
    .

    “Un quant temps de bon exemple
    fent-li veure que m’esmén,
    i tot serà un nivolat
    que passa sense mal temps.”
    .
    Sí, que passa sense mal temps, encara que vegin que se’n va “entre mig de dos civils”,
    http://www.youtube.com/watch?v=XVh83P2ZuJo

    .

  2. Damià Escrit el 19 maig 2011 a les 18:05

    Sabia que no m’havia equivocat, cada instant,cada hora i cada dia que passa tenc més clar quina és l’opció adequada. Dimarts a la nit, a la presentació dels programes a l’Ajuntament, Consell i Parlament, el nostre “trident” ens ho va deixar claríssim.
    Només felicitar-vos, però de veritat.

  3. Palumba Contadini Escrit el 19 maig 2011 a les 19:42

    Hola, per el que he vist a internet i als vostres blocs- està molt bé això d’enllaçar blocs- està clar que esteu a pocs vots de tenir un resultat històric que les enquestes manipulades no us dionaven. Aquesta setmana es veu com tots els partits corren a cercar els darrers vots que els poden donar la victoria. El PP i el PSOE han cobert els poble sde menorca de propaganda. Cabines de telefonos, banderoles als polígons, telefonades desde barcelona que et demanen per en Viocent Tur, folletos davall les portes etc… si deien que seria una campanya austera. a Vosaltres que sou els que us expliqueu millor i heu fet una campanya més aprop del pòble i de la gent us recolzaré. Molta sort el diumenge d epart d’una dona cansada de promeses incomplertes.

  4. silve Escrit el 19 maig 2011 a les 20:08

    Palumba, des del PSM sempre hem dit que no feiem cas a les enquestes i és cert (almenys des de que jo hi som), però també és cert que fa temps que analitzem resultats, intenció de vot, comparacions entre unes eleccions i altres, escoltem a n’aquells que diuen una cosa i en pensen una altra, analitzem la reacció dels que tenen enq

  5. silve Escrit el 19 maig 2011 a les 20:14

    (perdoneu la interrupció) enquestes i no les fan públiques…en qualsevol cas, el PSM espera treure els resultats que es mereix, pel que diu, pel que representa, pel que ha demostrat, per les persones que presenta, per la necessitat de canvi radical que necessita Menorca i perque ara mateix a Menorca hi ha que donar una passa endavant! (perdona Maite que empri ca teva com a faristol, però n’hi ha d’altres que l’empren com a púlpit). Salut i humor!

  6. Baldritxa Escrit el 19 maig 2011 a les 21:18

    😉 N’hi ha que em votat fa estona ja!

  7. Maite Salord Escrit el 19 maig 2011 a les 21:26

    Bona nit. Aquí fa acte d’aparició una candida exhausta. Avui capvespre: Sant Lluís i Alaior (entre telefonades per aclarir temes municipals!). Estic, però, molt contenta. Molt. Es respira il·lusió i satisfació per la campanya feta i la reacció de la gent. Demà sortirà un manifest (la majoria independents) de persones que ens donen suport. No podem demanar més… Bé, sí, el VOT!
    Ens hi jugam el futur de la nostra illa. Per això, heu de rallar amb la gent, explicar-los el projecte menorquinista del PSM, el partit que, en aquests moments, pot decantar la balança cap a un govern que ha de mirar el futur sense perdre de vista mai qui som.
    Per cert, si qualcú es vol apuntar al manifest de suport, el tindrem penjat (encara no sé si a facebook o a la web del PSM) fins diumenge. Animau-vos. Només cal que m’envieu un correu a través del “contacta” del Bloc, amb dades que es puguin comprovar. Gràcies!

  8. Menorquit Escrit el 19 maig 2011 a les 21:45

    I na Coloma? O deu repartir paperetes?

  9. Menorquit Escrit el 19 maig 2011 a les 21:52

    Nom Necessari: Deis a s’altre post que “Esper que na Maite ens presenti, ella qui és tan llesta…” Et coneix a tu na Maite, Nom Necessari? I a mi?

  10. Nom Necessari Escrit el 19 maig 2011 a les 22:14

    Estic segur que sí que ella sap qui és en NN. Jo no li he dit mai, però havent escrit tantes coses ja aquí -modèstia apart- amb sinceritat, crec que m’hauré delatat.
    …I ella qui és tan llesta…, crec que també et deu tenir fitxat a tu, Menorquit.
    .
    soe, 6
    psm, 5
    era la meva “quiniela”, jejeje

  11. Menorquit Escrit el 19 maig 2011 a les 23:11

    Moderació en la ‘quiniela’-travessa. Repetir el mateix resultat no seria dolent, però amb l’esperança de millorar-lo. I per açò animré a votar PSM. Podem millorar resultats si els que volem que Menorca es decidesqui des de Menorca anam a votar el PSM. Passa-ho!!

  12. Alehop Escrit el 20 maig 2011 a les 0:43

    Na Coloma s’altra dia anava casa per casa demanant el vot dalt es cavallitos.

    A per els 2!!!!

  13. Àlmax Escrit el 20 maig 2011 a les 10:32

    Aquí un altre que també farà una passa endavant, estic segur que com molts altres. A més enguany, i per variar, sense que correos hagi de fer d’intermediari. Heu fet una bona campanya, però encara heu fet millor feina es darrers anys, que és més important que la campanya.
    Salutacions i ànims!

  14. Joan Escrit el 20 maig 2011 a les 11:41

    La vedadera campanya s’ha de començar dia 23.
    com deis tots per aqui …anem a fer una passa endevant.
    salut

  15. daniel Escrit el 20 maig 2011 a les 12:13

    en referencia a la disputa dialectica que veo mantienen el tal capitanito y nuestro incombustible racista Joan, e de opinar que me parece mentira que se le de tanta cancha ha semejante individuo.
    Joan al parecer no cabemos el resto de personas en tu mundo ideal,lleno de prejuicios y elitismos mas propios de la Alemania nazi.
    Desde luego si pudieramos crear un mundo diferente y justo,no me gustaria compartirlo con gente como tu,es mas de hecho creo que gente con tus mismas opiniones son los que impiden un mundo mas justo con vuestra politica de vasallaje al mejor postor.tus comentarios son de mala persona y creo que tienes que estar muy solo en la vida. yo de ti cambiaria esa actitud fascista y escucharia mas a las personas.
    Sin mas, SALUD Y LIBERTAD, que precisamente es de lo que el señor joan carece…

  16. eugenia Escrit el 20 maig 2011 a les 16:54

    Maite, ja feu bé en utilitzar l’internet, la teva entrevista a l’Última hora de día 18, s’ha esborrat del mapa d’aquest diari, o jo soc incapaç de trobar-la.
    Però crec que darrere d’aquesta “desaparició a la red” n’hi ha una intenció.
    Sort!

  17. Maite Salord Escrit el 21 maig 2011 a les 7:01

    Eugenia, aquí tens l’enllaç:
    http://ultimahora.es/menorca/noticia/noticias/local/la-clave-es-mantener-lo-que-somos-y-saberlo-explotar.html
    Si no la pots veure, jo la tenc penjada al meu facebook.

  18. àlex Escrit el 23 maig 2011 a les 1:07

    I malgrat tot, Maite, l’enhorabona pels magnífics resultats. T’envii una abraçada des del sud.

  19. Coloma Torres Escrit el 23 maig 2011 a les 10:32

    Una salutació molt afectuosa a tots els del PSM. En realitat el PSM ha complert, el que passa és que el PSOE s’ha desmoronat.
    Jo crec que aquest canvi serà bo per Menorca. És bo que hi hagi alternança. Pel que sembla, els menorquins volien un canvi. I ja el tenim.
    Jo vaig votar en Tadeo i estic convençuda de que ho farà molt millor que els que hi havia fins ara.
    I que me’n deis de Maó? Quin mauro! Allà el PSM no ha marcat. I com diuen per Maó, en Vicenç Tur, a l’atur.
    Una abraçada a tots!

  20. cristina Escrit el 23 maig 2011 a les 13:25

    Me uno a la reflexión de Daniel,que hace referencia a una persona y a un “personaje”, por supuesto la persona,que lo es,”Capitanito”por tener el valor de rebatir unas palabras vacías y sin coherencia del susodicho “personaje”que se hace llamar “Joan”……
    ¡¡Joan¡¡, la democracia existe,por si no lo sabes……
    Y arrasar con la opinión de un librepensador….En mi humilde opinión es de antidemocraticos.
    ¡¡MAITE!!,me parece absolutamente increíble que consientas las descalificaciones tan ofensivas,a personas que por suerte aun se pueden defender,pero muchas ya, ni eso……Lamentablemente aquí el filtro no funciona.
    Cristina Llorens.

  21. Joan Escrit el 25 maig 2011 a les 15:20

    Lamento que la “democracia” solo exista cuando hablais vosotros y vosotras,Daniel y Cristina,pero cuando hablan de lo que saben,”personajes” que se hacen llamar joan……..Se llama Joan,guapa.Son nazis.
    Aqui la opinión de “un libre pensador”no es mas importante que la mia.
    Donde está la democracia?
    Unios a la reflexión y ved cuan grande es la democracia.
    Corramos todos juntos en pos de un “guru espiritual”como recomienda un personajillo como el Capitanito. Eso es democracia.
    Tapar o intentar tapar la boca a alguien que sabe lo que dice es un comportamiento NAZI…….como vosotros intentais hacer.
    Salut…ah y en Madrid aun hay “antisistemas” que a lo mejor os necesitan mas que yo…..Sin mas .

  22. capitanito Escrit el 26 maig 2011 a les 4:33

    Bonu,bonu,bonu,quiiiiiinaaa llennguuuu, tes de fe net se boca de tan en tan,que no veas,colega,sapos y culebras salen,como en los dibujos animados..
    Me empiezas ha preocupar juan….de veras.
    por casualidad,¿sientes dolor en las articulaciones,mareos,visibilidad borrosa,malestar general,estreñimiento acompañado de retortijones,fiebre,un odio visceral ha la palabra “capitanito,”sudor frio,convulsiones y dificultad para mantener un dialogo corto sin desvariar?.
    Si hubiera acertado el diagnostico,no debes preocuparte,estas dentro de tus parametros.
    Ha que se me olvidaba,me tienes muy intrigado con el rollo de la estafa y me gustaria saber de que va la historia¿es de tu cosecha el cuento?,o colcu ta aferrat com un fiet petit, vengaaaaaa cuntemeu,te invitare ha una horchata de cas mervul si me lo cuentas,veeengaaa porfaaaaa juaneeeeet pulit.
    Te fere amic si mu contes ¿valeee?.
    Es que no me puc espera vins la semana que veeee, veeengaaa kuanitoooo,tstimere molt,molt,molt.
    Oye acabo de leer,textualmente, “tapar la boca a alguien que sabe lo que dice es un comportamiento NAZI….”
    Me pregunto, el que sabe lo que dice,¿eres tu?…es que solo habia leido el principio y lo he visto de casualidad.
    Yo flipo y gratis encima,contigo,pero bueno es que te lo crees de verdad lo que dices?.
    Oye tio lo de la estafa te lo crees?,joder estas peor de lo que pensaba,¿pero de donde has sacado semejante trola(te juro que creia que no lo decias en serio)pero quien te ha tomado el pelo de semejante manera,alma candida,por dios,
    Colega coje al papanatas que te lo ha dicho y dile que no se ria mas de ti,coño,que te puede buscar la ruina ha ti y ha maite por publicar una calumnia de semejante calibre.
    joder yo creeia que era coña, tio,pues si que lo siento chico.ves esto son cosas que me ponen de mala ostia,fijatque casi borro lo de arriba porque digo,le hacen esta putada al pobre hombre y yo encima me rio,si que me sabe mal juan,si por que m fastidia que aya gent asi que se vayan ha aprovechar de gente como tu,no hay derecho,esto son cobardes porque no se meten con gente como yo por ejemplo,pues no los muy cobardes van y se meten contigo,claro asi cualquiera,no te jode.
    bueno juan ya lo siento he,pero yo se lo diria al tipo este que no te tome mas el pelo…vrdad que si, claro hombre,que no te tomen por el pito del serno. ala bonenit.

  23. Joan Escrit el 26 maig 2011 a les 22:31

    Bono……ja te posat nervios……..Es ara cuant hem de corre cap al nostre “guru espiritual”?
    Com ho deies tú? “revolució de la Señorita Pepis”?
    Es que ahora eres medico? Tantos sintomas….”dolor en las articulaciones,mareos,visibilidad borrosa,malestar general,estreñimiento acompañado de retortijones,fiebre,……..”haztelo mirar”……..me suena a “mico”….
    Salut.
    Ja pots dir lo que vulguis que no te contestare més.

Adreça per fer retroenllaços | RSS dels comentaris

Escriu un comentari